The Garment

Aktive filtre

1.800,00 kr.
New brand
3.600,00 kr.
New brand
800,00 kr.
New brand
1.800,00 kr.
New brand
700,00 kr.
New brand
1.800,00 kr.
New brand
1.500,00 kr.
New brand
1.800,00 kr.
New brand
2.400,00 kr.
New brand
1.700,00 kr.
New brand
2.000,00 kr.
New brand

THE GARMENT

Bag det danske brand The Garment og deres monokrome univers står kreativ direktør og designer Chalotte Eskildsen, som i sin tid også skabte det succesfulde brand Designers Remix. The Garment blev stiftet i 2020, og udsprang af et samarbejde mellem Charlotte Eskildsen og influencer Sophia Roe. Sammen lagde de to grundstenen i brandet ud fra designfilosofien at hylde "closet heroes", som de selv kalder det. Det indebærer et fokus på det perfekte jakkesæt, den hvide skjorte, velsiddende kjoler og andre faste indslag i enhver kvindes garderobe - alt sammen lavet udenom sæsoner og med det langsigtede brug for øje. Ligesom med Designers Remix, er der i The Garment også bæredygtige tanker spundet ind i designet. Det handler om, at vi alle som forbrugere skal købe mindre, men bedre. Ligesom der i designet arbejdes med genanvendelse, og generelt i materialer, der har lang holdbarhed og er bæredygtigt produceret.

Ud fra visionen og kærligheden til vintagetøj og bæredygtige, naturlige genbrugsmaterialer designer The Garment tidløst håndværk, alsidigt design med fokus på eksklusive strikkvaliteter og skræddersyning. At The Garment tager hensynet til både miljøet og bæredygtighed alvorligt understreges ved at brandet beregner hvert designs CO2 påvirkning gennem hele sin produktionsproces, og ved at udligne den tilsvarende mængde repræsenterer hver beklædningsgenstand en håndgribelig måde at bekæmpe klimaændringer på. The Garment deler passionen for både minimalisme og kvalitet, og for dem handler bæredygtighed om at eje mindre ved at købe rigtigt. De værdsætter kvalitet og bæredygtige materialer og genbrugte stoffer. Desuden er deres kollektioner CO2-kompenseret i samarbejde med det norske klimafirma Choose. Ydermere forpligter The Garment sig hvert år til at bidrage med 1% af den årlige omsætning til non-profit organisationer, der er dedikeret til at beskytte vores planet, dens økosystemer og dens dyreliv.

The Garment er ud fra både deres design og filosofi blevet særdeles godt modtaget på den danske modescene, og vist at de i den grad har deres berettigelse, og er kommet for at blive. At The Garment hele tiden tænker i fornyelse og de nyeste trends viser sig også ved at brandet netop har lanceret resultatet af deres samarbejde med det eksklusive italienske skobrand Giaborghini. Sammen har de i et collab skabt GIABORGHINI X THE GARMENT - en eksklusiv skokollektion som du også finder et udvalg af her hos Abelone.

Shop The Garment og deres tidløse, bæredygtige kollektioner og designs her hos Abelone. Du finder hele vores udvalg her på webshoppen Abelone-holte.dk og i vores fysiske butik i Holte. Du er altid velkommen i butikken, hvor vi er parate med råd, stylingtips og vejledning. Foretrækker du at handle online kan du trygt og nemt bestille her på webshoppen. Vi sender varer afsted alle hverdage, har hurtig levering og nem retur. Har du spørgsmål til en pasform, farve eller størrelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os både på mail og telefon.

Vi glæder os til at betjene dig, og byder dig velkommen på webshoppen og/eller i butikken.