Barena Venezia

Aktive filtre

2.000,00 kr.
1.000,00 kr. Spar 50%
1.500,00 kr.
750,00 kr. Spar 50%
1.700,00 kr.
850,00 kr. Spar 50%

BARENA VENEZIA

Afslappede pasformer i et casual snit, æstetik og traditionsrigt håndværk. Det er nøgleordene i kollektionerne hos italienske Barena Venezia. Har du den mindste svaghed for klassisk tøj kombineret med behagelige tekstiler, kan du ligeså godt stoppe eftersøgningen. I kollektionen og i vores udvalg kan du finde alt fra blazere, veste, frakker, bukser og velsiddende skjorter, som er deres DNA – naturligvis håndlavet i Italien. Inspirationen stammer fra traditionen og kulturen i den venetianske tekstilindustri.

Har du lyst til at udvide din garderobe med et tidløst og ubesværet look? Lad din hud mærke de naturlige materialer som bomuld i tøjet hos Barena Venezia. Alle deres styles hos Barena Venezia er produceret lokalt, hvilket også er tilfældet for deres tekstiler og metervarer i deres årlige kollektioner. Inspirationen får de fra lokalområdet, hvor de tilføjer lidt af nutidens trends og skræddersyet tøj. Det tidløse og essentielle styles kan du bruge igen og igen. Hos Abelone kan du nemt og hurtigt bestille dine nye Barena Venezia styles.

Har du ikke opdaget det endnu, bygger mærkets koncept på 1800-tallets stilfulde arbejdstøj. Det sirligt, chikke og unikke italienske tøj er en blanding af klassisk og afslappet mode med kant. Er du passioneret omkring unikt tøj med kvalitet, passer dette brand rigtig godt ind i din garderobe. Her bliver alle stofferne vævet i hånden med respekt for naturmaterialer, som for eksempel tæller hør og uld. For dig betyder det ikke blot luksuriøst design, men også høj kvalitet med lang levetid.

Håndvævede materialer

Er du ligesom os hos Abelone, påskønner du garanteret eksklusivt tøj og accessories til modebevidste kvinder, hvor skønne og holdbare materialer går igen. Med Barena Venezia finder du detaljer og elegante materialer udformet gennem en blanding af klassisk og afslappet mode. Deres inspiration stammer fra livet på landet og den larmende stilhed, hvilket har resulteret i tøj med underspillet elegance til både mænd og kvinder. Gå på opdagelse her i vores sortiment og bestil det trendy tøj hjem med få klik.

Det italienske modebrand blev grundlagt i 1961 af Sandro Zara. Efter at Sandro Zara gjorde sin entré i modebranchen, førte hans interesse til arkiverne i de gamle nedlagte fabrikker i og omkring Venedig. Han havde nemlig en passion for traditionel tekstilkunst. Det viste sig, at arkivet angiveligt indeholdte originale mønstre og strikkebøger, hvilket stadig er med til at skabe mærkets kollektioner. Med sans for detaljer og italienske rødder var han inspireret af sin hjemby Venedig, men i dag er hele landet essensen af brandet.

Ved at forblive loyal overfor sin venetianske baggrund og byens rige arv udgav Sandro Zara sin første komplette herrekollektion i 1993, og designermærket Barena Venezia kom til. I 2010 omfattede mærket også deres første damekollektion. I øjeblikket er det datteren Francesca Zara, der har ansvaret for det kvindelige design. Med naturen, arkitekturen og kulturen som vigtig inspiration kan du altid få gavn af de tidløse klassikere. Køber du tøj herfra, kan du nyde godt af lokalt produceret og håndvævet materialer.

Hvordan kan Barena Venezia klæde din figur?

Den afslappende mode hos det italienske designermærke er ofte med et løst snit. Er du nervøs for, om tøjet vil komplimentere din kropsfacon, kan vi her hos Abelone give dig et par gode råd eller flere med på vejen. Dit tøj kan nemlig gøre en verden til forskel for din selvtillid, og der kan et par fejlkøb trække i den forkerte ende.

Gå efter et par gode bukser: Lad bukserne hvile på oversiden af foden, uden at du træder i dem med hælen. Put en bluse eller skjorte ind i bukserne. Sætter du dem rigtigt, vil bukser og overdel på en slank måde markere området, hvor dine hofter smaller ind op imod din talje. Hvis du vil have blusen ud over bukserne, så vælg en model, der er rundet af forneden. Se vores udvalg af bukser her.

Skab modsætninger i tøjet: Her taler vi om kontraster i længder og former. Du kan for eksempel sætte en lang cardigan sammen med en kort nederdel eller en lang kjole med et par korte støvler. Det kan give din krop de rette proportioner. Sørg desuden for, at dine sko altid har en hæl - den behøver ikke være flere cm. Det giver dig nemlig lidt ekstra til holdningen og højden. Klik dig ind på kjoler eller sko for at se vores sortiment.

Køb afslappet og elegant Barena Venezia 

Hos Abelone er vi vilde med designere, der prioriterer god kvalitet til kunder som dig. For er der noget værre tøj end den slags, der nemt går i stykker eller bliver umoderne? Sådan er det ikke, hvis du køber tøj fra Barena Venezia eller vores andre mærker. Har du spørgsmål til et bestemt produkt, levering eller et helt andet mærke, så sig endelig til. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du kan blive så tilfreds som muligt med dit køb. Kom forbi vores butik eller skriv en besked til os her.

Tilmeld dig Abelones nyhedsbrev 

Vil du gerne være på forkant og have besked når der lander nye kollektioner fra brands som Antipast? Så undgår du at din yndlingsstyle er udsolgt, for du får besked før alle andre. Ligesom du får besked om særlige arrangementer og events i Abelone.

Du kan tilmelde dig lige her: Tilmeld dig vores nyhedsbrev.