Antipast

Aktive filtre

325,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.
350,00 kr.

ANTIPAST

Antipast er et japansk high-end brand, som laver smukke, unikke håndlavede strømper. Alle strømpe designs er unikke og små hele kunstværker i sig selv. Hver kollektion fortæller sin egen historie med smukke motiver, mønstre og farver. Kvaliteten på de fine strømper er den ypperste bløde uld, kombineret med lidt nylon for ekstra holdbarhed. Strømpernes unikke japanske design i de skønne kvaliteter og pasformer vil gøre Antipast til dit favorit strømpe brand, så snart du har haft fødderne i dem. Deres smukke design sikrer, at der er strømper for enhver smag, ligesom du kan vælge dem i både almindelig længde og som knæstrømper. Uanset hvilke strømper du søger vil Antipast kunne tilføre dig noget helt unikt, og fuldende både din stil og dit outfit.

Historien bag det japanske brand

Antipast blev etableret tilbage i 1990’erne af de japanske designere Junko Jinushi og Kyoko Kako. Navnet på brandet Antipast, er inspireret af det italienske ord antipasto som betyder forret. Med Antipast var det designernes vision at bringe følelsen af, hvordan en forret skaber appetit og inspirerer inden hovedretten serveres, ind i deres smukke strømpe kollektioner. Med andre ord var deres mission med Antipast, at appetitvække og inspirere med deres smukke strømper. En mission vi virkelig synes er lykkedes.

Tilføj et ekstra pift til din stil med strømper fra Antipast

Antipast er en kollektion af smukke strømper som vil løfte dit outfit til nye højder. Med Antipast vil du få mulighed for tilføre dit look noget eksklusivt og unikt, samtidig med at de vil fuldende din personlige stil. Antipast strømperne findes både i almindelig længde, og som knæstrømper. Style dine Antipast strømper med cropped bukser eller jeans, så de er mere synlige når du bruger dem. Dine fødder vil også se smukke ud med Antipast strømper, når de bruges i både loafers og ballerinaer, hvor de er ekstra synlige. Brug de smukke Antipast knæstrømper til kjoler og nederdele, for at give dit look et ekstra delikat og sofitikeret udtryk. Uanset hvilket outfit du vælger, vil du kunne få gavn og glæde af de smukke strømper som findes i et utal af variationer af farver og i forskellige mønstre. Strømperne er udover at være smukke yderst komfortable, og vil gøre en forskel både for dit personlige udtryk og for din indre følelse når du har fødderne i de delikate strømper. Selv når du ikke viser strømperne til omverdenen, men gemmer dem under dine wide pants eller nede i støvlerne, vil de stadig give dine fødder den blødeste følelse af at være særlige.

Shop hos Abelone Holte

Abelone er en butik som kun forhandler de mest eksklusive designer brands indenfor damemode og fashion. Vores brand sammensætning er nøje gennemtænkt, og vores brands supplerer og forstærker hinanden, således at vi kan tilbyde og præsentere vores kunder det bedste udvalg. Når det kommer til brands vælger vi kun de bedste, og vi sørger for at have designs som kan passe til alle vores kunder. Vi vælger kun de bedste kvaliteter og de smukkeste designs i sæsonen, og vi har både danske og internationale brands. Med kollektionerne som tæller både kjoler, skjorter, strik, cashmere, bukser og nederdele med mere, kan vi ikke komme udenom at have de bedste og mest eksklusive strømper som Antipast, at tilbyde vores kunder. Det er derfor nøje gennemtænkt at vi har Antipast både i butikken og på webshoppen, for med dem kan vi tilføre noget helt særligt og unikt. Det skal Abelones kunder selvfølgelig ikke snydes for. Hvis du ikke allerede har oplevet eller prøvet de smukke strømper fra Antipast, så kom endelig forbi butikken i Holte, hvor vi med glæde vil præsentere dig for vores udvalg. Du kan selvfølgelig også udforske dem i vores webshop, og trygt bestille dem online på vores webshop. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, såfremt du måtte have spørgsmål til et mønster, en style eller en farve. Og hvis vi ikke fik nævnt det, er de smukke strømper fra Antipast også den helt perfekte værtinde gave, mors dag gave eller fødselsdagsgave.

Kjoler

Nederdele

Bluser

Bukser

Strik

Kontakt os