Aktive filtre

Alberto Fasciani 509 brun/ teak Windy

Pris 4.400,00 kr.
Alberto Fasciani 509 Windy teak ankelstøvle i den smukkeste mørkebrune farve. Støvlen har lædersål med gummibelægninl, lukkes med lynlåslukning bapå samt læderstrop med logo trykknap. Støvlen...
Vis her

Alberto Fasciani Windy farro cognac

Pris 4.100,00 kr.
Alberto Fasciani Windy ankelstøvle i ruskind med golfstikninger i en smuk mørk cognac farve. Støvlen har lædersål med gummibelægning under forfod, lukkes med lynlåslukning bapå og læderstrop...
Vis her

Alberto Fasciani Maya 509 Issopo sort

Pris 4.400,00 kr.
Alberto Fasciani 509 Issopo kort støvle i sort skind. Støvlen har en tyk lædersål med gummiflække, er helforet med vasket skind, og har lynlås og logo trykknap bagpå. En klassiker til garderoben,...
Vis her

Alberto Fasciani Windy 50007 sort støvle

Pris 4.500,00 kr.
Alberto Fasciani Windy 50007 sort snøre støvle med kort skaft, der lukkes med to trykknapper ved anklen. Størrelser: 36 - 40,5 Materiale: 100% Læder Pasform: Smal ved anklen Sål: 3 cm
Vis her

Alberto Fasciani Maya 31069 rovere black

Pris 4.400,00 kr.
Alberto Fasciani Maya 31069 rovere black. Sort støvle med golfstikninger og lynlås bagpå. Størrelser: 36 - 40 Materiale: 100% Læder Pasform: Store i størrelsen, vi anbefaler at man går 1/2...
Vis her

Alberto Fasciani 

Er du vild med innovativ design, flot læder og holdbare sko? Så kan du roligt gå på opdagelse i vores udvalg af sko fra italienske Alberto Fasciani. Vi tilbyder flere af de populære produkter, der kan pynte i enhver garderobe. 

Der er ingen grund til at frygte for kvaliteten, når du vælger sko og støvler fra Alberto Fasciani. Han har nemlig kræset om detaljerne, når det kommer til hans designs. Derfor er der også benyttet gode materialer, så du kan forvente et flot, slidstærkt og behageligt stykke fodtøj. 

Opdag de flotte designs hos Abelone Holte

Når du shopper i vores sortiment, kan du finde god inspiration til, hvordan du eventuelt kan opdatere din garderobe. Er du helt tosset med støvler, eller hvis du måske blot synes, at de tilføjer et flot element til ethvert outfit, så kan du oplagt overveje Alberto Fasciani. Du kan blandt andet finde designs såsom:

- Italienske støvletter

- Cognacfarvede støvler

- Korte cowboystøvler

- Italienske støvler

Med støvler fra det italienske mærke kan du glæde dig over godt håndværk og flot læder. Leder du efter en støvle, du kan få glæde af i mange år, så er Alberto Fasciani et smart valg. Der er nemlig en grund til, at de forskellige støvler fortsat er populære i dag. 

Er du også på jagt efter et par gode sko? Så kan du fortsat lade dig friste hos Abelone Holte. Vores brede udvalg gør nemlig, at du lettere kan finde et design, der passer til netop din stil.

Vælg smarte sko med italiensk elegance

Sætter du høj pris på håndværk, design og kvalitet, så giver det god mening at tage et kig på de forskellige støvler fra Alberto Fasciani. Mærket bærer nemlig det eftertragtede “Made in Italy”-trademark, som er din forsikring om, at du får et produkt med kvalitet, passion og originalitet.

For at kunne producere sko og støvler i verdensklasse, bruger Alberto Fasciani de bedste materialer. Af den grund er det heller ikke mærkeligt, at mærket er blandt verdens førende producenter af fodtøj i læder. Du kan altså forvente en komfortabel kvalitetssko, der både emmer af elegance og stil. Er du den kræsne type, kan du derfor stadig lade dig friste af de flotte designs. 

Sådan opstod mærket Alberto Fasciani

Alberto Fasciani, designeren bag mærket, var yderst interesseret i ridesport, og derfor var hans første mål at skabe den perfekte ridestøvle. Det var netop denne mission, der startede hele mærket, der i dag er forbundet med italiensk arv, stil og især innovation. 

Selve mærket blev stiftet i 1950. Med tiden er det lykkedes for italieneren at blive kendt for sin høje fokus for detaljer og kvalitet. Desuden har Fasciani også lagt stor vægt på håndværksmæssige traditioner, når det kommer til produktionen af de populære sko og støvler. Han ved nemlig lige præcis, hvad han og hans sko står for. Derfor kan du fortsat finde den italienske arv i nye designs på trods af, at designeren også sørger for at holde sig opdateret på nutidens trends.

Fasciani siger selv, at “hvem end, der har mit fodtøj på, skal føle, at det tilhører personen fra den allerførste gang – som om personen har tilbragt hele sit liv med fodtøjet”. Af den grund kan du have høje forventninger til de forskellige sko og støvlers kvalitet. 

For Alberto Fasciani er produktionen af sko ikke blot at lave sko. Derimod handler det i høj grad også om implementeringen af mærkets værdier og følelser i forbindelse med det daglige arbejde. Det er en kunstform, der samtidig også indebærer forpligtelser og ansvar. Blandt andet heraf stammer mottoet om, at fodtøjet skal føles som om, at det virkelig tilhører og er tilpasset ejeren.

Find tøj og sko hos Abelone Holte

Når du går på opdagelse i det store sortiment hos Abelone Holte, har du gode muligheder for at finde nye tilføjelser til dit klædeskab i høj kvalitet. Vælger du eksempelvis en kort støvle fra Alberto Fasciani, kan du regne med, brandet har skabt en god og holdbar sko, du kan få glæde af i mange år.

Desuden kan vi hjælpe dig med at blive klædt på fra top til tå. Find blandt andet nogle behagelige sokker, der både kan holde fødderne varme samt tilføje et ekstra personligt pift til din stil. Eller hvad at finde et helt nyt outfit blandt vores udvalg af smart tøj? Du kan nemlig lade dig inspirere af vores sortiment af:

- Overdele

- Bukser

- Kjoler

- Smykker

- Tasker

- Frakker

Dermed kan du oplagt sammensætte et helt nyt sæt flot tøj, der lader din personlige stil skinne igennem, når du shopper hos Abelone Holte. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, kan du altid kontakte os i vores åbningstider. Så kan vi hjælpe dig med god rådgivning og vejledning, så du får lagt de helt rette varer i din indkøbskurv.