Frakker

Aktive filtre

5.000,00 kr.
3.100,00 kr.
3.900,00 kr.
2.000,00 kr.
5.400,00 kr.

Smukke frakker til alle kvinder

Synger din frakke på sidste vers, og er du derfor på udkig efter en ny? Så er du kommet til det rette sted. Hos Abelone har vi et bredt udvalg af sæsonens smukkeste frakker nøje udvalgt blandt vores eksklusive brands. Vi har et udvalg der sikrer at du hos Abelone kan finde både en klassisk uld frakke eller en skøn dunjakke, uanset din højde eller størrelse. 

Er du mest til den klassiske frakke, der når ned over knæene, eller til en lækker dunfrakke, der er dejlig varm og behagelig? Vi har lidt for enhver smag, Hvis det har din interesse, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af frakker.

Hvilken frakke skal du vælge?

Det kan godt være svært at finde den helt rigtige frakke, når der er så mange at vælge mellem. Hos Abelone har vi et bredt sortiment af fine frakker, der både er komfortable og elegante. Vi har flotte frakker fra følgende eksklusive brands:

- Lempelius
- Duno
- Harris Wharf London
- Closed
- Sea New York
- Vanessa Bruno

Her finder du både korte dunfrakker og lange trenchcoats i lækkert materiale, som både holder dig varm om vinteren, mens du får et feminint look. Vi har lidt af hvert, så du nemt kan finde den frakke, der matcher din personlige stil.

Køb smarte dunjakker

Hos Abelone har vi et stort udvalg af lækre figursyede dunfrakker med hætte og smart to-vejs lynlås fra blandt andet Duno. Her kan du få en varm vand- og vindafvisende dunfrakke, som tager dig sikkert igennem de kolde vintermåneder. Dunfrakkerne er samtidig lette og store i størrelsen. På den undgår at have for tungt overtøj på.

Vores fine dunfrakker fås i både lange og korte modeller, hvor det indvendige er foret med 90 procent blødt andedun og 10 procent fjer. De bløde fjer og dun er både varmeisolerende og dejlig blødt, så du får en lækker, varm frakke.

Det udvendige materiale er derudover fremstillet af 100 procent polyester, som er med til at bevare frakkernes gode kvalitet. De varme dunfrakker er ligeledes designet med en høj hals, så din nakke og hals ikke bliver udsat for kulde. Af den grund vælger du selv, om du vil have et halstørklæde på.

Få uldfrakker i flere smukke farver

Er du på udkig efter en elegant frakke, der både holder dig varm, og samtidig giver dig et feminint look? Så tag et kig på en af vores frakke fra eksklusive brands som Harris Wharf og Vanessa Bruno. Hos Abelone Holte tilbyder vi frakker i flere smukke farver.

Du kan blandt andet finde frakker i følgende farver:

- Creme
- Camel
- Taupe
- Sort

Således kan du finde den farve og den frakke, der passer til din personlige stil. Vores uldfrakker har ligeledes en almindelig pasform og fremstillet i 100 procent lækkert og varmeisolerende uld, så du nemt kan føle dig komfortabel i det kolde vinter- og efterårsvejr.

Vores uldfrakker er også udsmykket med mange fine detaljer som blandt andet et uldbælte, du nemt kan stramme efter behov. Du kan samtidig stramme bæltet tilpas ind, så det efterlader dig med en smuk feminin figur.

Foretrækker du uldfrakker med korte eller lange ærmer? Hos Abelone Holte tilbyder vi nemlig begge dele. De lange ærmer er bedst vinteren, når vejret er køligt, og du skal ud i vintervejret. Mens uldfrakkerne med de korte ærmer er gode som overgangsfrakke, hvor det begynder at blive køligere, men der stadig kan være lidt lunere dage.

Hold dine hænder varme med handsker

Når vinteren er på trapperne, er dejligt at have en varm frakke, der kan holde dig varm og behagelig. Ligeledes er det også praktisk med et par varme handsker, der kan holde dine hænder varme i det kolde vintervejr. Hos Abelone Holte har vi derfor et stort udvalg af lækre handsker.

Vi tilbyder smarte handsker i flere flotte farver, som er fremstillet i lækre materialer som 100 procent skind og 100 procent cashmere. Begge typer materialer er kendt for deres gode, bløde kvalitet, som er dejligt at have på.

Fryser du om ørene? Det behøver du ikke længere. Vi har nemlig også et sortiment af huer, der blandt andet fremstillet i 100 procent cashmere og babyllamauld - alt efter hvilken hue du vælger.

Du kan med fordel gå på opdagelse i vores udvalg, og finde en hue, der både matcher din frakke og handsker.

Mønstrede frakker

Elsker du flerfarvede eller mønstrede frakker? Så har vi flotte frakker i smukke mønstre fra populære brands som Joseph og Graumann, der sikkert vil falde i din smag. Frakkerne er udsmykket med mønstre, der adskiller sig fra de klassiske frakker, og giver dem et stilrent look, mens de bevarer den elegante stil.

Vi har både modeller med og uden et smart bælte. Det smarte bælte giver frakkerne en fin detalje, som du samtidig selv kan justere efter behov. Ligeledes har vi oversized frakker med mønstre, der giver frakkerne deres egen charme og et smukt udtryk.

De mønstrede frakker er fremstillet af kvalitetsmaterialer som cashmere og uld, der både er blødt, behageligt og varmt. Når du køber en af vores smarte mønstrede frakker, får du derfor en dejlig feminin frakke, der også holder dig varm gennem vinteren - bedre bliver det ikke.

Besøg Abelone Holtes fysiske butik

Hvis du befinder dig i nærheden af Holte, eller du gerne vil se og prøve vores sortiment i fysisk form, så har vi en butik i Holte, der helt sikkert er et besøg værd. Her kan du nemlig gå på opdagelse og prøve vores mange lækre styles.

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at give dig personlig vejledning og gode råd til forskellige styles. Hvis du har lyst til at udfordre din personlige stil lidt, hjælper vi dig også gerne med det. Hos Abelone Holte har vi nemlig lidt for enhver smag.