Autry

Aktive filtre

1.500,00 kr.
New brand
1.500,00 kr.
New brand

AUTRY

Historien om det amerikanske brand Autry starter i Dallas, Texas i 1982, hvor mærket første gang slog bølger over Nordamerika med deres innovative atletiske sneakers, genkendelige på deres amerikanske flaglogo. Brandets founder Jim Autry skabte brandet ud fra en less is more tankegang til sneakers, kombineret med en alliance mellem Nordamerikansk nostalgi og Europæisk know-how til, hvordan man kunne skabe de perfekte sneakers. På trods af at Tennis Magazine allerede i 1985 kårede modellen The Medalist  som den mest suveræne tennis sko på markedet, både for design, pasform og funktionalitet, så var det først ved relanceringen i 2019 at Autry fik sit store og velfortjente gennembrud.

Relanceringen af Autry skete med designeren Alberto Raengo ved roret, og det første han besluttede var, at deres mest ikoniske tennismodel The Medalist skulle genopfindes og tilbage på sneaker markedet. På trods af at The Medalist oprindeligt var designet og tiltænkt som en tennis sko, har både dens vintage inspirerede design og høje kvalitet for længst ophøjet den til at være en yderst populær hverdags sneaker. Modellen er unisex, og findes i et utal af farvevarianter i både skind og ruskind. Dette er netop en af Autrys helt store styrker, at deres design er minimalistisk og kan passe til alle stilarter, til alle køn og alle aldre. Der er ingen begrænsninger. Uanset om du er til jeans, chinos, shorts, nederdel eller kjole kan dit look og din stil styles med Autry sneakers.

Med Autrys succes på sneaker markedet har brandet naturligvis udvidet kollektionen, og der findes i dag mange cool modeller. Hos Abelone er vi glade for at kunne præsentere vores kunder for den ikoniske The Medalist sneaker, som vi er overbeviste om vil kunne give vores kunder en casual all round sneaker som passer til det meste i garderoben, og samtidig er både minimalistisk og stilfuld. Proportionerne og materialerne sikrer en fremragende komfort og moderne appel. Alle Autry sneakers er fremstillet af blødt læder med et smidigt og autentisk udseende. I kombination med en naturlig gummisål, og indvendig blødt læder med frotté tør vi godt love at du ikke kommer til at fortryde dit køb, hvis du først har investeret i et par Autry sneakers. 

Se alle de nye Autry sneaker modeller her på Abelone-holte.dk. Vi opdaterer hele tiden webshoppen, efterhånden som modellerne kommer hjem her i løbet af sommeren. Så hvis din foretrukne model ikke lige er på lager i størrelsen eller den rigtige farve er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i Holte, hvor vi selvfølgelig også har de fine sneakers på hylderne, så du kan prøve hvilken størrelse der passer dig. Uanset om du handler på webshoppen eller kommer hos os i butikken, glæder vi os til at betjene dig og byder dig velkommen i Abelone.