Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 600,00 kr. - 3.600,00 kr.

Størrelse

Størrelse

Pumps & Stilletter

Aktive filtre

1.500,00 kr.
1.800,00 kr.
1.800,00 kr.
1.500,00 kr.
600,00 kr. Spar 60%
3.600,00 kr.
1.440,00 kr. Spar 60%
1.700,00 kr.
1.500,00 kr.
600,00 kr. Spar 60%
1.500,00 kr.
1.600,00 kr.
1.200,00 kr.
1.500,00 kr.

Pift dit outfit op med at par stilette

Et par stiletter kan pifte ethvert outfit op, og du kan derfor ikke gå galt med et par høje hæle. Skal du for eksempel til fest eller et vigtigt business-møde? Så vil stiletterne pifte dit outfit op på få sekunder. Har du cowboybukser og en sorte blæser på? Sættet bliver pludseligt til et seriøst arbejdssæt eller et stilet fest-outfit, når du træder ned i de høje, stilsikre sko.

Klik rundt her på siden, og find det perfekte match til dine fødder.

Udforsk vores udvalg af stilsikre stiletter

Hos Abelone finder du et skønt udvalg af moderigtige stiletter, pumps og højhælede sko. Vi sørger for have stiletter i høj kvalitet og moderigtigt design, så du kan få stilsikre sko, når du har brug for dem. Du kan altså trygt gå på opdagelse i vores sortiment - du skal nok finde en favorit eller to.

Leder du for eksempel efter høje stiletter eller højhælede sko med en mindre hæl? Så finder du det hos os, ligesom du finde de helt klassiske modeller og de nyeste trends. Vi har blandt andet:

- Sko med åbne tæer
- Sko med lukkede tæer
- Sko med tynd hæl
- Sko med blokhæl

Så skal du bruge stilsikre stilletter, kan du roligt klikke rundt her. Hos Abelone har vi styr på alt til en kvindes garderobe.

Hvilke stiletter skal du vælge?

Når du skal vælge dine stiletter, kan du med fordel overveje, om du skal bruge dem til noget bestemt, eller om du blot har lyst til at eje et par nye sko. Hvis du skal bruge de høje sko til noget bestemt, så vil det ofte være en god ide at tage udgangspunkt i den specifikke begivenhed eller det specifikke formål, når du skal vælge.

Skal du for eksempel til en barnedåb, søger du muligvis et par klassiske stiletter, der ikke nødvendigvis er ti centimeter høje. Skal dine stiletter derimod bruge til eksempelvis en julefrokost, så kan de smarte stiletter blive fundet frem. Du kan her overveje, om et par glitter, guld eller sølv stiletter er dét, der skal til for at pifte dit juleoutfit op.

Du kan altså overveje, hvor høje skoene skal være, og hvad de skal passer til. Er du i tvivl, kan du altid gå med et par sorte stiletter, der kan bruges til det meste. De er stilsikre og elegante og fungerer altså til både barnedåb og julefrokost. Men valget er helt op til dig og din personlige stil.

Udtryk stil og personlighed med dine stiletter

Et par lækre stiletter kan, ligesom både tøj og accessories, være med til at udtrykke din personlige stil. Du kan gennem de høje hæle og dit sammensatte look vise, hvem du er til omverdenen. Hertil vil et personligt look også gøre, at du føler dig mere tilpas og derved kan nyde det selskab, du befinder dig i.

Der er nemlig intet mere irriterende, end når du skal bruge tid på at rette tøjet samt føle dig utilpas. Finder du det rette tøj og de rette sko for din krop, dine fødder og din personlige stil, vil både fest og hverdag føles bedre.

Er du til fest og farver? Kan du købe farvede stillet som eksempelvis et par røde klassikere. Er du omvendt mere til et afdæmpet look, så er de mørkere sko et godt bud. Du kan nemlig med dine stiletter vise, hvem du er - ligesom du kan vælge et par mere afdæmpede sko og derved lade enten dit tøj eller dine accessories tale for dig.

Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, står vores personale altid klar til at hjælpe.

Find dine stiletter og andre favoritter hos Abelone

Har du fundet dine favoritter? Så kan du bestille dem allerede i dag. Du er også velkommen i vores butik i Holte, hvor du har mulighed for at prøve skoene på. Her vil vores personale stå klar til at hjælpe med både størrelser og spørgsmål, så du kommer hjem med de stilletter, der passer til dig og dine fødder.

Er det ikke højhælede sko, du søger? Så har vi hos Abelone også både almindelige sko og sandaler, som du kan udforske. Har du spørgsmål til sortimentet, eller til hvordan skoene matcher dit outfit? Så tag endelig Kontakt, eller kom forbi butikken.

Endelig kan du hos os købe gavekort, så du kan overraske dine veninder med en skøn og velfortjent gave. De fleste fortjener at forkæle sig selv, og du går derfor ikke galt i byen med et gavekort. Det er perfekt til hende, der elsker tøj og mode, ligesom det er perfekt til hende, der står og mangler noget specifikt, som for eksempel et par stilsikre stiletter.