Wolford

Aktive filtre

400,00 kr.
160,00 kr. Spar 60%
275,00 kr.
225,00 kr.
275,00 kr.
195,00 kr.
195,00 kr.
195,00 kr.
275,00 kr.
275,00 kr.
275,00 kr.
275,00 kr.
195,00 kr.
195,00 kr.
195,00 kr.
195,00 kr.
275,00 kr.
275,00 kr.
275,00 kr.
275,00 kr.
275,00 kr.
355,00 kr.
355,00 kr.
275,00 kr.
275,00 kr.
275,00 kr.
430,00 kr.
430,00 kr.
200,00 kr.
305,00 kr.
122,00 kr. Spar 60%

Perfekte strømper der holder

Fuldend din stil med strømpebukser fra Wolford

Opdag de elegante produkter fra Wolford

Wolford er et klassisk brand som blev grundlagt i Østrig tilbage i 1956. Siden begyndelsen har Wolford været kendt for at producere strømper og strømpebukser i de bedste kvaliteter. Igennem 1950’erne udviklede Wolford sig til at blive en eksklusiv leverandør af strømper, strømpebukser og bodywear til kvinder verden over. Hos Abelone forhandler vi de eksklusive strømper og strømpebukser, og har et bredt udvalg som vi kan tilbyde vores kunder. Wolford er stolte af at kunne producere deres produkter ved hjælp af specialudviklet teknologi, som kendetegner hver enkelt strømpe og strømpebuks. Nøgleordene for Wolford er elegance og komfort, hvilket går perfekt hånd i hånd med deres sublime pasform og kvalitet. Wolford kollektionerne er klassiske og indeholder både bestsellers og populære styles i kombination med at brandet også er nytænkende og løbende lancerer nye produkter og kollektioner inspireret af tidens  aktuelle trends, tendenser og farver. Wolford har uden tvivl gennem årene positioneret sig som ledende på det internationale marked for strømper, strømpebukser og tights.  Hos Abelone er vi derfor ikke i tvivl om at vores kunder skal kunne købe de elegante strømper og strømpebukser hos os, så vi kan vejlede både om størrelse, farve og tykkelse (denier), når der skal vælges en strømpebuks til festkjolen, hverdags nederdelen eller en varmere strømpe til de kølige dage.

Skønhed med Wolford strømpebukser og strømper

Med Wolford strømpebukser og strømper i din garderobe, kan du forkæle dine ben og fødder med produkter fremstillet af de bedste materialer og tekstiler. Hvis du først har prøvet et par strømpebukser fra Wolford, vil du ikke være i tvivl om, at Wolford er uovertruffen komfort og kvalitet. Wolford strømpebukser og strømper er klassiske, smukke og meget holdbare. Hvis du passer godt på dine Wolford favoritter vil du kunne have dem i din garderobe flere sæsoner, og kunne bruge dem igen og igen. Strømperne er både slidstærke og holdbare, og vil tilføre skønhed og enkelhed til din garderobe dag efter dag. Vælg mellem forskellige farver, kvaliteter og tykkelser/denier. Abelone har både strømperne til hverdag og fest, matte og blanke, tynde og tykke. Uanset hvilken Wolford strømpe du vælger til lejligheden, garanterer vi dig en følelse af luksus og velvære når du iklæder dig de smukke Wolford strømpebukser. Brug dine smukke strømpebukser under en kjole og med dine nederdele. Uanset om skal i støvlerne eller stiletterne, har Abelone den perfekte strømper der vil fuldende dit look.

- Støvler

- Pumps og stiletter

- Kjoler

- Nederdele

Vælg mellem klassiske designs i neutrale farver

Hos Abelone forhandler vi et bredt udvalg af Wolfords klassiske design i neutrale farver som sort, beige, nude, admiral og antracite grå. Men vi har også både smukke blondestrømper og netstrømper. Uanset hvilket outfit du skal bruge strømperne til, står vi klar med råd og vejledning når du skal vælge den rigtige strømpebuks. Hos Abelone ved vi, at en strømpebuks ikke bare er en strømpebuks. Der findes et utal af modeller, farver og kvaliteter og ved valget af hvilken style du skal vælge er vi selvfølgelig klar med råd og vejledning. Søger du en transparent strømpe eller skal den være tættere, og skal de være merino uld eller nylon. Ud fra hvad dine strømpebukser skal bruges sammen med, og ud fra dit behov, vil Abelone vejlede dig, så du får de rigtige strømpebukser med til lejligheden.

- Strømper

Pift hele garderoben op hos Abelone Holte

Abelone er en multibrand store med et eksklusivt udvalg af fashion brands af både dansk og internationale designere. Vores udvalg og brands er en unik sammensætning af de mest eksklusive brands, samt et udvalg af de bedste styles fra de forskellige kollektioner. Hos Abelone finder du klassiske og smukke designs, og vi lader os ikke nødvendigvis diktere af trends som ikke falder i vores smag. Abelone vælger med sikker hånd de bedste, mest kommercielle og klassiske designs som vi mener vores kunder vil kunne få gavn og ,glæde af. Hos Abelone finder du frakker, blazere, kjoler, skjorter, jeans og basis t-shirts som er tidløse, kommercielle og god stil. Vælger du en kjole eller en nederdel hos Abelone, vil vi selvfølgelig samtidig gerne vejlede dig i dit valg af strømpebukser. Vi mener det er god service, og vil gerne være med til at gøre det nemmere for vores kunder ved at de hos os kan få alt det de skal bruge for at fuldende deres outfits, og ikke behøver at gå andre steder hen.

Kig ind i Abelone og se vores udvalg af internationale og danske designer brands. Vi er altid parate med råd og vejledning, både i butikken og over telefonen, hvis du har spørgsmål.

- Bukser

- Bluser og skjorter

- Strik og sweatshirts

- Kontakt os