Dondup

Aktive filtre

2.200,00 kr.
1.800,00 kr.
2.100,00 kr.
1.700,00 kr.
2.200,00 kr.
2.300,00 kr.
2.200,00 kr.
2.000,00 kr.

DONDUP

Dondup er et italiensk brand grundlagt i 1999 af Massimo Berloni og Manuela Mariotti, opkaldt efter den tibetanske munk Mingyara Dondup og efter filosofien  "All men are equal, race, color and faith do not mean anything. What has value are the intentions and actions of each person - Alle mænd er skabt lige; race, farve og religion betyder intet. Dét, der betyder noget, er den enkeltes intentioner og handlinger”. Dondup’s mission er inspireret ud fra denne åbne og universelle tilgang til livet.

Dondup siges at være favorit destinationen for alle sande “denim-elskere”. Så er du også en af dem skal du helt sikkert prøve deres jeans. I Abelone har vi med sikker hånd udvalgt en række jeans og bukser, som alle lever op til vores høje krav om både sublim pasform og god kvalitet - selvfølgelig med fokus på designet. Denim har da også siden begyndelsen været kimen i Dondup’s kollektion, og takket være deres kompromisløse fokus på pasform og kvalitet, kan vi sige det er lykkedes mere end godt. For Dondup er denim alt andet end et simpelt stykke lærred, og betragtes som et ægte kald til forbrugeren om bæredygtighed, kvalitet og stil.

Dondup er selvfølgelig også andet og mere end jeans og bukser, og i deres kollektioner finder du også de smukkeste skjorter, kjoler og nederdele i sæsonens bedste kvaliteter. Alle designs tager udgangspunkt i en minimalistisk stil med simple snit, kombineret med både det klassiske, og det nye og trendy. Der er tænkt over alle detaljer lige fra design til produktion, og når du vælger Dondup kan du være sikker på at designet vil fuldende et stilbevidst og cool look. 

Udforsk Abelones udvalg af Dondup på webshoppen, eller kig gerne forbi vores butik i Holte, hvor du altid er mere end velkommen til at komme forbi og prøve. Vi hjælper dig med at finde frem til, hvilken model af jeans og bukser, eller andet, der passer bedst til dig og din stil.