Harris Wharf London

Aktive filtre

3.900,00 kr.
4.500,00 kr.
3.300,00 kr.
1.900,00 kr.
3.900,00 kr.
3.100,00 kr.
3.700,00 kr.
3.900,00 kr.
3.900,00 kr.

HARRIS WHARF LONDON

Harris Wharf London er en familievirksomhed, der drives af det italienske søskendepar Giulia og Aldo Acchiardi. Tilbage i 2007 flyttede de fra Italien til London, hvilket blev starten på brandet Harris Wharf London. Netop London, som de to søskende har en stor kærlighed til, er derfor også en del af deres brand navn, da byen er mere end blot en by for dem. Det var hér deres eventyr startede, og det er her, hvor firmaets sjæl er, og hvor de fortsat holder til.

Giulia Acchiardi er designeren bag brandet, og efter at have arbejdet for bl.a Vivienne Westwood og Alexander McQueen, kastede hun sig ud i drømmen om at designe for sit eget brand. Sammen med sin bror har de skabt familievirksomheden Harris Wharf London, og fra tidligere generationer og deres italienske rødder har de skabt et London fashion brand med et italiensk tvist. 

Klassiske uldfrakker i italienske metervarer

Fra deres bedstefars gamle fabrik i Torino, hvor der oprindeligt blev produceret håndlavede handsker, producerer de nu en elegant og sofistikeret kollektion af klassiske frakker og overtøj. Alt er lavet i italienske metervarer af det lækreste uld og cashmere. Der arbejdes med materialet med respekt for det oprindelige håndværk, og deres frakker produceres i alt fra klassisk uld, til både cashmere, presset og felted uld. Et særligt karakteristika for Harris Wharf frakkerne er netop kvaliteterne i presset og felted uld, som giver materialet og designet et mere uprætentiøst og afslappet udseende. Deres frakker har ofte rå klippede kanter, dropped shoulders og overfladen af den forarbejdede uld giver deres frakker et casual look. Et andet særligt kendetegn for Harris Wharf frakkerne er, at de oftest er uforede. Det betyder imidlertid ikke, at frakkerne ikke er varme. For da ulden er forarbejdet som den er, og ofte også ligger i dobbelt-lag, er Harris Wharf frakkerne i den grad en type frakke som kan holde dig varm hele efteråret.

Køb din Harris Wharf London frakke hos Abelone

Hos Abelone har vi forhandlet de lækre uld frakker igennem flere sæsoner, og du finder dem i vores udvalg hele året rundt. Harris Wharf London er som nævnt kendetegnet ved deres måde at forarbejde ulden på, ved at den er kogt og presset. Der er mange fordele ved denne måde at forarbejde ulden på, men udover at det giver en helt utrolig kvalitet og holdbarhed er det også en meget stor fordel at ulden føles så let. Det gør Harris Wharf London til et virkelig lækkert stykke overtøj, som varmer og selv om der er så meget uld i deres frakker føles de på ingen måde tunge. I forårs kollektionerne er uld kvaliteterne lidt lettere, end om efteråret, så du vil ikke være i tvivl om det er forårs- eller efterårsfrakke du har fingrene i. Der er en helt klar og mærkbar forskel. Hos Abelone finder du et godt udvalg af de lækre frakker, og hver sæson har vi flere forskellige modeller du kan vælge imellem. Vi forsøger at have det bedste og bredeste udvalg, så der er noget for enhver smag. Fælles for dem alle er dog det italienske design, underspillede luksus og den helt fantastiske kvalitet. Kig forbi butikken i Holte, så du kan se og prøve de forskellige styles. Hvis du gerne vil handle her på webshoppen, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har brug for råd eller vejledning inden du beslutter dig.