Angulus

Aktive filtre

2.100,00 kr.
New season
1.600,00 kr.
New season
1.500,00 kr.
New season
1.400,00 kr.
New season
1.400,00 kr.
New season
1.500,00 kr.
750,00 kr. Spar 50%
1.400,00 kr.
700,00 kr. Spar 50%
1.300,00 kr.
1.100,00 kr.
1.400,00 kr.
700,00 kr. Spar 50%
1.400,00 kr.
700,00 kr. Spar 50%
1.500,00 kr.
750,00 kr. Spar 50%
1.400,00 kr.
700,00 kr. Spar 50%
1.400,00 kr.
700,00 kr. Spar 50%
1.300,00 kr.
650,00 kr. Spar 50%
1.300,00 kr.

ANGULUS

Siden 1904 har Angulus udviklet, designet og produceret kvalitetssko, og designerne bag har derfor mange års erfaringer at trække på, når der skal produceres nye kollektioner. Angulus er i manges ører lig med fodtøj af højeste kvalitet, hvor der er brugt solide materialer hele vejen rundt i produktionen. Det gør, at skoene fra Angulus kan holde til at blive brugt igen og igen. Og ikke kun fremstiller Angulus sko og støvler af høj kvalitet. Deres designmæssige udtryk vægtes højt, og de følger med i tidens tendenser og hvad der rører sig på den danske og internationale modescene.

I dag er Angulus en familievirksomhed, som nu på tredje generation har en ambitionen om,  at få flere mennesker til at købe færre og mere ansvarlige sko, for som de siger: "Verden lider under et massivt overforbrug, og det vil vi gerne være et alternativ til ved at designe ansvarligt producerede kvalitetssko, der holder længere og kan gå i arv fra fod til fod".

Historien bag Angulus

Angulus, der som virksomhed og skomærke trådte sine første skridt på Nørrebro i København tilbage i 1904, har siden 1949 været ejet og drevet af familien Dawe. Med et generationsskifte 2023 i virksomheden har fulgt en ny forretningsstrategi og et forstærket fokus på ansvarlighed. I en årrække har virksomheden bag Angulus, ATC Footwear, ikke kun udviklet, designet og produceret sko under Angulus-brandet. De har også haft agenturet på en lang række anerkendte skomærker som bl.a. Lloyd, der på et tidspunkt blev produceret på Angulus-fabrikken, som dengang lå på Nørrebrogade i København. Fremover fokuserer virksomheden nu kun på familiens eget skomærke, og i 2020 åbnede de egen fabrik i Portugal, hvor lokale skomagere hver dag fremstiller langt de fleste af Angulus sko, sandaler og støvler. Alle design udvikles i Danmark, og Abelone er som forhandler af det stærke skomærke stolt af, at kunne tilbyde Angulus kvalitetssko til vores kunder, som også er ansvarlige sko.

Sko til bevidste kvinder

Angulus' kernekunde er den bevidste kvinde, der måske tidligere købte Angulus børnesko, men som nu køber dem til sig selv. For tidligere var der et langt større fokus på børnesko i virksomheden, som nu også er udvidet til at have den modne kvinde som kunde. Kernekunden er nu hende, der er bevidst, og klar til at bruge lidt ekstra for at få et bedre produkt, ligesom der er et stort overlap til de kunder som gerne vil betale ekstra for at få et så bæredygtigt og socialt ansvarligt produceret produkt som muligt. Den tankegang kan vi i den grad genkende hos Abelone, hvor vi i høj grad mærker efterspørgslen af produkter som lever op til nutidens værdier og standarder, samtidig med at de lever op til ambitionen om at passe godt på vores planet, og de mennesker, der er på den. Abelone repræsenterer som forhandler de samme kerneværdier som Angulus, og derfor finder du både forår, sommer, efterår og vinter et stort udvalg af Angulus sko, sandaler, loafers og støvler hos Abelone.

Angulus sommer sandaler

Hos Abelone finder du et bredt udvalg af stilfulde og chikke sommer sandaler til kvinder, som trender sæsonen. Vi har et stort udvalg af både moderne, praktiske og klassiske modeller i styles, som passer til forskellige lejligheder og stilarter. Vælg mellem flade sandaler, sandaler med kilehæl eller med behagelig blokhæl. Det er vigtigt at fremhæve, at selvom en sandal er flad og endda har en behagelig og blød rågummisål, så kan den stadig være feminin og stilfuld. Der er ingen grund til at pasform og komfort skal gå på kompromis med et stilrigtigt design. Et vigtigt statement, som vi altid holder fokus på når vi køber ind til nye sæsoner. Hos Abelone finder du både sandaler og stilletter, stilfulde og med en god pasform, så du kan holde ud at have dem på en hel arbejdsdag eller en aften ude.

Sko og loafers hele året rundt

Skal du på storbyferie eller leder du efter nye praktiske hverdagssko til arbejde eller fritid har Abelone et godt udvalg af kvalitets sko og loafers fra Angulus. Hver sæson introduceres nye modeller, og vi har alt fra snøresko, til loafers og hæle på hylderne. Den eneste du skal gøre er, at vælge hvilken model eller style der passer til netop dit behov. Uanset hvilket formål, skoene skal bruges til, så har vi sko der passer til et væld af lejligheder.

Angulus støvler

Angulus har i de kølige vintermåneder særligt velegnede støvletter og støvler, som er både behagelige, stilfulde og praktiske i det våde vejr. Deres meget populære TEX vinterstøvler er udstyret med en speciel vandtæt membran, så vand og fugt ikke trænger ind. Vinterstøvler skal være både pæne, og holde fødderne varme. Med Angulus' støvler får du begge dele, da både design og komfort er højt prioriteret. Du behøver derfor ikke gå på kompromis, når du vælger din vinterstøvle fra Angulus. Kvalitet og komfort ved støvler er trods alt det mest væsentlige for de fleste, for er fodtøjet ikke behageligt at have på, får man ingen glæde af nye støvler. Det er de hos Angulus godt klar over, og netop derfor har de besluttet sig for at producere sko og støvler, som kun lever op til samtlige standarder for god kvalitet og komfort.

Køb Angulus hos Abelone

Oplev sæsonens varierede og spændende udvalg af aktuelle Angulus styles og modeller hos Abelone. Du finder det hele online på vores webshop, hvor du i fred og ro kan få overblik over hvilke muligheder der er, og måske blive inspireret til dit næste Angulus køb. Hver model er nøje beskrevet med kvalitet og pasform, ligesom der er en nøjere beskrivelse af modellen. Du kan nemt bestille dine Angulus favoritter hos os, vi afsender varer alle hverdage og har et nemt retursytem. Hvis du har spørgsmål inden du bestiller er du mere end velkommen til at kontakte os. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i Holte, hvor du kan prøve alle de sko og støvler du måtte ønske for at finde frem til den helt rigtige. Hos Abelone sætter vi en ære i at yde en professionel, ærlig og hele vejen igennem god service. Om du handler online eller kommer hos os i butikken, glæder vi os til at betjene dig og byder dig velkommen i Abelone.

Tilmeld dig Abelones nyhedsbrev 

Vil du gerne være på forkant og have besked om nyheder i Abelone? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sørger for at holde dig opdateret med nyheder, trends og invitationer til events og arrangementer i Abelone. 

Du tilmelder dig her: Tilmeld dig vores nyhedsbrev.