Angulus

Aktive filtre

1.500,00 kr.
1.400,00 kr.
1.300,00 kr.
1.100,00 kr.
1.400,00 kr.
1.400,00 kr.
1.100,00 kr.
1.100,00 kr.
1.500,00 kr.
1.500,00 kr.
1.400,00 kr.
1.400,00 kr.
1.300,00 kr.
1.300,00 kr.

ANGULUS

Hvad enten du drømmer om støvler, loafers, sandaler eller gummistøvler er Angulus til enhver tid værd at tage et kig på. Det danske brand, som tidligere var kendt for at designe fodtøj til børn, er i allerhøjeste grad kommet efter det og er i dag et af Abelones bedst sælgende brand indenfor både sko, støvler og sandaler.

Vores moderigtige gummistøvler holder dine fødder tørre på de våde regnvejrsdage, mens vores vinterstøvler er designet med lækkert uldfoer, der holder dine fødder varme på selv de koldeste dage. Når du ifører dig et par støvler fra Angulus, får du både god komfort og en smart stil. Er du blevet nysgerrig? Så dyk ned i vores udvalg, og vælg dine favoritter. 

Find dine Angulus støvler hos Abelone Holte

Kunne du godt tænke dig et par nye, flotte støvler fra kvalitetsmærket Angulus? Så har vi et bredt udvalg af eksklusive støvler til den kvalitetsbevidste kvinde hos Abelone Holte. Her tilbyder vi moderigtige sko, der er fremstillet af lækkert materiale, og som ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Få Angulus sko i høj kvalitet og god komfort

Du har måske hørt om Angulus før - hvis ikke, så er det på tide. Ønsker du et par støvler, hvor både pasform, kvalitet og flot design bliver opfyldt, så er Angulus helt sikkert et kig værd. For producenten bag kvalitetsmærket, er Angulus ikke bare et skomærke - det er et hjertebarn, der lægger mange kræfter i for at fremstille den populære og moderigtige sko. 

Angulus er nemlig et anerkendt mærke for kvalitetsbevidste kunder, der ved, hvad de vil have. Designet og kvaliteten er to afgørende faktorer for virksomheden. Derfor er skoene både kendt for at være stilrene med flotte detaljer samtidig med, at de er yder god komfort for fødderne med plads til naturlig bevægelse. Dette gør dem behagelige at have på. 

Gå en tur i regnvejr med Angulus gummistøvler  

Hos Abelone Holte har vi et udvalg af smarte, vandtætte gummistøvler fra Angulus. Gummistøvlerne fås både i en neutral sort eller flot armygrøn farve. Modellerne er korte og tilbyder god støtte og komfort. De er samtidig bløde og fleksible. Gummistøvlerne er fremstillet af vandtæt naturgummi og foret en bomouldsblanding, der gøre dem bløde og behagelige at have på. 

Gummistøvlerne er også designet med en udtagelig indersål, som du kan tage ud og i efter behov. Den vandtætte komfortable gummistøvle fra Angulus er perfekt til en god spadseretur i regnvejret. Gummistøvlerne holder nemlig dine fødder tørre, når du bevæger dig udenfor - hvad enten det er en længere eller kortere gåtur. 

Giv din stil et frisk pust med Angulus snørestøvler

Går du med en drøm om at forny din stil lidt? Flere folk tænker måske, det for det meste er tøjet, der udtrykker din personlige stil. Men som stilfuld kvinde, så ved du godt, at dit valg af sko, også er med til at udtrykke dit samlede look. Derfor har vi et stort udvalg af smarte snørestøvler med smukke detaljer. Støvlerne fås i flere farver, så der er lidt for enhver smag. Vi tilbyder modeller fremstillet af gummi og tekstil. Derudover har vi modeller, der er designet med en chunky gummisål på tre centimeter, så du får tildelt lidt højde. Er du på udkig efter et par flotte støvler, der har en glat skinnende overflade? Så tilbyder vi også snørestøvler fremstillet af skind med skindfoer.

Snørebåndet er udover at være praktisk også en del af designet, og giver støvlen en smart detalje. Du kan også sagtens sammensætte din stil sammen med et par af vores lækre snørestøvler fra Angulus. 

Hos Abelone Holte har vi både et stort udvalg af flotte bukser og smarte overdele i adskillige farver og former. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan altid afprøve forskellige outfits for at finde til dit favorit look. Bestil online, eller besøg os i vores fysiske butik. Vi rådgiver og betjener dig gerne både virtuelt og fysisk. 

Kom gennem vinteren med Angulus støvler

Står vinteren for døren? Hos Abelone Holte har vi et udvalg af varme vinterstøvler fra Angulus, der er designet med lækkert blødt uldfoer, der holder dine fødder varme på selv de koldeste vinterdage. Støvlerne er fremstillet af ruskind of fås i flere farver. Derudover fås støvlerne udstyret smart chunky gummisål. 

Når du køber et par støvler med uldfoer fra Angulus, er du derfor allerede klædt godt på til at bevæge dig udenfor på de kolde vinterdage. Men hvis du ønsker at være klædt helt på til de kolde måneder, så tilbyder vi både varme, stilfulde frakker, søde huer i flere farver og varmeisolerende handsker. Dyk ned i vores sortiment, og find det, du mangler. 

Angulus - dansk design

Kvalitetsmærket Angulus så dagens lys i 1904, da det blev grundlagt af Willy Madsens far, der havde et skomageri i København. Willy Madsen syntes dengang, at børn gik i for tilspidsede sko, og det satte han sig for at lave om på. Derfor sagde han sit job op som skolelærer, og begyndte i stedet at arbejde som skomager ligesom sin far. 

Han ville gøre op med de tilspidsede sko, som han mente hæmmede fødderne for naturlig bevægelse. I 1928 skete der noget revolutionerende, da Willy Madsen i samarbejde med læger og fysioterapeuter fremstillede og udviklede fodformede sko. Skoene gjorde det nu muligt for folk at opnå en naturlig bevægelse i fødderne, når de bar skoene. 

Modtagelsen af skoene var til en start kølig, men interessen for den smarte fodformede sko begyndte at vokse, og Angulus blev snart et anerkendt skomærke blandt folket. Den stigende interesse gjorde samtidig, at Willy Madsen ville forbedre skoens kvalitet yderligere. 

Derfor ansatte han i 1949 en læderindkøber, som rejste Europa rundt. Han havde til opgave at finde lækkert kvalitetsskind. Læderindkøberen havde sans for kvalitet, og fandt derfor kendte håndlavede tyske sko og flotte italienske mærker, som Angulus senere fik rettigheder til at sælge. Angulus’ kollektioner er blev også inspireret af især de italienske mærker, da skomageriet ville udvikle nye sko.

I dag laver Angulus gode kvalitetssko til hele familien og er et anerkendt mærke, der har vundet flere priser. De har blandt andet vundet “Børn-i-byen-prisen” for bedste børneskomærke i 2014.