Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 950,00 kr. - 1.500,00 kr.

Størrelse

Størrelse

Sneakers

Aktive filtre

1.500,00 kr.
New brand
1.500,00 kr.
New brand
1.500,00 kr.
950,00 kr.
950,00 kr.
1.050,00 kr.
950,00 kr.

Sneakers med høj komfort og flot stil

Sneakers er ikke til at komme udenom. Der er tale om en hybrid mellem den gammeldags gummisko og den moderne variant, der for alvor har sat sit komfortable skoaftryk i modeverdenen. Gummiskoen er derfor blevet stueren og accepteret i de finere kredse – selv som tilbehør til jakkesæt og kjoler. Hos Abelone Holte har vi fingeren på sneakers-pulsen, så vi kan tilbyde dig sæsonens bedste modeller. Se udvalget her på hjemmesiden.

Køb dine sneakers hos Abelone Holte

Hos Abelone Holte er gummisko-trenden blevet til en vigtig del af vores sortiment. Vi udvælger løbende de bedste sneakers til dig, der både vil kunne gå komfortabelt i timevis og se godt ud samtidig. Gå på opdagelse her på vores hjemmeside, eller besøg vores fysiske butik i Holte, hvor du kan se udvalget.

Fælles for vores sneakers-sortiment er, at du kan være sikker på at få en kvalitets-sko. Skoene er nøje udvalgte, så de passer ind i Abelone Holtes filosofi med henblik på fashion, mode og beskaffenhed. Du vil derfor blive præsenteret for flotte modeller, som er gode for dine fødder og kan give dig en moderigtig gang – uanset om det er på jobbet, til festen, på restauranten eller på rejsen.

Vores sneakers kommer både i flere forskellige materialer, størrelser, og farver, så der er noget for enhver smag. Skoene er gerne til den mere neutrale side, når det kommer til udtrykket, og du kan med fordel style dem med andre af vores varer. Vi tænker en helhed ind i alt, og vores produkter skal gerne passe sammen. Du kan for eksempel hoppe i vores sneakers, og kombinere dem med vores sortiment af:

Kjoler
Nederdele
Overdele

Vælger du et par sneakers fra vores sortiment, kommer du til at gå blødt, mens du kan glæde dig over, at der er kræset for materialerne for din og miljøets skyld. Miljøvenlighed og bæredygtighed er nemlig to af nøgleordene i kollektionerne.

Sneakers giver uovertruffen komfort

Tidligere var gummisko et absolut no-go ved finere lejligheder eller bare arbejdsbrug. Det var noget, kun børn og idrætsudøvere gik med, og det var den gængse mening, at sådanne sko kun hørte til udendørs og til mindre pæne lejligheder.

I stedet skulle kvinder bære støvler, sandaler, pumps eller stiletter på arbejde og til fest. For mænd hed svaret traditionelle herresko. Sådan forholder det sig ikke længere, og det betyder, at du nu sagtens kan bære de moderne sneakers til hverdag og fest.

Du ser sneakers overalt i gadebilledet, og diverse film- og musikstjerner reklamerer gerne for dem i ét væk. De rangerer lige fra det meget gummiskoagtige 80’er-præg til de helt stringente stilfulde varianter, der nærmest til forveksling ligner en ”pæn” sko.

Sneakers kan skam også noget helt særligt, og det måske allerbedste ved dem er, at de er komfortable og rare at gå i. Der er ingen høj hæl, der smerter, eller en klemmende tå, som værker. I stedet er der masser af plads, en flad sål og en god affjedring.

Sneakers til alle lejligheder

Det betyder, at du kan bære dem i mange timer uden at få ondt. Det er en rigtig vigtig kvalitet i et par sko, som du kan have svært ved at finde andetsteds. De ”pæne” sko giver ofte ikke dette velbehag til fusserne, og derfor kan disse sko have en begrænset brugstid ad gangen. Du kan bruge de pæne sko til, når du kun skal gå kort – på kontoret, til festen eller middagen – men til de længere vandringer eller byture er der ingen vej uden om sneakers.

Eftersom sneakers er blevet så populære, er der heller ingen grænser for, hvad du kan bære dem til i forhold til andre beklædningsgenstande. I dag kan de sagtens gå til en sommerkjole eller til blazeren, og du kan bevare det klassiske og fine look, hvis du bare vælger de mere stilfulde og neutrale modeller. Vil du derimod gerne vise mere personlighed og individuel stil, kan du gå efter de mere farve- og detaljerige sko. Men valget er helt dit, og er du i tvivl om, hvorvidt sneakers er noget for dig, kan du her se en kort oversigt over fordelene:

- Sneakers byder på et komfortabelt fit
- De har en flad sål og bredere pasform
- De er ergonomiske og gode for fødderne
- Du kan gå i dem i timevis
- De kommer i mange typer
- Du kan bruge de neutrale modeller til festen eller jobbet
- Du kan bruge de mere sprælske varianter til at udtrykke personlig stil

Besøg os i Holte eller i vores webshop

Du finder Abelone Holte i vores dejlige butik i Holte, hvor du fysisk kan komme ind og se alle vores styles, tilbud og produkter. Her vil du blive mødt af et personale, der går lige så meget op i mode og stil, som du gør, og du vil kunne få den bedste vejledning. Vi hjælper gerne med at klæde dig på til hverdag og fest.

Du kan også besøge vores webshop. Her kan du let og overskueligt bestille dine varer, og du får dem tilsendt så hurtigt som muligt. Og du behøver ikke at være nervøs for størrelser og pasform, når du placerer dine ordrer online, for du kan naturligvis returnere eller bytte, hvis tøjet ikke passer. Du kan med fordel konsultere vores size guide her på siden, som kan hjælpe og vejlede dig omkring størrelserne. Er der særlige forhold omkring størrelser, har vi typisk angivet det i produktbeskrivelsen.

Har du spørgsmål af nogen art, er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe. Vi guider og vejleder gerne omkring moderåd såvel som det praktiske og tekniske, og det er vores fornemmeste opgave at give kunderne en tilfredsstillende oplevelse. Vi glæder os til at handle med dig og sammen opleve årstidernes eksklusive mode.