Tørklæder

Aktive filtre

1.600,00 kr.
2.500,00 kr.
1.000,00 kr.
1.600,00 kr.
1.600,00 kr.
1.700,00 kr.
680,00 kr. Spar 60%
900,00 kr.
360,00 kr. Spar 60%
1.300,00 kr.
520,00 kr. Spar 60%
600,00 kr.
600,00 kr.
1.000,00 kr.
1.000,00 kr.
2.400,00 kr.
2.400,00 kr.
700,00 kr.
280,00 kr. Spar 60%
2.500,00 kr.
2.500,00 kr.
2.500,00 kr.
2.500,00 kr.
2.600,00 kr.
800,00 kr.
800,00 kr.
800,00 kr.
2.400,00 kr.

Tørklæder: Hold varmen, og udtryk din stil

Hvad end du skal finde tørklæder, så du kan holde varmen, udtrykke din personlige stil eller noget helt tredje, så har vi hos Abelone en vifte af mærker og brands, der tilbyder gode materialer og skønne designs, som du kan gå på opdagelse i. Vi har lækre tørklæder, der passer til flere forskellige styles, så du kan fuldende din garderobe.

Så udforsk vores udvalg af tørklæder, og find dine favoritter her.

Find eksklusive tørklæder her

Hos Abelone har vi et stort udvalg af eksklusive tørklæder i høj kvalitet. Det har vi, så du kan finde lige præcis dén type tørklæde, som passer til din stil og dine behov. Leder du efter varme halstørklæder? Eller skal det være tørklæder, der passer til tidens trends og dit outfit? Så står vi klar til at hjælpe her hos Abelone.

Hvis du leder efter tørklæder til den kolde tid, så foreslår vi et af vores lækre kashmirtørklæder. Med dem får du et uldent tørklæde, som, i modsætning til andre tørklæder af uld, ikke er hverken kradsende eller hårdt for huden. Vores kashmirtørklæder er utroligt bløde og varme, og de er derfor den perfekte type tørklæde, hvis det er vinterens kulde, du skal beskytte dig mod.

Bruger du dine tørklæder som sjaler? Så er silke eller nogle af de finere materialer noget for dig. Her kan du vælge smukke farver og på den måde style tørklædet, så det matcher dit outfit og den begivenhed, du skal til.

Udtryk din stil med flotte tørklæder

Et tørklæde er meget mere end blot en mulighed for at holde dig varm. Et tørklæde er også et accessory, du kan bruge aktivt til at udtrykke din helt personlige stil. Du kan gå efter smukke mønstre, lækre materialer og skønne farver, så tørklæderne passer til dit look og din garderobe.

Du kan, udover at bruge tørklædet rundt om halsen eller ned over skuldrene som et sjal, også bruge tørklædet på nye og anderledes måder. Du kan binde et lille tørklæde fast til din taske og dermed pifte dit look op og på den måde gøre tasken unik og personlig.

Du kan også bruge tørklædet i håret, hvor du kan binde det fast i en fletning eller rundt om hovedet som et pandebånd. Og endelig kan du bruge et tørklæde som en top, hvor du binder klædet rundt om bryst og skuldre og på den måde designer en elegant og helt unik del af dit outfit.

Et tørklæde giver dig altså et hav af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Hvilket tørklæde skal du vælge?

Dit valg af tørklæde afhænger af, hvad du gerne vil udstråle, og hvad dit tørklæde skal matche og bruges til. Skal du for eksempel bruge tørklædet som sjal til en kjole? Eller skal det matche din jakke eller frakke? Så skal du tænke over det, når du går på opdagelse i vores udvalg af tørklæder.

Du kan køre et klassisk look med et sort tørklæde eller et mere edgy look, hvor du styler dit tøj med et mønstret eller ternet tørklæde. Lige meget hvilken retning du går, kan du style på mange måder, og derved udtrykke lige præcis din personlige stil.

Udover at tænke på stil og udtryk, så skal du også overveje, hvilken længde og udformning du foretrækker. Du kan nemlig få lange og kortere tørklæder, ligesom du kan få de praktiske tubetørklæder, der ikke kræver andet, end at du tager det over hovedet.

Alt efter længde og type kan du style tørklædet på mange forskellige måder. Du kan bruge det om skuldrene, om halsen eller som et accessory, der pifter garderoben op.

Bestil dine favoritter hos Abelone

Hvad end du søger varme tørklæder og halstørklæder til de koldere dage eller et fint silketørklæde til at give det sidste touch på dit outfit, så har Abelone en række smukke tørklæder, du kan vælge mellem.

Udover vores stilsikre tørklæder har vi også en bred vifte af andre accessories, du kan bruge til at udtrykke din stil i de kolde vintermåneder. Vi har blandt andet:

- Handsker
- Vanter
- Huer
- Hatte

Leder du ikke efter et nyt tørklæde eller accessories til dig selv men derimod til en anden? Så står vores personale altid klar til at give en hjælpende hånd. Der er styr på kvalitet og stil, så du kan finde den model og type, du leder efter. Vil du give personen mulighed for at vælge selv? Så har vi hos Abelone også gavekort.

Har du fundet dit nye tørklæde? Og er du klar til at bestille? Så kan du købe dine favoritter online her på siden eller besøge vores butik i Holte, hvor du vil møde et univers af lækkert design i høj kvalitet.