New Zealand Boots

Aktive filtre

1.700,00 kr.
1.700,00 kr.
1.700,00 kr.
1.700,00 kr.
1.700,00 kr.
1.700,00 kr.

NEW ZEALAND BOOTS

New Zealand producerer nogle af de fineste lammeskind i hele verden. De smukke øers til tider barske klima gør, at de New Zealandske får udvikler en tæt og meget kraftig uld. New Zealand Boots lammeskindsstøvler - også kaldet bamsestøvler - er således et gedigent kvalitetshåndværk. Lammeskindet holder dine fødder dejligt varme, selv i streng kulde, og de bløde, luftige uldfibrer transporterer og absorberer fugtighed, så  de selv i varmere vejr holder fødderne i en behagelig temperatur.

Et andet kendetegn for New Zealand Boots bamsestøvlen er den kraftige gummisål, som især gør den ideel til det danske efterårs- og vintervejr. Støvlerne skal blot have en gang imprægnering inden den tages i brug, samt efterfølgende ved behov for ekstra vedligeholdelse. Passer du godt på dine bamsestøvler kan du have dem i lang tid.

Brug dine bamsestøvler i vinterhalvåret, når de fødder trænger til lidt ekstra varme f.eks. når du vinterbader eller bare på de kølige dage. Har du tendens til at fryse om fødderne, kan vi også anbefale dem til indendørs brug, da de som nævnt selv regulerer temperaturen, og får dine fødder til at føles varme.

Hos Abelone forhandler vi de klassiske bamsestøvler i modellen ultra short, som har et lidt lavere skaft. Den er utroligt populær i alle aldersgrupper, og passer godt til både børn og kvinder. Modellen er nem at trække i, da den har strop bagpå og vi har dem på hylderne i de klassiske farver som sort, army, grå, taupe og cognac.