Rivecour

Aktive filtre

1.800,00 kr.
2.000,00 kr.
1.800,00 kr.
1.800,00 kr.
1.800,00 kr.
1.500,00 kr.
1.700,00 kr.
1.700,00 kr.

RIVECOUR

Rivecour er et klassisk fransk skobrand med base i Paris, der specialiserer sig i at skabe feminine sandaler, sko og sneakers. Alt er håndlavet i Portugal, og kvaliteten er eksklusiv og blød læder i udsøgt kvalitet. Rivecour designer klassiske og feminine styles, og Abelones udvalg er naturlivis tilpasset sæsonen, så du om sommeren finder sandaler, sko og sneakers i vores udvalg. Og til efteråret støvler, sneakers og sko. Kendtegnet er det feminine, klassiske men chikke parisian look.

Rivecour er klassisk fransk design, og nærmest som skabt til en tur på den franske riveria. Designet af den franske sko fanatiker Édouard Aubin, som voksede op i et eksklusivt gæstehus - hvilket hans sko og designs i den grad bærer præg af. Aubin's vision er, at enhver Rivecour sko skal få dig til at føle dig velkommen, forkælet og imødekommet. Og han vil konstant være på udkig efter, hvor han kan blive ved med at forkæle dig og få dig til føle dig forført af hans sko. Drømmen om evig elegance, perfekte og forblændende sko er alle drømme der ligger bag designet af Aubin's elegante Rivecour kollektioner.

Hos Abelone har vi denne sommer et bredt udvalg af sandaler, både med behagelig pasformer og medium høje blokhæle, ligesom vi har feminine flade sandaler. Som noget nyt har vi sko med afrundede snuder, med sling-back hæl og derfor knap så åbne som klassiske sandaler. Uanset om er på udkig efter en sommer sandal eller en sko til en særlig lejlighed f.eks. konfirmation eller andet, har Abelone et bredt udvalg, og du kan være sikker på at både pasform, komfort og kvalitet er i top. Det ér for længst blevet en tendens, at vi køber sko og sandaler som kan bruges mere og til andet end blot én enkelt festlig lejlighed, og det bærer Abelones udvalg også præg af. Dette er også tilfældet med Rivecour, som alle er sko, sandaler og støvler som vil kunne dresses op til pænere brug, men samtidig også kan blive din foretrukne hverdags- og yndlingssko/sandal.

Rivecour designer også sneakers, og hos Abelone har vi valgt en helt klassisk model udfærdiget i glat hvidt skind med en diskret sål med snørrer. I sit udtryk er den meget basic, den er enkel og minimalistisk og kan passe til de fleste outfits. Den kan styles med kjoler, nederdele og bukser. Fordelen er, at den er klassisk, på grænsen til at være traditionel, og så alligvel ikke - for i sit enkle udtryk og lækre kvalitet, er den alligevel helt sin egen.

Til efteråret kan du opleve chikke støvletter og støvler fra Rivecour her hos Abelone. Feminine faconer som sidder perfekt på foden og ind til benet, med lynlåse ved anklerne som sikrer den perfekte pasform og at benene viser sig fra sin mest flatterende side. Brug støvletterne med nederdele, kjoler og bukser, sæson efter sæson, og oplev at dit køb føles rigtigt, også efter mere end én sæson.

Alle Rivecour sko er fremstillet i Portugal efter traditionelle metoder, der respekterer nutidens bæredygtige værdier og etik.

Shop sko, sandaler, støvler og sneakers fra Rivecour hos Abelone Holte. Browse vores udvalg her på webshoppen, og bestil allerede i dag. Har du brug for råd og vejledning er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Naturligvis er du også altid mere end velkommen i vores fysiske butik, hvor du kan opleve de smukke Rivecour sko og sandaler og ikke mindst prøve dem, så du kan mærke, hvilken fantastisk skøn og behagelig pasform de har. Uanset om du handler på webshoppen eller kommer forbi Abelone på Holte Stationsvej 22, byder vi dig velkommen og glæder os til at betjene dig!