Ulla Johnson

Aktive filtre

4.400,00 kr.
2.600,00 kr.
3.100,00 kr.
4.400,00 kr.
5.300,00 kr.
4.400,00 kr.
3.400,00 kr.
2.900,00 kr.
4.800,00 kr.
6.300,00 kr.
6.300,00 kr.
4.800,00 kr.
4.800,00 kr.
4.100,00 kr.
3.200,00 kr.
3.600,00 kr.
6.000,00 kr.
3.200,00 kr.
4.500,00 kr.
3.300,00 kr.

ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er en anerkendt amerikansk designer, og har sit eget eksklusive brand af samme navn. Her har hun fokus på tøjets detaljer og kvalitet. Hun er født og opvokset på Manhattan, hvor hun finder inspiration til sine kollektioner i New Yorks gader.

Hos Abelone Holte finder du et stort udvalg af Ulla Johnsons flotte styles. Vi tilbyder blandt andet kjoler, toppe og nederdele. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find dine favoritter her.

Vælg mellem et hav af lækre styles

Er du på udkig efter nye lækre styles til din garderobe? Så bør du overveje at tage et kig på vores eksklusive kollektioner fra Ulla Johnson. Her kan du finde følgende styles til kvinder:

- Kjoler
- Toppe
- Nederdele
- Bluser
- Skjorter

Hvis du er en stilren kvinde, der elsker god kvalitet og flotte mønstre, tilbyder vi både kjoler og toppe med mønstre i flere farver fra Ulla Johnson. Du kan således finde tøj med både mørke og lyse nuancer - vi har nemlig lidt for enhver smag.

Er du mere til et enkelt men elegant design? Her har vi blandt andet smukke kjoler og bluser fra det eksklusive Ulla Johnson til dig, der ønsker et feminint look uden mønster. Vi har ligeledes designs, der kan styles sammen eller sammensættes med andre styles. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Iklæd dig smukke kjoler fra Ulla Johnson

Med en af Ulla Johnsons smukke kjoler med fine detaljer såsom flæser, kan du sagtens finde en kjole, der passer til enhver lejlighed. Uanset om du skal til fest eller nyde en dejlig dag i haven.

Vi har elegante kjoler i flere enkelte farver eller mønstre med en god pasform. Her kan du både finde løst- og tætsiddende kjoler. Kjolerne fra Ulla Johnson er blandt andet designet i 100 procent lækkert bomuldsmateriale eller silke, der gør kjolerne bløde og komfortable at bære.

Du kan også style din kjole med et par flotte smykker eller smarte sandaler til de varme sommerdage. Her tilbyder vi både flade sandaler og sandaler med hæl i flere smukke farver.

Forkæl dig selv med farverige overdele fra Ulla Johnson

Hos Abelone Holte har vi et stort udvalg af farverige overdele fra Ulla Johnson. Her kan du få smukke farverige styles, som giver din stil et flot udtryk, men du kan også sagtens finde fine neutrale farver, hvis du foretrækker det.

Elsker du smukke farver og mønstre? Så har vi både skjorter og toppe fra Ulla Johnson med elegante mønstre, der fremhæver din feminine side. Vi tilbyder blandt andet toppe med flotte detaljer såsom v-udskæring og voluminøse ærmer.

Du kan samtidig sammensætte vores skønne overdele med fine nederdele fra Ulla Johnson, men du kan også sammensætte vores elegante overdele med moderne shorts eller bukser.

Få nys om vores lækre styles med nyhedsbrev

Kunne du godt tænke dig at være opdateret på vores nyeste styles? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og se vores lækre kollektioner fra blandt andre Ulla Johnson og andre eksklusive brands.