Steamery

Aktive filtre

90,00 kr.
490,00 kr.
490,00 kr.
1.300,00 kr.
1.300,00 kr.
140,00 kr.
220,00 kr.

STEAMERY

Steamery – “hvad er det for noget?”, spørger du måske. Er det en behandling? Eller er det noget med damp? Begge dele ligger tæt op ad det rigtige, for her er tale om en svensk virksomhed, der producerer plejeprodukter med damp til dine tekstiler. Så hvis du har nogle favorit-kjolerbluser eller andet lidt delikat, som du knap tør bruge, bør du overveje, om trenden er noget for dig. Hos Abelone Holte får du et bredt udvalg af produkter fra The Steamery.

Bæredygtig dampning af tøjet

Hos Abelone Holte går vi ind for bæredygtighed, og hvad er mere bæredygtigt end at kunne forlænge tøjets levetid? Derfor forhandler vi udvalgte produkter fra Steamerys kollektioner, så vores kunder kan få optimal pleje af tøjet.

Steamery producerer forskellige produkter til plejen, som for eksempel tæller det såkaldte iron steamer-koncept, der er en mellemting mellem et strygejern og en tøjdamper. Der bliver arbejdet med dampens fremragende egenskaber, og det resulterer i tøj, der er frit for krøl og lugt, og som samtidig får en skånsom behandling. Høje temperaturer slider meget på tøjet, men det slipper du for her, og dampen dræber tillige uønskede bakterier. Det betyder, at du måske kan nøjes med at steame i stedet for at vaske.

Du kan også få produkter, der finpudser dine tekstiler – for eksempel en tøj-shaver, der fjerne de små fnuller-tråde, der opstår med tiden. Og for at fuldende behandlingen har Steamery tillige skabt diverse plejeprodukter som vaskemiddel, børste, stativ med mere. Kom ind hos Abelone Holte, og se hele udvalget – eller kig nærmere her på hjemmesiden. Er du i tvivl om fordelene ved det svenske brand, lister vi her de væsentligste:

- Damp udglatter krøl samt fjerner bakterier og lugt
- Godt alternativ til vask og strygejern
- Skånsom behandling af tekstilerne
- Komplet produktserie til pleje af tøjet

Steamery plejer dit tøj og tekstiler

Steamery er som nævnt et svensk brand, der har bygget deres forretning på slow fashion-konceptet. Der er fokus på at fremstille innovative plejeprodukter til tøj, tekstiler og materialer, og visionen er at forene det flotte skandinaviske design med nytænkende produkter og bæredygtighed.

Det betyder, at hvis du investerer i produkterne, vil du tillige få instrumenter, der beriger dit hjem visuelt med det minimalistiske udtryk. Kollektionen byder på bløde linjer med et rent udtryk, som decideret vil pynte på badeværelseshylden eller i skabet, og varerne ligner nærmest små kunstværker.

Selve ideen med steamery er, at med den rette pleje af dine tekstiler, kan du bevare tøjets høje kvalitet længere, og det er især fordelagtigt, når du primært går efter mærkevaretøj. Alt tøj bliver slidt, når du går med det, men nu kan du forlænge levetiden og vise tøjet frem fra sin smukkeste side lidt længere. Smart, hvis du værner meget om dine indkøb. Du kan for eksempel forlænge levetid på:

Kjoler
Nederdele
Bluser og skjorter

Køb Steamery hos Abelone Holte

Når du handler hos Abelone Holte, kan du både finde dine nye favorit-varer i vores skønne fysiske butik, eller du kan sætte dig til rette foran computeren i ro og mag og se udvalget online i vores webshop. Besøger du vores fysiske butik, finder du os i Holte i hovedstadsområdet, mens vores internetbutik er tilgængelig for dig, der bor længere væk. Her er døgnåbent, så du kan shoppe, når du vil.

Hos Abelone Holte forhandler vi fashion i den eksklusive liga, og vi stiler efter at kunne klæde den modebevidste kvinde på til hverdag, fest og alt midt i mellem. Alle vores varer er nøje udvalgte, så du kan være sikker på at få kvalitet af højeste skuffe, og kun de mest værdifulde varer slipper igennem vores nåleøje.

Vi står altid klar til at hjælpe, og vi tilbyder vores kunder den bedste rådgivning, så du får et produkt, du bliver glad for. Du vil blive mødt af et personale med passion for fashion, som gerne deler ud af erfaringer, viden og information. Det gælder også online, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Bestiller du i webshoppen, får du dine varer leveret så hurtigt som muligt, og hvis tøjet ikke passer, kan du selvfølgelig returnere eller bytte. Er der særlige forhold omkring størrelser, har vi typisk angivet det i produktbeskrivelsen. Har du generelle spørgsmål om størrelser, kan du også læse vores size guide. Hvis du er i tvivl om noget, hjælper vi gerne, så vi sammen kan give dig en god oplevelse. Vi glæder os til at handle med dig.