Modtag nyheder og tilbud fra AbeloneModtag nyheder og tilbud fra Abelone


 SE HVAD VORE KUNDER SIGER:

Jeg har i dag modtaget en kjole fra Heartmade, som jeg har bestilt via Jeres webshop. Den er så smuk og passer fint. Jeg har siden I åbnede Jeres webshop handlet en del hos Jer. Jeg har været fuldt ud tilfreds med alle de varer, som jeg har købt hos Jer. De er pakket fint ind, leveres hurtigt. Det synes jeg, at I skal vide - tusind tak for den fine service fra Jer.

De bedste hilsener og god weekend
Else Marie Thomsen

Tilbud

Designere

Abelone har et bredt udvalg af de bedste designere, danske som internationale. Fra USA er Phillip Lim et af vores stærkeste brands og da vi elsker alt hvad der er fransk, er Frankrig godt repræsenteret med både Etoile Isabel Marant, IRO, Vanessa Bruno og Barbara Bui. Dertil kommer italienske Alberto Fasciani og No21. Herhjemmefra har vi både Custommade, Baum und Pferdgarten, Designers Remix, Heartmade, Graumann og mange flere. Vi er altid på udkig efter nye stærke designs så hold altid øje med Abelone :-)

Designere 

Der er ingen varer i denne kategori

Underkategorier

 • 3.1 Phillip Lim

  Phillip Lim debuterede med sin egen 3.1 kollektion i 2005, og vandt allerede i 2006 awarden: WOMEN’S DESIGNER ‘RISING STAR’ af fashion Group International. Hans snit er cool, enkelt med fine detaljer, det er designer tøj som tydeligt bærer præg af gennemtænkte detaljer, smukt udført. Phillip Lim forener det grafiske med det feminine, hans kjoler har det fineste snit, samtidig med at de er grafisk smukke, og altid komplimentere den kvindelige krop. Phillip Lim's valg er materialer er altid spændende og er nøje udtænkt efter hvordan tøjet skal falde.

 • Alberto Fasciani

  Klassiske smukke støvler og støvletter, italienske og legendariske. De er især kendt for deres galoche inspirerede støvlet samt de lange smukke ridestøvler.

 • Angulus

  Angulus er dansk udviklede sko i bedste kvalitet og komfort, vi kender nok mest Angulus for deres sunde og gode børnesko men med deres seneste dame kollektion har de lavet lækre støvler der i høj grad kan være med blandt de bedste italienske designs i deres udtryk, og dertil kommer den ultimative komfort og de gode materialer som der aldrig gås på kompromis med. Blødt og lækkert skind og gode rågummisåler.

 • Anna Didi cashmere
 • Anni Lu

  Anni Lu er fine håndlavede armbånd med perler og kvaster. Armbåndene fås i et hav af farver og har en justerbar lukning så de passer til alle.

 • A Journey

  A Journey er samarbejdet mellem Malene Birger og Malene Majlund - som navn indikerer er designet mere baseret på lækre styles der er lige til at tage med i kufferten end det er trend styret. Kvaliteterne er lækre og linierne lang.

 • Ba&sh

  Ba&sh blev lanceret i 2003 af Barbara Boccara som har mærket sammen med sin langvarige ven Sharon Krief. De besluttede begge at forsegle deres venskab med at fusionere deres navne. Deres koncept består af tøj som man kan bære hver dag med en feminin, farverig, fed og moderne stil. Ud fra et ønske om at finde tøj, som designerne selv ønskede at bære, omfatter Ba&sh filosofien Barbara og Sharons sensibilitet: ønskelige kjoler og jumpsuits; væsentlige t-shirts og strikvarer; prints og luksuriøse materialer; tidløse og klassiske silhuetter; og frem for alt noget der passer til kvinder i alle aldre.

 • Baum und Pferdgarten

  Den danske design duo Helle Hestehave og Rikke Baumgarten startede brandet i 1999. Deres kendetegn i designet er kontraster, maskulint møder feminint, og der er plads til leg, både med print og mix af materialer.

 • Billi Bi

  Billibi er et af Danmarks førende brand inden for damesko, og er karakteristisk for deres elegante og sofistikerede designs. Dertil kommer den ultimative komfort og de gode materialer. Billibi er dansk design og produceret primært i Spanien. Hos Abelone finder du et bredt udvalg af Billibi sko, -støvler, -stiletter og -sandaler. Skoene er moderigtige og fås i forskellige slags skind og udformning – nogle med høj hæl, andre med lav hæl. 

 • Cala & Jade

  Cala Jade er baseret i Oslo og er et brand viet til en verden af ​​sofistikerede håndlavede læderposer og tilbehør. Ligesom vores kunder søger vi altid efter noget specielt. Kernen i vores designfilosofi er kontrasten og sammenfletningen mellem den feminine og raffinerede Cala, og den androgynøse og dristige Jade. Foruroligende forførende, alle sammen. Når de sætter deres bestræbelser på at designe funktionelle objekter med en edgy, men tidløs æstetik, tillader de sig at fordybe sig i læder og materialer af fin kvalitet. De finder inspiration i arkitektur, kunst, mode og folk, der får dem til at tænke eller se to gange. Deres designs er i sidste ende opfyldt gennem regelmæssig brug og virkelig livserfaring: "Vi stræber efter at lave tidløse klassiker med attitude".

 • Classic

  Classic er højkvalitets vaskemiddel som har special udviklede enzymer tilsat, som bevarer og rekonstruere farve i forvasket tøj.

 • Darlings by Scharling
 • Dear Denier

  Alle Dear Denier strømper og ankelstokker er designet i Danmark, og målet er et elegant og dog simpelt udseende, der kan bæres til alle lejligheder. Strømperne er lavet i italienske fabrikker med flere års gammel erfaring med at lave de fineste kvalitets produkter. Designeren bag Kære Denier hedder Katrine Drost. Katrine har brugt flere år som skandinavisk salgs repræsentant, for mærker som Patrizia Pepe, Filippa K og Moncler.

  Katrine ved, at vi alle er forskellige, når det gælder valg af dine foretrukne strømper - stil, farve, materiale også videre- Det hele spiller en rolle, når du beslutter dig for at sætte et par strømper sammen med dit outfit. Derfor tilbyder hun en række strømper, så du ikke behøver at kompromittere, hvad der gør forskellen for dig.

 • Designers Remix

  Danske Charlotte Eskildsen blev ansvarlig for en ny linie under IC Companys for ca. 10 år siden, brandet fik navnet Designers Remix og skulle som udgangspunkt redesigne ældre In Wear styles, og få dem reproduceret med et twist. Brandet nød stor succes og Charlotte Eskildsen blev hyldet med flere priser. Siden har Designers Remix vokset sig kæmpe stort og er med til at sætte dagsordenen på den danske modescene. I dag ejer Charlotte Eskildsen Designers Remix sammen med sin mand, og der er kommet bl.a. en børne linie, Little Remix til også. Hos Abelone finder du Designers Remix' cool styles, vi har både bukser, kjoler, bluser, t-shirts og sweatshirts fra Designers Remix.

 • Dorothee Schumacher

  Designeren Dorothee Schumacher er bag brandet - som byder på skønne feminine styles i høj kvalitet, med hovedsæde i Mannheim designes kollektionerne med inspiration fra hele verden.

 • DUNO
 • Elia Maurizi

  Elia Maurizi is a brand full of irony and fun.

  Innovation, linearity, freshness and a sense of humour are the distinctive features of his designs that always include a touch of eclectic experimentalism. A love of tradition is the starting point of all his collection, and the quality product and craftmanship is a true representation of the famous Marche region.

 • Elise Gug

  Elise Gug is a Danish designer of timeless luxury ready-to-wear, exquisite evening dresses, wedding dresses, shoes and accessories. The elegant, aesthetic and extremely beautiful designs, the carefully selected and exclusive materials combined with excellent craftsmanship, are her trademarks.

  The Elise Gug collections are 100 % made in Italy with the finest Italian fabrics and produced with an eye for quality and tradition, but also with the Italian love for informal elegance in mind. She greatly appreciates having a close collaboration with the workrooms and therefore often travels back and forth between her two homes - Denmark and northern Italy.

  Elise Gug's designs are classic with a modern-chic touch, and famous for their immaculate fitting. The designer is always at the forefront of fashion with new details and silhouettes, while always being true to her own timeless and elegant style.

 • Ellie and Ivy
 • Ellyr Copenhagen

  Ellyr Copenhagen er et smykke-brand med oprindelse i København. Inspirationen bag smykkerne findes i det enkle danske design og den afslappede boheme livsstil. De to stilarter kombineres for at opnå et råt og feminint udtryk.

  Det brede udvalg af halskæder og armbånd kan kombineres eller bruges enkeltvis for et stilrent look. Alle smykkerne sammensættes af de bedste materialer, og består af sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. Diamantvedhængene importeres fra forskellige steder i verden, og der bliver kun valgt den bedste kvalitet. Visionen bag Ellyr Copenhagen er at skabe smykker af god kvalitet, der skiller sig ud på design og sammensætning.

  Ellyr er kombinationen af perler, ædelmetaller og sten for at skabe rå og feminine undertoner i kollektionen. Det er i denne kontrast at et smykke fra Ellyr Copenhagen får æstetik og et unikt udtryk.

 • Fauzian Jeunesse

  The man behind the brand is Fabrizio Mandolesi. He was taught by his father, Vittorio, a talented craftman of footwear since 1970. An intense apprenticeship faced with great passion, creating the brand Fauzian Jeunesse, considered synonymous with quality, creative flair, aesthetic provocation.

  The choice of the best leathers of the highest quality, made entirely by hand with complex processes. Fauzian Jeunesse produces shoes of high-level, rigorously Made in Italy.

 • FNUG

  Dansk neglelak mærke som udover at have et hav af innovative farver og nuancer, er produceret uden Formaldehyde, Toulene og Dibutyl Phthalate (DBP). De har en fantastisk holdbarhed og flaskerne ser indbydende og eksklusive ud.

 • Gardenia

  Gardenia er dansk designede, spansk producerede sko.

 • Graumann

  Dansk design af Hanne Graumann. Det er fine snit i lækre kvaliteter som silke, cashmere og god bomuld. Pasformen er i top og designet er feminint og nemt at kombinere, afhængig af om du skal bruge det i hverdagen eller til fest. Tøjet er lavet luksuriøst, komfortabelt, elegant, let og kvindeligt. Designet er en blanding af kvindelig elegance, råt, men stadig klassisk og tidsløst. Hanne vil kunne designe tøj til kvinder der både kan bruges til hverdag og fest. Hvis man er særligt glad for gode naturlige kvalitetsvarer er Graumann det mærke man skal gå efter.

 • Heartmade by Julie...

  Heartmade by Julie Fagerholt blev grundlagt i 1998, hvor det primært var bestillingsvarer. Men fra 2000 var de klar med en ready-to-wear kollektion. Julie Fagerholt har bl.a. vundet Guldknappen for hendes smukke designs, og hendes kollektioner fås i dag langt ud over Danmarks grænser.

 • Helmut Lang

  Helmut Lang er et amerikansk fashion brand som blev startet i 1986 af østrigske Helmut Lang. Helmut Lang var autodidakt designer som fik kæmpe succes i Paris med sin minimalistiske stil. Hos Abelone fører vi de stilrene linier og klassikere med kant fra Helmut Lang.

 • Hestra

  Hestra er specialister i at holde vores fingre varme, med et bredt udvalg af vanter og luffer samt handsker i både strik og skind.

 • Hotel Particulier
 • Inverni

  Siden 1892 har Inverni familiens generationer dedikeret deres liv til at skabe smukke hatte og huer. Som udgangspunkt var det stråhatte, men med tiden er skønne uld hatte og huer også kommet til. Det er familietradition og kvalitet fra italien.

 • IRO

  De franske brødre Arik Bitton og Laurent lancerede i 2004 den første IRO kollektion. De to brødre har en baggrund inden for musikkens verden, og med dette ønskede de at udforske deres kærlighed til musikken igennem modetøj. De bragte derfor deres musikalske baggrund ind i deres minimalistiske mode. IRO er i dag et stort og eftertragtet brand, som er kendt for at skabe en personlig stil. Hos Abelone finder du alt fra sko og bælter til jakker og shorts. Tag et kig rundt på siden her, og lad dig inspirere af vores udvalg af tøj fra IRO.

 • 0039 ITALY
 • Joshua Sanders
 • Kokoon

  Kokoon blev etableret i 2009 og er designet af Nanna Søbirk. Der ligger en enkel ideologi bag Kokoon, silke er skåret, elsket og skabes derpå til skønne designs med et tidsløst feel. Kokoon silke er elegant og klassisk.

 • Lempelius

  Bettina Lempelius er tyskfødt og har arbejdet flere år i New York, før hun i 2004 vendte tilbage til Tyskland og etablerede LEMPELIUS i Berlin. Det er skænt varmt overtøj i cool design, der er tænkt på at det skal være varmt men også brugbart i storbyen.

 • Leveté Room
 • Lollys Laundry

  Lollys Laundry er et dansk brand skabt af Kamilla Byriel - Lollys Laundry er fashion items til rigtig gode priser. Lollys Laundry udmærker sig ved det statement, som kvinden med en stærk personlighed ønsker at fremhæve med sit udseende. Lollys Laundry forhandler skjorter, shorts, bukser og tørklæder i høj kvalitet, lige fra det sort/hvide til det stribede og farvede. Lollys Laundry er med andre ord underspillet luksus, alle har råd til. Tag et kig her, og bliv inspireret.  

 • Mascaro

  Mascaro er spansk designede og producerede sko i høj kvalitet. Mascaro laver feminine pumps, og stilletter i den skønneste skindkvalitet, deres skindsåler er hot pink.

 • Missoni
 • MSGM
 • NOME

  Nome er dansk designede sko og hjemmesko som er helt med fremme når det gælder om at fange de nyeste trends. Nome er sko til rigtig gode priser, og man finder alt fra sandaler og espadrillos til varme støvler med mink pels på. Nome producerer det meste af deres kollektion i Spanien og Italien så det er sko i høj kvalitet med god pasform.

 • Notabene

  NOTABENE HAR LEVERET ITALIENSK HÅNDVÆRK TIL DEN KRÆSNE SKO-ELSKENDE KVINDE I MERE END 15 ÅR. VORES SKO ER FREMSTILLET I ITALIEN, I DEN STOLTE OG HISTORISKE VENEDIG REGION, HJEM TIL VERDENS FØRENDE SKOPRODUCENTER. VI ARBEJDER MED FAMILIEJEDE FABRIKKER, HVOR SKOENE ER HÅNDLAVET MED VÆGT PÅ MATERIALER OG FINESSE. NOTABENE HAR SKO TIL ENHVER ANLEDNING - OG SÆSON. STØVLER, STØVLETTER, PUMPS, SNEAKERS OG SANDALER - TIL DINE BEHOV OG ØNSKER. 

 • Playboy Originals
 • Pedro Garcia
 • Pomandere
 • Pieszak

  Pieszak er dansk designede jeans med pasformen i højsædet. Alle former for cool jeans i forskellige vaske, med seje detaljer og det helt rigtige design. I vores Pieszak udvalg finder du stramme jeans, coatede jeans, farvede jeans og klassiske jeans. De fleste af modellerne har 5% elasthan i så der er god stretch og pasformen bevares. Man bliver afhængig, alle kommer igen efter et par Pieszak jeans mere...

 • Pretty Ballerinas

  Pretty Ballerinas er indbegrebet at de feminine ballerina sko, de spansk producerede sko er smukt håndværk med de fineste detaljer, og en unik kendskab til at blande skind med blonder, canvas, pels mm. Da Kate Moss gave alle sine brudepiger Pretty Ballerinas på til sit bryllup, kan der for alvor fokus på det spanske brand, som nu er verdenskendt for sine fine sko.

 • Quantum Courage

  Launched on the famous French Riviera in 2013, Quantum Courage designs contemporary casual wear for the strong, glamorous and courageous women of today. Limited edition tees, sweats, and knits, enhanced with trendy applications, using feminine cuts and finest materials, represent Quantum Courage’s DNA of the French Riviera. Founded by Maximilian Köhler, these unique pieces have been selected by high-end stockists such as Saks Fifth Avenue and Harvey Nichols across 23 countries.

  We all need courage in all aspects of our life. It takes courage to believe in your dreams and even more courage to make them come true. We aim at combining age old craftsmanship with the desire to create unique pieces of fashion that give every woman a taste of the French Riviera.

 • RAIINE

  Raiine er dansk designet skind, rå skindjakker, smukke nederdel altsammen i den blødeste lammeskind.

 • Raaw in a jar
 • Résumé
 • Robert Clergerie
 • Royalties

  A MODERN MIX OF NOVELTY AND TRADITION.

  Emmanuelle Plescoff & Timothée Pic met in 2005 while working together at Christian Lacroix’s creative studio in Paris. Early 2010 they launch ROYALTIES, a socks brand merging British codes and French «savoir-faire».

  Inspiration of the brand comes from private notes researches, archives, sketches and old books collected over times.

  From Ivy League American campus culture to excentric Lords kingdoms, Royalties style combine traditions with a typical French touch, either inspired by David Bowie silk tie print or Norman Rockwell illustrations.

  According to Royalties philosophy, the making is entirely made in France by a company run by the same family since 1938.

  While maintaining some exclusivity appreciated by its clientele initiated to quality and uniqueness, Royalties is now available in 20 countries, from Japan to USA.

 • SONIA RYKIEL

  Sonia Rykiel ready-to-wear kollektion med et lækkert og tidsløst snit samt indslag af de kendetegnende striber. Farverigt, elegant og tidsløst.

 • Stine A

  Stine A er dansk designede smykker lige fra hjertet, herunder deres populære øreringe. Smykkerne kombinerer hverdag med det luksuriøse, og fremhæver den skønhed, som kvinder i forvejen besidder. Smykkerne er feminine, med rå og klassiske undertoner. Stine elsker at kombinere det feminine med andre udtryk – det æstetiske, det sensuelle og det humoristiske.

 • The Steamery

  The Steamery er dampere til nemt og hurtigt at dampe dit tøj helt glat.

 • Ulla Johnson
 • Vanessa Bruno

  Vanessa Bruno er fransk design, med hovedsæde i Paris, og har et luksuriøst udtryk, men med feminint kant. Udvalget dækker over lækre basis designs, som kan bruges igen og igen i garderoben, kombineret med skønne nye snit, som overrasker hver sæson. Tøjet fra Vanessa Bruno har en exceptionel høj kvalitet, og der er virkelig kræset for produkterne. Udforsk Abelones spændende udvalg her. 

 • Wolford

  Tysk kvalitet i over 60 år. Har man først haft et par Wolford strømper er det svært at matche kvaliteten. Wolford strømper er høj kvalitet med de bedste råvarer.

 • Yves Salomon

  Yves Salomon er sofistikerede smukt udførte pelse

 • Yvonne Kone

  Yvonne Koné er et dansk brand, der blev etableret i 2011. Yvonne Kone er blandt Danmarks bedste designere af luksuriøse lædertasker, sko og accessories. Yvonne Koné kombinerer det rå look med det simple design, hvilket gør hendes produkter tidsløse. Yvonne Koné udmærker sig ved den superhøje kvalitet og holdbarhed, der ligger i produkterne. Når du vælger et produkt fra Yvonne Koné, vælger du også fremstillede varer, der er moderigtige i forhold til tidens trends. Tag et kig her på siden, og fordyb dig i vores spændende udvalg fra Yvonne Koné.