Bronté Hats

Aktive filtre

400,00 kr.
400,00 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.
700,00 kr.
600,00 kr.
700,00 kr.

Bronté Hats

Bronté Hats er et Amsterdam baseret brand, som siden 1992 har designet en bred vifte af kvalitetshatte til kvinder, ud for målsætningen om, at der findes en hat til enhver lejlighed uanset sol, vind og vejr. Kollektionen tæller således en stort udvalg af både hverdagshatte, solhatte og solskærme, som alle kan justeres i størrelsen.

Designet er enkelt og minimalistisk, og både kvalitet og komfort er i særklasse og hver en style er designet med det formål, at opnå et afslappet og casual look. Samtidig har hver hat sin praktiske funktion, uden at der er gået på kompromis med æstetikken.

Hos Abelone har vi de smukke stråhatte i dæmpede nuancer i flere forskellige modeller, så du kan vælge sin sommerhat alt efter hvor meget skygge du ønsker den skal give. Fælles for dem alle er, at de kan justeres indvendigt med de justerbare bånd, så hatten sidder perfekt og komfortabelt tilpasset din hovedfacon. 

Flere modeller har indbygget UV-filter, og de kan alle nænsomt foldes og pakkes i din feriekuffert, uden at det går ud over hattens pasform.