Bronté Hats

Aktive filtre

600,00 kr.
850,00 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.
700,00 kr.
600,00 kr.

Bronté Hats

Bronté Hats er et Amsterdam baseret brand, som siden 1992 har designet en bred vifte af kvalitetshatte til kvinder, ud for målsætningen om, at der findes en hat til enhver lejlighed uanset sol, vind og vejr. Kollektionen tæller således en stort udvalg af både hverdagshatte, solhatte og solskærme, som alle kan justeres i størrelsen.

Designet er enkelt og minimalistisk, og både kvalitet og komfort er i særklasse og hver en style er designet med det formål, at opnå et afslappet og casual look. Samtidig har hver hat sin praktiske funktion, uden at der er gået på kompromis med æstetikken.

Hos Abelone har vi de smukke stråhatte i dæmpede nuancer i flere forskellige modeller, så du kan vælge sin sommerhat alt efter hvor meget skygge du ønsker den skal give. Fælles for dem alle er, at de kan justeres indvendigt med de justerbare bånd, så hatten sidder perfekt og komfortabelt tilpasset din hovedfacon. 

Nogle modeller har indbygget UV-filter, og de kan alle nænsomt foldes og pakkes i din feriekuffert, uden at det går ud over hattens pasform.

Shop hos Abelone

Browse Abelones udvalg af skønne sommer stråhatte, solskygger og stråkasketter her på webshoppen. har du spørgsmål til en style, farve eller størrelse er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan nemt bestille dine varer online, vi sender varer afsted alle hverdage. Vil du gerne se udvalget, og ikke mindst prøve de smukke stråhatte fra Bronté, er du naturligvis velkommen i vores fysiske butik på Holte Stationsvej 22.

Uanset om du handler online på webshoppen, eller kommer i vores butik glæder vi os til at byde dig velkommen i Abelone!

Tilmeld dig Abelones nyhedsbrev 

Vil du gerne være på forkant og have besked om nyheder i Abelone? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sørger for at holde dig opdateret med nyheder, trends og invitationer til arrangementer i Abelone. 

Du tilmelder dig her: Tilmeld dig vores nyhedsbrev.