Herskind

Aktive filtre

3.500,00 kr.
1.400,00 kr.
1.400,00 kr.
1.500,00 kr.
2.500,00 kr.
2.300,00 kr.
1.500,00 kr.
1.400,00 kr.
2.300,00 kr.
1.400,00 kr.
2.900,00 kr.
1.400,00 kr.
1.200,00 kr.
900,00 kr.
800,00 kr.
1.000,00 kr.
1.900,00 kr.
1.500,00 kr.

HERSKIND

Hos Abelone finder du også danske Herskind blandt vores designer brands. Herskind er enkelt, minimalistisk og cool design til den stilbevidste kvinde. Kollektionerne kendetegnes ofte ved at være inspireret af klassisk herre suiting, hvor der er skræddersyede elementer i blazere og bukser kombineret med feminine og bløde udtryk i skjorter og strik. Herskind er enkelt og minimalistisk med et feminint twist i en farveskala af sarte og jordnære nuancer som du nemt kan kombinere med din øvrige garderobe. Gå på opdagelse i Abelones udvalg af Herskinds kollektion og bliv inspireret til dit næste stilfulde outfit.

Bag brandet Herskind er designeren af samme navn, Birgitte Herskind. Brandet blev etableret tilbage i 2013, og holder til i et kreativt design studio i hjertet af København. Netop København har da også altid været Birgitte Herskinds base og kilde til inspiration for hendes detaljerige designs. Her lever hun drømmen om at skabe kvalitetstøj til kvinder i udsøgte materialer, der balancerer det klassiske med det cool.

Herskind er mest kendt for sine minimalistiske og monokrome silhuetter i nytænkende print i en stil der formår at kombinere det klassiske med det moderne. Hun kombinerer det elegante og eksklusive  med det rå og tilføjer små detaljer, som understreger silhuetten og det feminine. Fælles for hendes designs er, at de er meget klædelige og passer til de stilbevidste og moderne kunde. Typisk vil der være både blazere og skræddersyede bukser med små, ekstra detaljer som fuldender looket i Herskinds designs.

Det er klassisk design med et moderne tvist og til den kvinde for hvem stil kommer først, men som samtidig ikke er bange for at prøve noget nyt. Inspirationen til silhuetterne er ofte hentet fra herreskrædderiets verden, hvor det oversize look kan blive både feminint og sexet hvis det styles med de rigtige items som små toppe med blondekanter, tynde spaghetti stropper og bare skuldre. En sexet klassisk enkel kjole er også ofte at finde i kollektionerne, og til den kvinde som ikke er bange for at vise sin figur frem. Style den lange satin kjole med de spinkle stropper med en oversize blazer fra Herskinds kollektion, og du er klar til fest. Velvidende at du, når hverdagen rammer, kan style den selvsamme blazer med et par suiting pants og være klar til en dag på kontoret.

Sidst fortjener Herskinds skønne strik styles og kvaliteter et par ord. Designet er som farveskalaen enkel og klassisk, og kvaliteterne er blødeste og lækreste merinould. Hvis du ikke allerede har prøvet dem, bør du have dem i tankerne næste gang garderoben skal udvides med en ny strik, som både er perfekt stylet med jeans eller under et jakkesæt.

Når du handler hos Abelone handler det ikke om, at kunderne skal have nyt tøj for enhver pris. Abelone sætter en ære i at vores kunder får den rette service, så vi er sikre på, at vores kunder kommer fra butikken med en følelse af at have fået en god oplevelse. Vi definerer en god oplevelse som at kunderne har fået en personlig og ærlig betjening, og at de kommer fra butikken med de rigtige designs, der passer til deres behov, facon og personlighed. Vores mål er at yde den bedste service og lidt mere. Vi siger gerne vi guider vores kunder, og udfordrer dem med ærlighed.

Abelones service er oprigtig og ærlig, og sammen med kunden vil vi yde hvad der skal til for at vores kunder får den bedste oplevelse. At prøve tøj kan være en stor udfordring, og vi har alle udfordringer med hvad vi synes der passer til vores kroppe, former og stil. Hos Abelone prøver vi at gøre denne oplevelse så god som muligt, og vejlede og guide så vi sammen finder det rigtige. Tøj og design skal ikke kun se godt ud, det skal også føles godt.

Hos Abelone tør vi godt love at du får lidt mere end hos andre, og vi giver ikke op før du er tilfreds. Hvis du ikke allerede har været hos os i butikken i Holte, så håber vi at du snart har lyst til at kigge forbi os. Vi har et bredt udvalg af blazere, frakker, strik, bukser, sko, støvler og jeans for ikke at nævne også tasker og accessories i massevis. Vi glæder os til at se dig på i Abelone på Holte Stationsvej 22.