Sleepers

Aktive filtre

325,00 kr.
325,00 kr.
400,00 kr.
400,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.
325,00 kr.

SLEEPERS

Sleepers er det bæredygtige alternativ til dig der elsker flip flops, og som samtidig gerne vil være mere miljørigtig. Det norske brand Sleepers har gjort det muligt, og skabt en serie af flip flops som adskiller sig fra de traditionelle. De er nemlig lavet af naturligt gummi, og fremstillet ved, at der kun tappes 20-30 gram gummi pr. træ om dagen. På den måde sikres træerne den længst mulige levetid. Når rågummien er tappet, sammenpresses den under varme, og den måde bevarer gummien sin blødhed og elasticitet. Resultatet er bløde, behagelige klip klappere der er let bøjelige, og følger din fods naturlige bevægelser når du går.

Grundlæggerne bag brandet er et norsk ægtepar, som efter en jordomrejse var knuste over at opleve omfanget af plastaffald på nogle af jordens mest skattede steder. Samtidig vidste de, at flip flops var verdens mest solgte fodtøj, og at hovedparten af dem er lavet af syntetisk gummi fra biprodukter fra olieindustrien. De fandt motivationen til at skabe et bæredygtigt alternativ i det faktum at over 2/3 af alt plastic i verdens have og oceaner kommer fra syntetiske fibre og gummi.

Alle Sleepers flip flops er derfor lavet af 85% naturligt gummi, tappet fra træer på Sri Lanka. Den naturlige gummi tappes under Fair Trade forhold i samarbejde med organisationen Fair Rubber Association. Dog indeholder de også 15% syntetisk gummi, hvilket er den nødvendige minimumsmængde, for at sikre den eksklusive kvalitet og holdbarhed.

For at mindske brugen af plastic er sandalerne pakket i en FSC-certificeret papirpose fremstillet af genbrugspapir.

Hos Abelone er vi stolte af, at kunne tilbyde vores kunder et mere bæredygtigt alternativ at gå sommeren i møde med. Vi har udvalgt en kollektion af både neutrale farver, som sort, ecru og sand. Ligesom vi også har et udvalg af de mere farvestrålende som orange, grøn og fushia. Vi opdaterer løbende og følger selvfølgelig med når der kommer nye styles og farver.

Se hele kollektionen af de bæredygtige Sleepers flip flops her hos Abelone Holte eller kig forbi butikken på Holte Stationsvej 22, hvis du gerne vil prøve, hvordan de føles. 

Tilmeld dig Abelones nyhedsbrev - Få besked om nyheder 

Vil du gerne være på forkant og have besked når der lander nyheder fra brands som Sleepers? Så undgår du at din yndlingsstyle er udsolgt, for du får besked før alle andre.

Du kan tilmelde dig lige her: Tilmeld dig vores nyhedsbrev.