Om Abelone

Eva Henriques stod i sin tid i lære hos Abelone, og efter at have set sig om i verden vendte hun tilbage til Abelone i 1989 hvor hun overtog butikken. Hun har siden drevet Abelone egenhændigt, og har skabt et univers af lækkert design i høj kvalitet.

Kunderne er loyale og ved at Eva og hendes personale har et bredt kendskab til de danske som såvel internationale designere. Eva er en smule frankofil - og derfor finder du altid et eller flere franske mærker hos Abelone, f.eks. Ba&sh og Vanessa Bruno, men også italienske navne som Missoni & Alberto Fasciani samt amerikanske Helmut Lang og Ulla Johnson, og tyske Dorothee Schumacher og CLOSED pryder Abelones udvalg. Af solide danske designere er Heartmade, Graumann, Aiayu, Britt Sisseck og de nye brands Blanche og Levete Room en del af vort sortiment, og i vores store skoudvalg finder du både Notabene, Angulus, Billi Bi og Yvonne Koné.

Den fysiske butik ligger i Holte, som er en forstad til København. Butikken er delikat indrettet og varerne er præsenteret så man ikke er i tvivl om at her er tale om eksklusivt dametøj.

Da en række af Abelones kunder gerne kommer langvejs fra for de gode mærker og den gode service, besluttede Eva, i efteråret 2012, at supplere sin butik med en webshop. Webshoppen giver mulighed for at den travle kvinde kan sidde i ro og mag derhjemme og bladre gennem Abelones store udvalg, og de kan så handle online, men kan også benytte webshoppen som en rolig præsentation af alle varerne, således at man kan planlægge hvilke modeller man ønsker at prøve på i butikken.

Lige meget hvorledes du ønsker at benytte vores webshop, så glæder vi os til at betjene dig, både fysisk og virtuelt - VELKOMMEN!

 

eva1.jpg