Om Abelone


I hjertet af Holte ligger Abelone, som er en multibrandstore der tilbyder et eksklusivt og bredt udvalg af fashion design til kvinder. Butikken ligger på Holte Stationsvej 22, og har i mere end 25 år været drevet af Eva Henriques, som med sin sans for international mode og kvalitet har skabt et unikt univers til den kræsne og modebevidste kvinde.

I Abelone finder du et håndplukket udvalg af såvel internationale som danske fashions brands, som er nøje afbalanceret, og både giver plads til fornyelse og tidløs, klassisk mode, som kan forblive i garderoben som "forever-items".

I butikken præsenteres kollektioner fra internationale brands som Studio Nicholson, Ulla Johnson, Vanessa Bruno, Closed, Dondup, Bagutta, Harris Wharf London, Barena Venezia, Pierre-Louis Mascia, Le Mont Saint Michel og Sonia Rykiel, og i kombination med danske brands som Aiayu, MKDT Mark Tan, Skall Studio, Apof, Graumann og Lovechild 1979 sigter Abelone efter at skabe et inspirerende univers af fashion til kvinder i alle aldre.

Abelone har desuden et stort udvalg af støvler fra det italienske brand Alberto Fasciani, samt støvler og sandaler fra Proenza Schouler's mainline kollektion. Derudover præsenteres et bredt og varierende udvalg af sko, sandaler og sneakers fra brands som Hereu, Birkenstock, Closed, Anonymous Copenhagen og Angulus m.fl.

Er du på udkig efter en ny taske tilbyder Abelone et stort udvalg af både tasker og accessories fra brands som Jerome Dreyfuss, Hereu og NO/AN Studio. Sidst men ikke mindst har butikken et imponerede udvalg af smykker fra brands som Anni Lu, Stine A og Ellyr Copenhagen. Mangler du en værtindegave eller lignende har vi lækre sæber fra Frama og parfumer fra Bon Parfumeur samt skønne strømper fra japanske Antipast.

På Abelones webshop har du mulighed for at se hele butikkens udvalg. Vi opdaterer webshoppen næsten dagligt, og du er altid meget velkommen til at kontakte os både på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Abelone.