Aktive filtre

MP Strømper Anna grå

Pris 70,00 kr.
MP Strømper Anna 59531 grå. Elegant grå ankelstrømpe med fint strikket mønster og ribkant i superwash uld. En blød og slidstærk hverdagsstrømpe. Størrelser: 36/38, 39/41 Materiale: 80%...
Vis her

MP Strømper

MP Denmark har via sin dedikation til kvalitet og solidt håndværk positioneret sig som en af de førende danske designere  indenfor strømpefremstilling. Alle MP strømper fremstilles således på egen strikkefabrik i Letland, hvor hele 152 specialfremstillede strikkemaskiner, hvert år sørger for at der produceres hele 7 mio. par strømper.

Hos Abelone har vi nøje udvalgt MP strømper, som passer til årstiden både hvad kvaliteter og farver angår. Vi har MP strømper i bløde uld- og bomuldskvaliteter, som er kendt for at være ekstra holdbare, og slidstærke med forstærkede hæle og sømme, samtidig med at de føles glatte og bløde indvendig. Det gør MP strømperne til de perfekte hverdagsstrømper. Vælg mellem ankelstrømper i klassisk rib og smukke mønstre, eller fine glimmer sokker med lurex til en festlig lejlighed, som vil pifte enhver sandal eller pump op.

Uanset om du vælger MP strømper til hverdag eller fest, garanterer vi det gode håndværk, og en lang holdbarhed. Vælg mellem fine basis farver som sort, grå, mørkeblå, beige og navy eller spring ud i klar blå, koral eller en glimmer strømpe. Kig forbi butikken i Holte og se vores udvalg af smukke strømper.