Aktive filtre

Le Mont St. Michel Work jacket vintage...

Pris 1.900,00 kr.
Le Mont St. Michel Work jacket vintage washed blue. Work-wear inspireret jakke i vintage washed blue med 3 lommer i særdeles holdbar kvalitet, udviklet til at kunne modstå støvgennemtrængning og...
Vis her

Le Mont St. Michel Work jacket kaki army

Pris 1.600,00 kr.
Le Mont St. Michel Work jacket kaki army. Work-wear inspireret jakke i khaki med 3 lommer i særdeles holdbar kvalitet, udviklet til at kunne modstå støvgennemtrængning og hårdt slid. Jakken er...
Vis her

Le Mont St. Michel

Le Mont Saint Michel blev grundlagt i 1913, som et klassisk workwear brand, der sidenhen også er blevet særdeles populært i modeverdenen. Brandet er fransk, og oprindeligt specialiseret i arbejdstøj og kendetegnet ved autencitet og klassisk håndværk. I 1998 blev det overtaget af Alexandre Milan, der forvandlede mærket til et mere moderne modebrand i tråd med den funktionelle sjæl fra dets arv fra arbejdstøj. 

De er især kendt for deres "Work Jacket" som er forarbejdet i 100% bomulds moleskin, som er et meget slidstærkt og i øvrigt også vandafvisende materiale pga. den meget tætte vævning. Le Mont Saint Michel har produceret på den samme franske tekstil fabrik i mere end 100 år, og det siges, at moleskin er for fransk workwear, hvad denim er for amerikansk workwear.

En ekstra detalje på workwear jakken er, at hver jakke er håndnummereret, og der er gjort plads til at ejeren kan sætte sit personlige præg: Navn eller signatur i den. Hver jakke har desuden Le Mont Saints Michels eget signaturmærke indvendig, som en bekræftelse på dens ægthed. Sidst men ikke mindst, er knapperne lavet af corozo, som er et materiale der udvundet fra frø af corozo palmen.

I Abelone forhandler vi et eksklusivt udvalg af de klassiske work jackets, og har nøje udvalgt farvenuancer som vi mener, vil passe godt ind i vores kunders forårsgarderober.