Skall Studio

Aktive filtre

900,00 kr.
New season
2.000,00 kr.
1.000,00 kr. Spar 50%
1.300,00 kr.
650,00 kr. Spar 50%
3.500,00 kr.
1.750,00 kr. Spar 50%
450,00 kr.
225,00 kr. Spar 50%
550,00 kr.
275,00 kr. Spar 50%

SKALL STUDIO

Skall Studio er et dansk mode- og livsstilsbrand grundlagt i 2014 af søstrene Julie og Marie Skall, længe før bæredygtig mode blev et almindeligt ord brugt i modebranchen. Med fokus på ordentlighed i alle aspekter af produktionen, pels- og læderfrie kollektioner og styles lavet i naturmaterialer lavet til at holde sæson efter sæson samt hjerte for et godt håndværk, er Skall Studio blevet kendt som et værdibaseret brand, der oprigtigt og ægte stræber efter at gøre en forskel i modebranchen. 

Historien bag Skall Studio

Fortællingen om Skall Studio bunder i en stærk familiehistorie, som tager sin begyndelse i det nordjyske kystområde omkring det 20. århundrede, hvor Julie og Maries oldefar med sine brødre samlede muslingeskaller på stranden og solgte dem som hønsefodder for at tjene til livets ophold. Netop herfra fik familien efternavnet Skall, som jo betyder muslingeskal på dansk. Mange år senere gik Skall-søstrene på de samme strande i oldefaderens fodspor og blev fascineret af de smukke muslingeskaller som de samlede i deres små spande, uden at vide hvor stor en betydning disse "skaller" senere ville få for deres liv og fremtid. At alt hænger sammen, er Skall-søstrenes ordsprog.

I dag er muslingeskallerne stadig en uendelig inspirationskilde, for ikke kun minder den de to søstre om den nordjyske natur, som de er vokset op i, og føler sig ekstremt knyttet til. Den minder dem også om deres familiehistorie, hvor natur, dyr og mennesker kunne drage nytte af hinanden i et simpelt cirkulært system og deres enkle måde at leve på. Værdier som søstrene ønsker at give videre til alle, som investerer i et stykke af deres tøj. Da filosofien bag Skall Studio er at natur, dyr og mennekser er tæt forbundne, føler søstrene også en særlig forpligtelse til at tage hensyn til dette, hver eneste gang de tager et skridt for at videreudvikle deres hjertebarn Skall Studio.

Bæredygtighed og naturmaterialer

Skall Studios kollektioner er altid lavet i naturmaterialer som dansk uld, RWS-certificeret uld, økologisk bomuld, hør fra regenerativt landbrug i Europa og genbrugsbomuld, uld og kashmir. Fordi Skall Studio mener at genbrugsmaterialer er bedre for mennesker og planeten. Alle kollektioner er designet ud fra filosofien, at de skal kunne vare længst muligt. For som de siger, når vi bringer en ny stil ind i verden, vil vi gerne have at den holder så længe som muligt. Af den grund er alle styles lavet af høj kvalitet og designet til at blive brugt sæson efter sæson, år efter år.  Også kvalitet og håndværk er vigtigt for Skall Studio, som støtter lokalt håndværk , i Danmark og resten af verden. At bidrage til at holde det unikke håndværk i live og samtidig understøtte kulturer med stærke historiske rødder. At vi lever i en globaliseret verden ser søstrene som en oplagt mulighed for samarbejde og f.eks. fremstilles deres signaturstrik her i Danmark, mens deres håndbroderede designs laves i tæt samarbejde med indiske vævere.

Skall Studio tilbyder sæson efter sæson enkle og minimalistiske kollektioner med et feminint touch. De arbejder i den afdæmpede ende af farveskalaen, med nuancer i naturens egne farver. Hos Abelone finder du et håndplukket udvalg af sæsonens fineste designs og vi tilbyder kjoler, skjorter, strik, blazere og toppe mm. Som noget nyt denne sæson har vi budt Skall Studios denim styles velkommen. Er du til blød denim i gode pasformer, vil deres jeans og skjorter i denim måske være noget for dig. Denim som ikke bare sidder godt, men som også føles blødt, naturligt og behageligt mod huden.

Sidst fortjener de håndbroderede designs fra Skall Studio at blive fremhævet. De er som nævnt fremstillet i tæt samarbejde med indiske vævere, som håndbroderer hver en skjorte og top ud fra traditionsrige og håndværksmæssige broderi metoder. De er unikke og skal opleves på tæt hold, hvor man ikke er tvivl om, hvor dygtige hænder der ligger bag. 

Køb Skall Studio hos Abelone

Hos Abelone hylder vi ligesom Skall Studio bæredygtigt design, som kan bruges igen og igen efter sæson, og som årene går. Skall Studio er et af vores mest efterspurgte danske designer brands i butikken, og vi er taknemmelige for at kunne tilbyde deres enkle og tidløse designs til vores kunder. 

Vi byder dig velkommen i Abelone

Er du blevet nysgerrig på Skall Studios mange elegante og feminine styles? Så kig forbi vores fysiske butik i Holte.

Her kan du opleve den nyeste kollektion fra Skall Studio, prøve de mange smukke design inden du beslutter dig. Du er altid velkommen i butikken, hvor vi er parate med råd, tips og vejledning. Du kan selvfølgelig også browse hele udvalget her på webshoppen, og er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Uanset om du handler online eller kommer i butikken, byder vi dig velkommen i Abelone, og glæder os til at betjene dig!

Tilmeld dig Abelones nyhedsbrev 

Vil du gerne være på forkant og have besked om nyheder i Abelone? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sørger for at holde dig opdateret med nyheder, trends og invitationer til arrangementer i Abelone. 

Du tilmelder dig her: Tilmeld dig vores nyhedsbrev.