Skall Studio

Aktive filtre

2.000,00 kr.
1.400,00 kr.
1.300,00 kr.
1.200,00 kr.
2.600,00 kr.
2.900,00 kr.
2.000,00 kr.
1.300,00 kr.
1.900,00 kr.
1.400,00 kr.
3.500,00 kr.
450,00 kr.
550,00 kr.

SKALL STUDIO

Er du en moderigtig kvinde, der går op i bæredygtighed? Så er modebrandet Skall Studio lige noget for dig. Skall Studio er et bæredygtigt dansk modebrand, der stiftet i 2014 af søstrene Julie og Marie Skall, som er vokset op ved den nordjyske kyst.

Hos Abelone Holte tilbyder vi bæredygtigt eksklusivt modetøj i god kvalitet fra Skall Studio. Her finder du blandt andet smukke kjoler og søde toppe, der med stor sandsynlighed vil falde i din smag. Vi har ligeledes flotte, sommerlige nederdele og pæne bluser, som klæder mange kvinder.

Er du vild med smarte rummelige tasker? Så tilbyder vi også tasker med plads til det hele. De er gode til dig, der altid har meget i tasken, men alt for lidt plads. Med stilrent tøj fra Skall Studio, kan du nemt bære det med god samvittighed.

Vælg mellem Skall Studios flotte styles

Hos Abelone Holte finder du et hav af flotte styles fra Skall Studio. Vi har alt fra elegante kjoler med fine detaljer til feminine bluser, som du kan have på til mange forskellige lejligheder.

Du kan sammensætte de forskellige styles med hinanden, mens du kan også sagtens style den med andre mærker fra Abelone Holte såsom et par smarte miljørigtige sneakers fra Veja.

Skoene er forarbejdet i økologiske bæredygtige materialer som gummi fra vildtvoksende træer i Amazonas. Her vil en flot nederdel med en sød bluse give et lækkert og stilrent look.

Ifør dig smukke kjoler fra Skall Studio

Elsker du at iføre dig smukke kjoler, der fremhæver din feminine figur? Vi tilbyder kjoler i flotte neutrale farver med smukke detaljer fra Skall Studio.

Vores lange kjoler er både normale i pasformen og løstsiddende, hvis du foretrækker det. De er ligeledes fremstillet i 100 procent økologisk bomuld, som gør kjolen blød og behagelig at bære.

Samtidig er vores kjoler designet med lange ballonærmer, der giver en bred vidde med luft til armene. Kjolen er luftig, og du kan frit bevæge dig i dem uden de strammer.

Derudover er vores kjoler designet med et fint bindebånd ved halsen, som giver en flot og stilrent udtryk. Du kan både have kjolerne på til hverdag, fest og på arbejde. Kjolerne er særligt behagelige til sommer, hvor temperaturerne stiger.

Ønsker du at style din kjole med en smart vest? Vi tilbyder nemlig veste fra Skall Studio i 100 procent hør eller uld fra danske og gotlandske får. Når du køber en vest i 100 procent uld-materiale, får du en unik vest på grund af de naturlige uldfibre, der giver forskellige variationer i designet, så alle er unikke.

Sammensæt unikke styles fra Skall Studio

Med bæredygtigt modetøj fra Skall Studio, kan du sagtens sammensætte unikke styles, som er med til at udtrykke din personlige stil. Du kan blandt andet matche vores smarte nederdele med en flot elegant bluse, der giver et unikt udtryk.

Vi har også bluser, der er designet i 100 procent lækkert økologisk bomuld med flot krave ved halsudskæringen, korte ærmer og smukt broderi. Nederdelene er ligeledes flotte og fås i pæne neutrale farver.

Du kan også style vores stilrene bluser med et par smarte miljørigtige bukser. Ligesom vores styles fra Skall Studio, har vi også bukser i økologisk, bæredygtigt materiale i fine farver og med god pasform.

Skal du lufte dine smarte styles fra Skall Studio på en solrig dag, hvor solen står højt på himlen? Her kan du med fordel tage et par smarte solbriller på, som beskytter dine øjne fra solens stråler samtidig med, at de komplimenterer dit samlede look.

Vi tilbyder flotte feminine solbriller i et hav af forskellige nuancer. Vi har blandt andet solbriller i følgende nuancer:

- Brune
- Sorte
- Blå

Skall Studios vej til et bæredygtigt modebrand

Skall Studio er et dansk bæredygtigt modebrand, der blev etableret i 2014 af søstrene Julie og Marie Skall.

Med en vegansk livsstil, minimal brug af animalske produkter i kollektionerne, en gennemgående bæredygtig og bevidst tilgang til design og udvikling, har Skall Studio skabt et designunivers med fokus på elegante og feminine styles.

Skall Studio går således ikke med kompromis med kvaliteten og sætter fokus på en moderne garderobe med flot, tidløst design i høj kvalitet, som holder sæson efter sæson.

De går ligeledes ikke ind for et stressfyldt arbejdsmiljø. I stedet værdsætter de et godt og stabilt arbejdsmiljø, hvor de sætter tempoet ned og skaber meningsfulde stilfulde designs og styles.

Prøv Skall Studios styles i vores butik

Er du blevet nysgerrig på Skall Studios mange elegante og feminine styles? Så tag en smut forbi vores fysiske butik i Holte. Her kan du prøve vores mange styles, inden du køber dem. Vi tilbyder også vores kunder god, personlig betjening.