Bælter

Aktive filtre

400,00 kr.
New brand
400,00 kr.
New brand
400,00 kr.
New brand
375,00 kr.
New brand
375,00 kr.
New brand
375,00 kr.
New brand
375,00 kr.
New brand
550,00 kr.
New brand
550,00 kr.
New brand
550,00 kr.
New brand
450,00 kr.
New brand
450,00 kr.
New brand
450,00 kr.
New brand
900,00 kr.
800,00 kr.
1.000,00 kr.
1.000,00 kr.
1.350,00 kr.
675,00 kr. Spar 50%
1.350,00 kr.
1.000,00 kr.
1.000,00 kr.
1.000,00 kr.
500,00 kr. Spar 50%
1.100,00 kr.
550,00 kr. Spar 50%
1.100,00 kr.
550,00 kr. Spar 50%

Bælter

Abelone Holte tilbyder dig bælter i mange forskellige stilarter og prisklasser. Dit bælte kan være prikken over i’et, lige meget om det er fint og smalt eller solidt og bredt. Derfor har vi sørget for, at vi har noget til enhver smag i vores store sortiment. Fra de klassiske design til de nye trends. Vores udvalg har én ting til fælles - nemlig en lækker og god kvalitet.

Ta’ din stil til nye højder

Det helt rigtige bælte kan gøre underværker for ethvert outfit. Det kan nemlig gøre meget mere end blot at holde bukserne oppe. Din talje kan for eksempel blive fremhævet i en ellers løstsiddende kjole. Et bælte kan også hjælpe med, at din trøje matcher dine jeans eller bukser bedre. Der er derfor mange gode grunde til at investere i et bælte eller to.

En fin nederdel eller et par smarte bukser kan se helt anderledes ud med det rette tilbehør. Derfor finder du hos Abelone Holte et godt udvalg af skin- og læderbælter, så du kan vælge den rigtige stil og farve til lige netop dit behov. Det kan nemlig lige præcis være det rigtige bælte, der fuldender dit look.

Køb lækre bælter i høj kvalitet

Leder du efter et statement bælte i læder eller den helt klassiske version? Du kan finde det hele hos os. Vi har nøje udvalgt alle vores produkter. Så er du nemlig sikret, at du får kvalitetsvarer, når du shopper hos os. Du kan for eksempel finde et råt læderbælte i klassiske farver som brun og sort, der kan være med til at understrege din stil.

Vi tilbyder også flotte accessories, hvis du mangler lidt ekstra pift i din stil. Her finder du blandt andet komfortable tørklæder og fine smykker. Du kan derfor nemt fuldende hele dit outfit hos Abelone Holme.

Mangler du en gave? Så er Abelone Holme også et optimalt sted at lede. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af varer i skøn kvalitet. Vi er derfor helt sikre på, at du kan finde en personlig gave hos os. Hvis du ikke kan vælge blandt vores mange kategorier, så har du også mulighed for at give et smart gavekort. På den måde sikre du, at gaven falder i god jord og skaber glæde.

Sådan finder du din størrelse

Når du skal finde din størrelse på bæltet, så kan du gøre det på to måder. Hvis du allerede har et bælte, så kan du måle længden på det. Længden fra kanten af spændet til det hul, du normalt bruger, svarer til din bæltestørrelse. Da bæltestørrelser altid springer med fem centimeter, så rund altid op. Måler du for eksempel en livvidde på 97 cm, så skal du vælge størrelse 100.

Har du ikke lige et bælte liggende? Eller måske er dit gamle bælte blevet alt for stort eller lille? Så skal du blot måle dig selv rundt om livet i stedet. Mål omkredsen af din talje uden på bukserne, og rund op til nærmeste fem centimeter. Så er du sikker på, at bæltet passer optimalt. Men siden der ofte er flere huller i en rem, så kan du som regel stadig passe bæltet, hvis du vælger en enkelt størrelse for stor eller lille.

Du kan godt opleve, at vores bælters størrelser ikke er angivet i centimeter. Hvis det er tilfældet, så vil det være som regel være S, M og L, som du også kan opleve ved tøj. Derfor vælger du blot den samme størrelse, som du ville vælge dit andet tøj i.

Vær praktisk og smart på samme tid

Bare fordi et bælte kan have et praktisk formål, så kan du sagtens se smart ud samtidig. Vores udvalg af bælter inkluderer flere farver end blot de klassiske sorte og brune. På den måde kan du virkelig vise din personlige stil frem. Vores brands bruger også gode materialer, så du kan roligt forvente, at dit accessory holder i lang tid.

Hos Abelone Holte har vi mange populære mærker, og du kan både finde læder og skind blandt vores sortiment af bælter. Du kan samtidig også nyde godt at vores andre produkter. Det kan være, at du trænger til et par nye lækre sko eller et par alsidige støvler? På den måde kan du nemt friske hele garderoben op, når du shopper hos Abelone Holte.

Besøg os i vores butik

Du kan selvfølgelig nemt og enkelt klare shoppingen hos os online. Men du er også altid velkommen i vores fysiske butik i vores åbningstider. Hvis du har brug for hjælp, så må du meget gerne kontakte vores kundeservice. Vi går nemlig højt op i, at vores kunder får en fantastisk oplevelse.

Find skønne bælter til ethvert formål hos Abelone Holme. Her er helt sikkert noget til enhver stil.