NO/AN

Aktive filtre

4.400,00 kr.
4.400,00 kr.
6.300,00 kr.
6.300,00 kr.
6.300,00 kr.
6.300,00 kr.

NO/AN  

NO/AN er et high end taske brand med et slow fashion mind-set. Netop sådan beskriver man bedst de smukke tasker fra NO/AN. Bag brandet står den finske designer finske Anna Lehmusniemi, som er bosat i Brüssel og får de smukke tasker håndlavet i Portugal.

Den første kollektion af NO/AN tasker blev lanceret første gang tilbage i 2016 som en reaktion mod overforbruget og tempoet i den internationale hektiske modeverden. Baseret på skønhed og værdien af omhyggeligt og traditionsrigt håndværk har Anna Lehmusniemi skabt en kollektion af tasker i bløde, kraftige skind af allerbedste kvalitet. Hver taske er fra start til slut håndlavet og produceret af den samme person. 

Integritet og sustainability er nøgleordene, sammen med et ønske om at ” slow fashion down” mod en mere human tilnærmelse til luksus. Kollektionen kendetegnes af tidløse designs med minimalistiske detaljer i grafiske og geometriske former i en begrænset farve-palette, kendetegnende for den nordiske arkitektur og landskaber. Simpelt, tidløst, luksuriøst og lækkert med lang holdbarhed!