Castaner

Aktive filtre

800,00 kr.
800,00 kr.
1.500,00 kr.
750,00 kr.
750,00 kr.
800,00 kr.
800,00 kr.
800,00 kr.

CASTANER

Castaner er et spansk brand, som er kendt og elsket i hele verden for deres ikoniske espadrillos sandaler. De fleste kvinder har ét par eller flere af de skønne sommersandaler i garderoben, som for længst er gået hen og blevet ægte klassikkere. Dette ikke uden grund, for Castaner sandaler er både smukke og behagelige at have på. For mange kvinder er espadrillos et symbol på sommer, og de er især populære fordi de har en afslappet stil, som let kan kombineres med de fleste kvinders hverdagsgarderobe. Sandaler på høje hæle på en varm sommerdag kan være en udfordring for mange, og måske netop derfor har Castaner espadrillos fundet sin vej til så mange kvinders skohjerter. De er både bløde, behagelige og alsidige. Nemme at kombinere med alverdens stilarter og med forskelligt tøj, kan de passe til næsten alt.

Castaner blev grundlagt i 1927 af Luis Castaner og hans fætter Thomas Y Serra i deres hjemby Banyoles i Catalonien. Castaner er fortsat en familievirksomhed, som producerer espadrillos af højeste kvalitet og med samme kærlighed til håndværket og dets traditioner, som for næsten 100 år siden ved virksomhedens spæde start. Virksomheden drives nu af tredje generation af Castaner-familien, og det spanske ophav er derfor fortsat en helt naturlig og integreret del af virksomheden. Visionen er uændret, et ønske om at formidle den middelhavsinspirerede livsstil i ethvert par Castaner sandaler.

Castaners popularitet tog til i 1960'erne, hvor stilikoner som Grace Kelly og Catherine Deneuve, var med til at skabe opmærksomhed ved at bære Castaners espadrillos. Men det var især samarbejdet med den franske designer Yves Saint Laurent, som virkelig fik Castaner på fashion verdenskortet. Det siges at Yves Saint Laurent fik øje på de afslappede Castaner sandaler på et mindre lokalt spansk marked, og bad dem hjælpe med at designe en sandal til hans shows. Sammen med YSL skabte Castaner da den første espadrillo med kilehæl, som blev introduceret i YSL's haute couture kollektion. Man kan sige at den afslappede strandsandal på den måde trådte ind på den store internationale modescene ved den lejlighed, og i helt bogstavelig forstand. Og at Castaner wedge sandalen er blevet for at komme, hersker der heller ikke længere nogen tvivl om.

Castaner sandaler, wedges og espadrillos bliver fremstillet i Spanien, og virksomheden har gjort en dyd ud af at bevare sin lokale produktionstradition og samarbejde med lokale skomagere med for at skabe højkvalitetsprodukter. Skoene er fremstillet med en kombination af håndlavede teknikker og moderne teknologier for at sikre holdbarhed og kvalitet.

De bedst sælgende og mest populære espadrillos fra Castaner er de styles, som er udarbejdet af jute, og især deres wedges er kvindernes favoritter. Hos Abelone har vi selvfølgelig derfor også valgt netop de styles til vores kunder, og er glade for at kunne præsentere et varieret udvalg af de smukke sandaler. Især den klassiske model med lukket tå, plateau og bindebånd, er populær og den finder du derfor også i vores sortiment i flere farver. Men der er også nyheder som flade modeller med åben tå, både i jute og med lædersål. Uanset hvilken style du vælger som sin nye sommersandal, tør vi godt at garantere at Castaner ikke vil skuffe.

Shop Castaner espadrillos, wedges og sommersandaler hos Abelone Holte. Browse vores udvalg online og bestil allerede i dag. Vi sender varer afsted alle hverdage, og har nem retur. Du er naturligvis altid velkommen i vores fysiske butik, hvis du vil prøve de smukke sandaler og se vores udvalg med egne øjne.

Uanset om du shopper online eller i butikken i Holte, glæder vi os til at betjene dig og byder dig velkommen enten på webshoppen, eller på Holte Stationsvej 22. Vi glæder os til at se dig!