Frama

Aktive filtre

250,00 kr.
285,00 kr.
330,00 kr.

FRAMA

Måske kender du allerede til Frama, men hvis ikke du gør - er det på tide nu. Frama er et dansk design brand, som har skabt den skønne St. Paul Apothecary Collection. Den minimalistiske kollektion byder både på dufte og hudpleje, der inviterer til ren selvforkælelse i dit eget hjem. Gør dig selv en tjeneste, og shop Framas produkter hos Abelone - det vil du ikke fortryde. 

Forkæl dig selv med produkter fra Frama

I det indre København finder du det gamle træbeklædte St. Pauls apotek. Det er netop dette sted, hvor det danske brand Frama finder sin inspiration til deres eksklusive serie. Med denne inspiration har Frama skabt en kollektion, som linker det klassiske med det moderne - en dialog mellem digitalt og analogt. Prøv det selv på egen krop, hvor du hurtigt fornemmer de liflige dufte og skønne ingredienser. 

Denne inspiration er også gennemgående for resten af deres skønne produkter og serier. Frama er helt sikkert et must at bringe ind i dit hjem. Derfor kan du nemt og sikkert bestille deres produkter her på siden. 

Klassisk, smukt og enkelt 

Hvis der skulle være tre ord, som bedst beskriver Frama, vil det være: klassisk, smukt og enkelt. Deres produktserie af hudpleje og dufte er smukt produceret i klassiske, franske glasflasker, som nemt finder sin plads i ethvert hjem. Framas design er enkelt og minimalistisk, hvor produktet taler for sig selv. De smukke glasflasker er en del af deres varme og hyggelig æstetisk, du nemt kan genkende. 

Bag det danske brand gemmer sig et ønske om at kombinere det gamle med det nye og skabe unikke løsninger og produkter til dig. Derfor vil du også nemt genkende deres klassiske og smukke æstetik, som gennemsyrer alt, hvad de laver. Udforsk vores udvalg af Framas lækre produkter hos Abelone, og få gjort dit køb i dag. 

Mindfulness og kompromisløs kvalitet 

Framas ønske er at inspirere til mindful living gennem deres produkter med fokus på naturlige ingredienser og produktion i Danmark. Samtidig går de ikke på kompromis med deres kvalitet, som let kommer til udtryk i deres skønne serie af hudpleje og dufte. Serien består både af flere dele, der er uundværligt i et hjem, der værdsætter høj kvalitet og naturlige ingredienser. I serien finder du blandt andet:

Fremfor at købe en ny håndsæbe, når den første er tom, kan du også nemt købe en refill, hvorved du sparer penge og tager en miljøbevidst beslutning. Produkterne fås også i flere størrelser, så du nemt finder den rette til dit behov. Håndsæben og håndcremen fås både i 375 ml og 500 ml. Find din nye favorit hos Abelone i dag. 

Nyd Framas liflige dufte og naturlige ingredienser 

De klassiske, fransk glasflasker gemmer på liflige dufte og 100% naturlige ingredienser, som samtidig er produceret i Danmark. Gennemgående for deres serie af hudpleje og parfumer er ingredienser og dufte såsom:

  • Ylang Ylang 

  • Sandalwood 

  • Cedarwood 

Disse dufte og ingredienser fremtones i dybe og jordlige toner, som komplementerer både mænd og kvinder. Framas parfumer tilpasser sig også efter den individuelle person, som bærer den. Dette resulterer i en unik duft, som du ikke finder andre steder. Forkæl dig selv med en skøn og unik duft fra Frama. Eller overrask en af dine nærmeste med en luksuriøs gave fra Frama.

Lær mere om de skønne produkter

I Framas St. Paul Apothecary Collection er der som sagt håndsæbe, håndcreme og unisex parfumer. Håndsæben fremstår mild og er skabt til have en frisk, aromatisk duft, som giver dig en blødgørende følelse. De vidunderlige noter af sandalwood, cedar wood og ylang ylang behager næsen og føles eksklusiv på hænderne. 

Sammen med din håndsæbe bør du også tilføje en håndcreme til kurven. De udgør sammen et perfekt match, hvor du let kan vaske og fugte dine hænder. Begge produkter har samme duft, som giver dig en sammenhængende udtryk. Hvad end du stiller dem i badeværelset eller køkkenet, vil de hurtigt falde i god jord og skabe et lækkert look.

Prøv selv de skønne produkter på egen krop, eller giv det som en eksklusive gave, der med garanti vækker glæde blandt mange. Hvilke produkter vælger du? 

Find dine Frama produkter hos Abelone 

Hos Abelone ønsker vi at tilbyde dig de lækreste produkter, der fremhæver din skønhed og inviterer til velvære. Derfor er det også et must, at vi har Frama produkter hos os. Deres produkter er værd at lægge dine penge i, hvor du får rigtig meget værdi. De lækre produkter kan både findes her på siden, eller du kan slå et smut forbi vores butik i Holte. Her står vi klar til at hjælpe dig, og finde skønne produkter fra Frama, du ikke kan undvære.

I vores store udvalg af lækkert designer tøj, tilbehør og meget mere, finder du helt sikkert noget, du ikke kan leve uden. Udforsk mange flere brands ligesom Frama, der inviterer til selvforkælelse, behagelige materialer og smarte styles. Du skal blot klikke ovenfor, hvor du nemt kommer til den designer eller varekategori, du ønsker. Vi glæder os til at betjene dig hos Abelone.