Nederdele

Aktive filtre

1.550,00 kr.
2.600,00 kr.
2.700,00 kr.
1.400,00 kr.
2.200,00 kr.
3.000,00 kr.
1.400,00 kr.
1.400,00 kr.
900,00 kr.
5.300,00 kr.
1.350,00 kr.
2.300,00 kr.
1.800,00 kr.
2.650,00 kr.
1.800,00 kr.
New brand
1.600,00 kr.
1.400,00 kr.
1.400,00 kr.
2.400,00 kr.
4.100,00 kr.
2.200,00 kr.
2.250,00 kr.
2.050,00 kr.
2.200,00 kr.
2.800,00 kr.
6.300,00 kr.
4.800,00 kr.
4.800,00 kr.
800,00 kr.

Shop nederdele hos Abelone Holte

Trænger din garderobe til en opgradering? Så er du landet hos de helt rette hos Abelone Holte. Hos os finder du et bredt og varieret udvalg af skønne nederdele til enhver anledning, så du altid kan være sikker på at være udstyret med klassiske styles i din garderobe.

Her på siden finder du et nøje udvalgt sortiment af både korte såvel som lange nederdele, nederdele i forskellige tekstiler, og nederdele i moderne og naturligvis også i tidløse farver, som du aldrig går galt i byen med. Hos Abelone Holte gør vi vores bedste for at sikre, at der er nederdele for enhver smag, så du ikke går forgæves, når du besøger vores webshop eller vores fysiske butik i Holte.

Brug nederdel hele året rundt

Selvom man kunne fristes til at tro, at nederdele kun egner sig til brug på lange, lune sommeraftener, så kan de skønne nederdele altså sagtens bruges til alle anledninger uanset årstiden og vind og vejr.

Der er nemlig masser af anledninger til at trække i en smuk nederdel uafhængigt af om det er sommer eller vinter. Året rundt er der typisk flere festlige anledninger, hvor en nederdel ville passe perfekt til. Det kan blandt andet være:

- Julefrokoster
- Konfirmation
- Barnedåb
- Bryllup
- Private anledninger

Der er derfor ingen grænser for, hvornår du må have nederdel på, da der er masser af muligheder for styling af din nederdel. Bruger du nederdelen i den køligere periode, kan du sagtens benytte tykke strømpebukser under og tilsætte en varm, chunky striktrøje, som vil holde dig varm. Til de varmere dage er der nærmest ikke det, du ikke kan matche din nederdel med.

Match din nederdel med en smuk overdel

Hos Abelone Holte er vi både glade for og ikke mindst stolte af at kunne tilbyde et hav af fantastiske designermærker fra både ind- og udland. Vores sortiment er bredt, så vi på den måde kan sikre os, at der altid er noget for enhver smag, hvad end du er på jagt efter en ny nederdel eller en ny kjole.

Når du udforsker vores fantastiske udvalg af lækre styles af højeste kvalitet, vil du blandt andet finde tøj, der er fremstillet i:

- Silke
- Bomuld
- Viscose
- Cashmere
- Hør

Vi har masser af skønne overdele på vores webshop, og vi garanterer dig, at der højst sandsynlig er en hel håndfuld styles, du kan matche med dine nederdele.

Nederdele til enhver tøjkrise

Nogle dage kan det virke som et uoverskueligt projekt at finde det helt rette outfit. Vi kender alle sammen følelsen af ikke at have noget tøj, man har lyst til at have på, men den udfordring vil vi gerne hjælpe med at sætte en stopper for. Der er nemlig ikke noget værre, end når garderoben virker tom, og tøjkrisen banker på døren.

Står du overfor en festlig begivenhed, eller vil du blot gøre lidt ekstra ud af dig selv til en dag på kontoret? Med en nederdel har du alverdens muligheder for at style dit outfit alt afhængig af anledningen. Uanset om du skal til fest eller blot være en dag på kontoret, så kan en nederdel altid bruges. Gå på jagt hos Abelone Holte, og udforsk vores inspirerende udvalg af fantastiske nederdele.

Eksklusive mærker hos Abelone Holte

Hos Abelone Holte finder du ikke kun nederdele fra forskellige eksklusive mærker. Vi har gjort det til en af vores fornemmeste opgaver at kunne tilbyde et bredt udvalg af både kjoler og overdele fra både danske såvel som forskellige internationale designermærker.

Vi sætter pris på god kvalitet, unikt design, og bæredygtige materialer, hvorfor du hos os kan være sikker på at finde nederdele, kjoler og overdele i et tidløst og ikke mindst klassisk materiale, som holder i mange år.

Du finder hos Abelone Holte et varieret sortiment i flere forskellige prisklasser. Hos os finder du mærker som blandt andet:

- Proenza Schouler
- Billi Bi
- Ulla Johnson
- Aiayu
- Leveté Room

Få hjælp til at finde din størrelse

Er du i tvivl om, hvilken størrelse der er den rette for dig? Så fortvivl ej længere. Vi kan naturligvis hjælpe dig i mål med dine spørgsmål, så du får bestilt den helt rette størrelse og style hjem til din garderobe.

Vi har lavet en størrelsesguide, så du hurtigt kan danne dig et overblik over de mange forskellige størrelser og mål. Hvis du er i tvivl om pasform, størrelse eller noget helt tredje, så kan du altid række ud til os.

Alt afhængig af din foretrukne pasform, så finder du hos Abelone Holte både tætsiddende såvel som løstsiddende nederdele. Dermed er der nederdele for alle, og du kan altså finde lige præcis den type pasform, du foretrækker for din nederdel.

Hold dig opdateret på nyheder

Elsker du at være med på moden og altid være opdateret? Det kan vi godt forstå! Derfor har vi gjort det nemt for dig at få besked om forskellige nyheder og ikke mindst besked om, hvornår der lander nyt på vores webshop og i butikken.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev vil du være den første til at få besked om, hvad der sker både i vores fysiske butik, men naturligvis også på vores webshop. Vi sætter stor pris på, at vores kunder ved, hvad der sker i butikken, og det er netop af den årsag, at vi har oprettet nyhedsbrevet, så I altid ved, hvad der foregår.

Du er altid mere end velkommen til at slå vejen forbi vores smukke butik i Holte, hvis du vil have nyhederne mellem hænderne. Når du besøger os i butikken, står vi altid klar til at give dig den bedste, personlige rådgivning, så du finder lige præcis den nederdel eller kjole, der passer bedst til dig og din smag.