Aktive filtre

Birkenstock Boston VL shearling suede black

Pris 1.500,00 kr.
Birkenstock Boston VL shearling suede black. Boston i sort ruskind med blødt lammeskindsfoer med rund lukket snude og justerbart dornspænde på siden. Med blød, anatomisk fodseng med integreret...
Vis her

Birkenstock

Birkenstock står for fremragende komfort, perfekt perfektion og udsædvanlig høj kvalitet. Den høje kvalitet er resultatet af omhyggeligt valgte råstoffer fra bæredygtige kilder, der forarbejdes med de høje kvalitetskrav, der kendetegner brandet Birkenstock.

Birkenstock's succes er baseret på én families hengivenhed til at fremstille sko, der er kendetegnet ved den høje håndværkskvalitet, man finder ved ortopædiske sko. Firmaets tradition og historie stammer helt tilbage fra 1774, hvor Johann Adam Birkenstock, i sin tid startede ud som skomager. I løbet af de århundreder der er gået, er der opbygget en enestående erfaring og viden, der videregives, kultiveres og udbygges fra generation til generation og til dét som vi i dag alle kender som Birkenstock.

Birkenstock er i dag et brand som findes i hele verden, og hos Abelone er vi glade for at kunne præsentere vores kunder for et særligt udvalg af både klassikere og nyheder.