Bagutta

Aktive filtre

1.900,00 kr.
1.300,00 kr.
1.300,00 kr.
1.400,00 kr.
1.350,00 kr.
1.400,00 kr.
1.400,00 kr.

BAGUTTA

Find den perfekte skjorte fra det italienske brand Bagutta hos Abelone Holte. Det italienske brand er især kendt for deres velsyede skræddersyede skjorter i rene, enkle materialer som hør og bomulds poplin. Hos Abelone har vi et eksklusivt udvalg af de smukke skjorter, som både findes i afslappede pasformer i ren hør. Eller figursyede skjorter i bomulds poplin som også er velegnet til en dag på kontoret under et jakkesæt. Bagutta er italiensk luksus og alt produceres fortsat i Norditalien. Fra Bagutta vil du opleve en fusion af italiensk håndværkstradition og nutidig elegance, designet til kvinder som sætter pris på kvalitet og pasform.

Shop skjorter fra Bagutta hos Abelone Holte, browse vores udvalg online og bestil allerede i dag. Vi sender varer afsted alle hverdage, og har nem retur. Du er naturligvis altid velkommen i butikken, hvis du vil mærke de smukke kvaliteter og ikke mindst prøve de velsyede skjorter inden du beslutter dig

Uanset om du shopper online eller i butikken i Holte, glæder vi os til at betjene dig og byder dig velkommen enten her på webshoppen eller i butikken på Holte Stationsvej 22. Vi glæder os til at se dig!