Honey

Aktive filtre

520,00 kr.
340,00 kr.
560,00 kr.
300,00 kr.
460,00 kr.

HONEY

Honey er en serie af parfumefri hudplejeprodukter skabt af Bea Fagerholt og Liv Winther, som sammen står bag det inspirende fællesskab for kvinder To The Moon, Honey. Det parfumefri hudplejemærke er baseret på effektive, naturlige og gennemtestede ingredienser. Alle produkter er veganske og har et miks af certificeringer, heriblandt AllergyCertified, Ecocert og Svanemærket, der tilsammen lever op til strenge krav om allergivenlighed, miljø og sundhed.

Honey serien består indtil videre af Honey Cleanser, Honey Hydra Serum, Honey Everyday Face Cream, Honey Body Oil og Honey Face Oil, hvor sidst nævnte er det nyeste produkt i den populære hudplejeserie. Hos Abelone er vi glade for at kunne tilbyde de effektive og naturlige hudplejeprodukter til vores kunder, og du finder dem både på webshoppen og i vores fysiske butik. Som en nyhed har vi netop modtaget den populære Glow Trio Gaveæske, som indeholder de tre populære produkter Honey Cleanser, Hydra Serum og Everyday Face Cream. Gaveæsken er den ultimative forkælelse til dig der prioriterer en effektiv og naturlig hudpleje i dine daglige rutiner.  Ved køb af Glow Trio Gaveæsken sparer du endda hele 20%. 

Det er ikke uden grund at den naturlige hudplejeserie på så kort tid er blevet så populær og eftertragtet. Produkterne er skræddersyet til at give din hud intens fugt og en strålende glød, uanset hvilket hudtype du har.

Til kroppen findes Honey Body Oil, som er en nærende, styrkende og blødgørende kropsolie. Den er sammensat af seks økologiske og naturlige planteolier, der er udvalgt for deres effektivitet, blidhed og allergivenlighed: Styrkende hybenkerne og den rige rapskimolie kombineret med abrikoskerneolie, fugtbevarende sheasmør, antioxidantrige marulolie samt silkeblød squalane. Alle 100% naturlige ingredienser, hvor 86,5% er fra økologisk landbrug. Honey Body Oil er mere end en olie. Den er en kærlig reminder om at huske på at tage en stund til at mærke efter.

Shop de naturlige Honey hudplejeprodukter til ansigt og krop her på Abelone Holte, eller kig forbi butikken på Holte Stationsvej 22 for mere råd og vejledning, hvor du samtidig kan prøve og teste produkterne.