Graumann

Aktive filtre

1.700,00 kr.
1.800,00 kr.
1.600,00 kr.
4.000,00 kr.
2.100,00 kr.
2.100,00 kr.
2.200,00 kr.
1.800,00 kr.

GRAUMANN

Graumann er et dansk brand som er designet af Hanne Graumann. Graumann kan særligt kendes på sine fine snit i lækre kvaliteter som silke, cashmere og bomuld. Pasformen er altid i top og designet er feminint og enkelt, hvilket gør Graumanns designs nemme at kombinere netop fordi de er så enkle, tidløse og klassiske.

Klassisk hverdagstøj til din garderobe

Hvis man er særligt glad for gode naturlige kvalitetsvarer, er Graumann et mærke man skal gå efter. Det er styles der kommer til at overleve i din garderobe sæson efter sæson. Hos Abelone har vi et fint udvalg af Graumanns designs og du finder både kjoler, skjorter og bukser. Særligt bukserne er populære da de er designet i klassiske snit og har gode pasformer, og nemt kan bruges både på arbejde og privat. Bukserne er ofte ensfarvede i uld, bomuld og viskose. I kollektionen findes der både casual bukser med elastisk linning samt de mere klassiske snit med pressefolder, paspolerede baglommer og bæltestropper. Kendetegnet for bukserne er kvaliteten, og med Graumann får du bukser som du kan bruge sæson efter sæson, som har en helt fantastisk kvalitet.

I Graumanns kollektion finder du også skjorter som både er klassiske med revers og knapper, og feminine tunikaer i løse snit. De klassiske skjorter altid med et tvist ved at være i en særlig vævning, eller med indsnit for at understrege det feminine udtryk. Tunikaer i fine print og løse silhuetter er også noget Graumann virkelig kan, og her finder du designs som du vil elske at bruge til hverdag og weekender, som du nemt kan style efter behov. Skønne kjoler i løse silhuetter fra Graumann er også værd at lægge til og de er ofte meget populære, da de fremhæver det feminine med deres fine print, løse volumniøse ærmer med fine knapper og ikke mindst de flatterende udskæringer. Ofte kan de bruges med og uden bælte, og kan virkelig nemt styles op med en hæl til fest eller bruges til hverdag med en sneaker og en strik.

Find dit næste Graumann design hos Abelone

Browse det lækre design fra Graumann her på Abelones webshop, eller se forbi butikken i Holte hvis du gerne vil se hele udvalget og prøve de smukke skjorter, tunikaer, bukser og kjoler. Vi er altid klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde de rigtige pasformer og størrelser, og du er altid velkommen.