Billi Bi

Aktive filtre

1.200,00 kr.
600,00 kr. Spar 50%
1.400,00 kr.
1.200,00 kr.
600,00 kr. Spar 50%
1.500,00 kr.
750,00 kr. Spar 50%
1.400,00 kr.
700,00 kr. Spar 50%
1.500,00 kr.
750,00 kr. Spar 50%
1.500,00 kr.
750,00 kr. Spar 50%
1.300,00 kr.
2.200,00 kr.
2.000,00 kr.
1.000,00 kr. Spar 50%
1.500,00 kr.
750,00 kr. Spar 50%
1.600,00 kr.
800,00 kr. Spar 50%
1.400,00 kr.
700,00 kr. Spar 50%
1.400,00 kr.
700,00 kr. Spar 50%

BILLI BI

Billi Bi er et kendt dansk brand i den danske og skandinaviske skomodeindustri, der producerer elegant fodtøj med et edgy udtryk af lækre, italienske materialer. Det er netop kombinationen af det klassiske danske design med det italienske håndværk, der gør Billi Bi til et brand, der er værd at holde øje med. Billi Bi har øje for de små detaljer, og brandet vil gerne adskille sig fra andre brands ved at være edgy.

For Billi Bi er høj kvalitet, smart design og god pasform vigtigt, så du kan få den bedste oplevelse, når du går i sko fra dette brand. Derudover har Billi Bi en ny og anderledes tilgang til design, så du får fodtøj, der både har elegance og attitude på samme tid. Det gør de ved at bruge andre materialer og farver end deres konkurrenter, og det skaber et spændende samspil, der giver et edgy udtryk, der er kendetegnet for Billi Bi.

Hvis du derfor leder efter nyt fodtøj til din garderobe, så kan du i høj grad se på vores udvalg fra Billi Bi, hvis du gerne vil skabe et helt unikt udtryk til dig og den stil, som du kan lide.

Historien bag det danske brand Billi Bi

Historien om Billi Bi starter med det etablerede brand Fransi, der opstod i 1930’erne, og som dengang producerede sko til børn. Nogle år senere valgte brandet udelukkende at fokusere på at designe sko til kvinder, og dette gør de stadig i dag.

Udviklingen af Billi Bi skete i 1993 som et sub-brand til det velkendte brand Fransi. Sidenhen er der sket rigtig meget for Billi Bi, der også kun har fodtøj til kvinder som fokus. I dag er Billi Bi således blevet hovedbrandet i stedet for Fransi, og Billi Bi er nu en kendt spiller i den danske og internationale modeverden. Det er dermed et brand, der bliver ved med at vokse, og Billi Bi har forhandlere i mere end 24 lande.

Tidligere foregik al produktion af deres fodtøj i Danmark, men i dag bliver det hele produceret i Sydeuropa. Faktisk har Billi Bi produceret sko i Sydeuropa i 25 år. Nøgleordene for Billi Bi har altid været ungt, edgy og moderigtigt. Det er tankerne bag brandet og selve grundidéen for dem - og disse nøgleord gør sig stadig gældende i dag.

Skandinavisk design

Med nogle unikke damesko fra Billi Bi kan du nemt lave din helt egen stil, eller du kan tilpasse skoene til et specifikt look, som du gerne vil have. På samme måde er det let at opgradere din garderobe med et par lækre sko fra Billi Bi, for uanset om du leder efter sko, støvler, pumps eller sandaler hjælper Billi Bi dig med at skabe et smart, trendy udtryk. Derfor kan du style et flot, stilrent og moderigtigt udtryk til dit outfit efter dine ønsker.

Du kan bruge fodtøj fra Billi Bi til mange forskellige formål og anledninger uanset, om det er til fest eller hverdag. Det er let for dig at sammensætte både et festligt og et afslappet look. Derudover er Billi Bi et brand til hele året, så du kan sagtens have fodtøj fra Billi Bi på uanset, hvilken årstid det er - smarte sandaler til sommeren og elegante støvler til vinteren.

Billi Bi er et brand for dig, der gerne vil have et elegant, feminint design til deres fodtøj, men som på samme tid har et edgy udtryk, som giver lidt kant til dit outfit. På samme måde giver Billi Bi dig altid et ungt design, og som er trendy uanset, hvilken slags fodtøj du er ude efter. Man kan derfor sige at Billi Bi er et udtryksfuldt og selvsikkert brand, der producerer fodtøj til den stilbevidste og selvsikre kvinde.

Køb Billi Bi hos Abelone Holte

Hos Abelone Holte gør vi det nemmere og mere overskueligt for dig, så du let kan finde det helt rette fodtøj til dig fra Billi Bi. Hos os kan du få disse forskellige typer af fodtøj fra Billi Bi f.eks. loafers, sandaler, pumps, ballerinaer, støvler, snøresko og vinterstøvler. Alt efter sæsonen finder du de helt rigtige styles, du lige står og mangler. Browse udvalget af Billi Bi online, og bestil allerede i dag. Du er selvfølgelig også meget velkommen i vores fysiske butik i Holte, hvor vi altid er parate med en professionel, ærlig og oprigtig vejledning.

Tilmeld dig Abelones nyhedsbrev 

Vil du gerne være på forkant og have besked om nyheder i Abelone? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sørger for at holde dig opdateret med nyheder, trends og invitationer til arrangementer i Abelone. 

Du tilmelder dig her: Tilmeld dig vores nyhedsbrev.