Veja

Aktive filtre

950,00 kr.
475,00 kr. Spar 50%
950,00 kr.
475,00 kr. Spar 50%
1.050,00 kr.
525,00 kr. Spar 50%
950,00 kr.
475,00 kr. Spar 50%

VEJA

Er du kvinde, og går du op i mode og bæredygtighed? Så er Veja sneakers lige noget for dig. Nu kan du nemlig gå i smarte sneakers uden dårlig samvittighed. Hos Abelone Holte har vi et udvalg af miljørigtige Veja sneakers, der er fremstillet af plastikflasker indsamlet fra gader i Rio de Janeiro. 

Bag kvalitetsmærket står to miljøbevidste franskmænd, Sébastian Kopp og François-Ghislain Morillon, der blev grundlagt i 2005. Veja sneakers blev første gang lanceret i den franske hovedstad, Paris. Vil du gerne vide mere? Så læs med, og bliv klogere på de miljøvenlige Veja sneakers. 

Køb Veja sneakers hos Abelone Holte 

Synger dine sneakers på sidste vers, og trænger du derfor til et nyt par? Så kan du nu købe sneakers med god samvittighed hos Abelone Holte. Vi tilbyder nemlig de bæredygtige sneakers med det velkendte V-logo på siden. Vi har Veja sneakers i flere flotte farver, så du kan finde et par, der matcher din personlige stil. 

Vi har sneakers for enhver smag. Nogle af vores modeller er designet med en fed chunky sål, der giver skoen en smart detalje. Ligeledes har vi også Veja modeller, der er fremstillet af 100 procent ruskind. På indersiden er de samtidig foret med 100 procent polyester, der er udvundet på genanvendelige plastikflasker, mens Veja sneakers’ velkendte V-logo er lavet af gummi, der er tappet fra vildtvoksende træer i Amazonas. 

Kunne du godt tænke dig at bære et par bæredygtige sneakers af læder med god samvittighed? Så tag et kig på vores udvalg af læder-sneakers. Her får du en sko, der er fremstillet af økologisk og miljørigtigt skind. Når du køber et par Veja sneakers, så ejer du ikke kun et par fede sko, men du er også med til at skåne og støtte miljøet. 

Historien bag Veja sneakers

Det miljørigtige mærke Veja blev lanceret i 2005 i Paris af franskmændene Sébastian Kopp og François-Ghislain Morillon. Hele åbenbaringen startede, da de to barndomsvenner besøgte tøj- og fødevarefabrikker i blandt andet Asien, Sydamerika og Australien. 

De to herrer blev forbløffede over måden, produkterne blev fremstillet på. Det var her ideen til mærket Veja, der producerer sko og tilbehør, kom op. De ville fremstille Veja sneakers ved at benytte bæredygtige materialer, der ikke ville være en byrde for miljøet. Kopp og Morillon siger selv, at det primære mål er, at “genoverveje måden, vi producerer populære produkter på”.

Veja betyder “se” på portugisisk. Årsagen bag navnet er, at portugisisk er det officielle sprog i Brasilien, hvor de får deres miljørigtige og økologiske materialer fra. Firmaet og mærket Veja er siden 2005 vokset og har i dag skabt stor interesse hos folk rundt omkring i verden. Kendetegnet for de populære sneakers er, at de er designet med et “V” på siden af skoen, og har et flot, minimalistisk design. Ligeledes er der flere kendte, der er blevet fotograferet med et par Veja sneakers på - blandt andet Emma Watson og hertuginde Meghan Markle. 

Veja sneakers’ bæredygtige materialer

Grundlæggerne af Veja, Sébastian Kopp og François-Ghislain Morillon, startede med at købe gummi direkte af bønderne i Amazonas, som de bruger til at lave gummisålerne på deres sneakers med. De bæredygtige materialer koster mere at få fremskaffet, men til gengæld skåner det træerne, så de ikke behøver at blive udryddet. Et andet miljøvenligt materiale, de bruger til udvikling af deres sneakers, er økologisk bomuld. Derudover genbruger de plastikflasker til at producere deres Veja sneakers. 

Plastikflaskerne bliver indsamlet fra gaderne i Rio De Janeiro og Sao Paulo i Brasilien. Her bliver de sendt til fabrikker, hvor de bliver omdannet til fibre. Ifølge firmaet, der producerer Veja sneakers, kan du fremstille et par sko ud af tre plastikflasker. Brugen af de bæredygtige materialer betyder også, at skoene er dyrere at fremstille. Det koster angiveligt mellem fem til syv gange mere at fremstille et par sneakers med bæredygtige materialer, end hvis du bruger syntetiske materialer.

Sammensæt din stil med et par fede Veja sneakers

Du kan bruge sneakers til enhver lejlighed, og Veja sneakers er ingen undtagelse. Du kan også sagtens sammensætte en fed stil med et par af de populære sneakers. Ønsker du en smart stil? Så har vi hos Abelone Holte både fede jeans og flotte bluser eller skjorter, der fås i flere smukke farver, således kan du med stor sandsynlighed finde en, der matcher din stil. 

Står sommeren og banker på døren? Så luft dine smarte Veja sneakers sammen med en sød top og en flot nederdel.  Hos Abelone finder du nederdele i flere længder og farver. Vi har både lange nederdele med flotte mønstre, der giver et skønt sommerlook og korte nederdele i neutrale farver. 

Uanset hvilket look, du søger, har vi et bredt sortiment. På den måde imødekommer vi selv den mest kræsne køber. Ønsker du et feminint look uden at skulle tage et par stiletter på? Så bør du overveje at hoppe i en fin kjole, mens du træder i et par af vores smarte Veja sneakers. Netop dette look er blevet meget populært og trendsættende gennem tiden. 

Med denne stil kan du stadig bevare det feminine look uden at skulle have stiletter på. Veja sneakers således til ethvert outfit og enhver lejlighed - hvad enten du skal til fest, på arbejde eller ud at gå en tur. Veja er altid et godt valg. 

Besøg Abelone Holte

Selvom det er rart, at du kan sidde helt uforstyrret hjemme i stuen med fødderne oppe og bestille dine favorit Veja sneakers på vores webshop, så er vores fysiske butik også et besøg værd. Her har du nemlig mulighed for at prøve vores smarte Veja sneakers og finde den helt rigtige skostørrelse. Ligeledes kan du også afprøve forskellige outfits til skoene og få det med hjem samme dag. Hvis du handler på webshoppen, så husk at vi sender varer afsted alle hverdage og har nem retur. Uanset om du handler på webshoppen eller kommer forbi vores fysiske butik på Holte Stationsvej 22 byder vi dig velkommen og glæder os til at betjene dig.