Lolo The Ballerina

Aktive filtre

1.600,00 kr.
800,00 kr. Spar 50%
1.600,00 kr.
800,00 kr. Spar 50%
1.600,00 kr.
800,00 kr. Spar 50%

LOLO THE BALLERINA

Siden 2006 har belgiske Barbara Giaclina designet klassiske ballerinaer under navnet Lolo The Ballerina. Inspireret af skuespilleren og stilikonet Audrey Hepburn og hendes klassiske, feminine stil opstod idéen til at designe en hel kollektion af feminine og farverige ballerina sko. At ballerinaen er en tidløs klassikker på den internationale modescene, er da også for længst slået fast af de større internationale brands som Chanel, Celine og Fendi, som alle laver deres version af de tidløse klassikere. Alle Lolo Ballerina håndlaves i Italien af kun de bedste materialer. De designes i flere modeller, flade og med lille hæl. Fælles for dem alle er naturligvis, at de er både bløde og komfortable, hvilket gør dem til en drøm at gå i. Lolo findes i et væld af skønne farver, som gør det svært at vælge kun én ...

Feminine ballerinaer i sæsonens farver

Hos Abelone finder du et stort udvalg af de smukke ballerina sko. På på opdagelse her på shoppen i vores univers af Lolo The Ballerina. Vi har de klassiske modeller Capri - som er den mere åbne model, og den retro og mere lukkede version Volcano. Begge modeller i glat skind, ruskind og velour i sæsonens farver. Hos os finder du også Capri modellen, med en lille hæl. Vi opdaterer selvfølgelig løbende med nye modeller, farver og kvaliteter.

Du finder Abelones håndplukkede udvalg af Lolo The Ballerina både her på webshoppen og i vores fysiske butik på Holte Stationsvej 22 i Holte. Alle Lolo ballerina findes i både halve og hele størrelser fra 36 til 41, og de er lidt store i størrelsen. Hos Abelone anbefaler vi at du vælger 1/2 størrelse mindre end din normale størrelse.

Lolo ballerinaerne har den fineste afrundede snude og er karakteriseret ved at have en feminin sløjfe på fronten. Sløjfen er ikke kun til pynt, og kan bruges til at justere bredden på din ballerina, hvis den begynder at gabe lidt i siderne. Det er dog vigtigt at du følger anvisningerne herunder, da du ellers risikerer at tage for hårdt fat. 

Sådan strammer du sløjfen korrekt:

- Tag fat i åbningerne på begge snore med den ene hånd

- Træk forsigtigt snorene opad med den anden hånd

Tidløse klassiske ballerina sko

Lolo ballerinaer kan holde længe i din garderobe, hvis du passer godt på dem. Ballerina skoen er en tidløs klassikker, som passer ind i enhver kvindes garderobe. De har det perfekte feminine touch, som giver det helt rigtige udtryk når de styles sammen med sæsonens maskuline, oversize suiting-tendenser, ligesom de er cool at bruge sammen med både jeans og alle de eftertragtede wide-leg bukser. At de er cool at sætte til både kjole og nederdel er selvskrevet. Brug dem med bare fødder om foråret og med smukke strømper om efteråret. Uanset, tør vi godt spå at ét enkelt par sjælendt er nok, og at det første par hurtigt bliver vanedannende! Måske dét baner vejen for drømmen om endnu et par til garderoben?

Køb Lolo The Ballerina hos Abelone

Begynd din ballerina kollektion hos Abelone! Shop de fine ballerinaer online, eller kig forbi vores fysiske butik i Holte, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig med størrelser, pasform og andet. Her kan du prøve ballerinaerne, inden du beslutter dig endeligt for model, farve og kvalitet. Uanset om du handler online, eller kommer til os i butikken glæder vi os til at betjene dig og byder dig velkommen i Abelone.

Tilmeld dig Abelones nyhedsbrev 

Vil du gerne være på forkant og have besked om nyheder i Abelone? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sørger for at holde dig opdateret med nyheder, trends og invitationer til arrangementer i Abelone. 

Du tilmelder dig her: Tilmeld dig vores nyhedsbrev.