Mark Kenly Domino Tan

Aktive filtre

1.900,00 kr.
2.200,00 kr.
1.900,00 kr.
6.500,00 kr.
2.200,00 kr.
2.800,00 kr.
2.000,00 kr.
1.600,00 kr.
2.200,00 kr.
2.800,00 kr.
1.900,00 kr.
1.700,00 kr.
3.000,00 kr.
600,00 kr.
1.800,00 kr.
1.800,00 kr.

MARK KENLY DOMINO TAN

Mark Kenly Domino Tan er designeren og kreatøren bag brandet MKDT, som er den danske designers initialer. Hos Abelone Holte udvælger vi nøje hvilke designs og styles, som vi mener passer bedst til vores kunder og deres garderober. Vi vælger klassiske styles som blazere, skjorter, strik og bukser. Men da vores mål er også at inspirere vores kunder til at turde at vælge noget nyt, vil du også finde de mere vovede statement items fra Mark Tan som trenchcoats, oversized blazere og wide leg pants hos Abelone. Det look er ofte inspireret af klassisk herreskrædderi med et tvist, materialerne er altid eksklusive ligesom kvaliteten er upåklagelig.

Mark Tan lancerede sin første kollektion i 2012, og han blev hurtigt kendt for sin evne til at skabe æstetiske silhuetter, forankret i strukturel skræddersyning og med eksperimenterende brug af af kvalitetsbevidste tekstiler og eksklusive metervarer. Samme år som han debuterede vandt han National H&M Award, og da han året efter debuterede på Copenhagen Fashion Week med sin første Spring Summer kollektion modtog han stor ros og anerkendelse fra både dansk og international presse.

Mark Tan’s succes som designer fortsatte, og ikke overraskende var han derfor også den første designer nogensinde til at modtage kronprinsparrets eftertragtede Star Dust pris, som han i 2015 fik for sit kreative arbejde med materialer, formsprog, og klare fokus på bæredygtig og ansvarlig mode. Mark Tan har en helt unik og særlig evne til at skabe klassiske designs som ikke ligner noget andet dansk, men som har sit helt eget særpræg, samtidig med at det udstråler international særklasse. Han har været forud for sin tid med sine visioner for og om at skabe bæredygtig mode, og har fastholdt sine kollektioner, så de gennem årene har passet til hans filosofi om at skabe smukke og ansvarlige beklædningsgenstande.

Det som især kendetegner Mark Tan er hans evne til at skabe smukke, enkle og minimalistiske designs som er klassiske, men som har et cool twist. Han designer både klassiske designs til hverdagsbrug og statement pieces, som skiller sig ud fra mængden, men som stadig er kommercielle og anvendelige for den stilbevidste kvinde. I kollektionerne finder du lidt af det hele som tilsammen skaber et fuldendt look til dig og din garderobe: 

  • - Frakker 
  • - Jakker & Blazere
  • - Skjorter
  • - Bukser
  • - Strik
  • - T-shirts & toppe

Oplev det prisvindende danske mærke 

Mark Tan var allerede som barn interesseret i at designe, tegne og sy og allerede som fire-årig syede han sin første kjole. Og han var ikke mere end 12 år gammel, da han designede sin første kjole til Prinsesse Alexandra. Passionen og interessen som han altså havde allerede fra barnsben, hvor han voksede op i Ry i Jylland, førte ham naturligt til den lokale aftenskole som havde et hold, hvor der blev undervist i kjolesyning. Her startede karrieren i det små, hvor den unge Mark syede kjoler til en venindes mor, til sin brors kæreste og senere leverede han sine første fire kjoler til en forretning i Ry. Derfra kom Mark Tan på skrædderskolen i Odense, Den Skandinaviske Designhøjskole i Randers og til slut Designskolen i Kolding, hvor han dimitterede som designer. Derfra fortsatte han med at udvikle sit håndværk i nogle af de største europæiske modehuse som Balenciaga, Alexander McQueen og Sonia Rykiel. Og i 2012 lancerede Mark så brandet som bærer hans navn.

Unikt og eksklusivt design 

Mark Tans kollektioner og designs er kendetegnet ved at være klassiske, enkle og tidløse. Farverne er for det meste neutrale og understreger den minimalistiske stil. Udover sort, hvid og grå bevæger Mark Tan sig i den naturlige farveskala og eksperimenterer med tone-i-tone, hvor brun ikke bare er brun og taupe ikke bare taupe. På den måde formår han at finde frem til den helt rigtige “farve”, som forstærker og understreger stilen i hans designs. Det kan ske at der i kollektionerne, især på sommeren, findes enkelte styles i klare farver som stærk orange eller et unikt print med den helt rigtige farvesammensætning. Men altid med det formål at understrege statementet i et design, så det tilfører det unikke og eksklusive. Uanset om du vælger de farverige eller mere farveneutrale designs, er det dog en fællesnævner at de vil kunne bruges i din garderobe i flere år, og nemt kan kombineres med andre stilarter, farver og designs.

Find alt til din garderobe hos Abelone Holte

Hos Abelone er vi stolte af at kunne præsentere en dansk designer som Mark Tan i butikken. MKDT’s design og kollektioner er yderst tidløse og nemme at style med vores andre eksklusive brands - danske som udenlandske. En klassisk skjorte fra MKDT er nem at kombinere med jeans og bukser fra andre brands, ligesom hans oversize blazere kan bruges over næsten ethvert outfit - både over kjoler, sammen med nederdele eller bare over en t-shirt. Har du investeret i en frakke eller en trenchcoat, vil den understrege din personlige stil, og du vil kunne have den i din garderobe forever.

Hos Abelone sætter vi en ære i at yde den perfekte kundeservice, og gøre det nemt for vores kunder at finde nye items til garderoben. Vi hjælper med at style items, og viser hvordan de kan bruges på forskellige måder, så kunderne på den måde kan få mest mulig glæde af sine indkøb hos os. For os er det vigtigste at vores kunder får den rigtige råd og vejledning, så de også får brugt styles på tværs af sæsoner. Vi styler også hellere end gerne items fra forrige sæson med de nyeste trends, for på den måde skaber vi mest glæde for vores kunder samtidig med at vi bidrager til tidens ambitioner om bæredygtighed.

Hos Abelone finder du et bredt og eksklusivt udvalg af både danske og internationale designere og brands. Vi har alt hvad du skal bruge i din garderobe fra skjorter, bukser, nederdele, kjoler og overtøj til accessories som tasker, tørklæder og bælter. Dertil kommer en forholdsvis stor kollektion af sko, støvler, pumps og sandaler nøje udvalgt efter sæson. Med vores udvalg søger vi at inspirere vores kunder samtidig med at vi prøver at sikre, at vi har noget for enhver smag. Vi følger tidens smag og trends, men vi har selvfølgelig en holdning, og derfor kan vores kunder være sikre på at vi altid har både en høj standard og et eksklusivt niveau. Vores udvalg på webshoppen er som udgangspunkt det samme som i butikken, og som kunde er du naturligvis velkommen begge steder. Har du spørgsmål til en vare, det kan være både angående udvalg, størrelse, pasform eller farve er du mere end velkommen til at kontakte os.