• Aiayu Sweat shirt pure ecru
  • Aiayu Sweat shirt pure ecru
  • Aiayu Sweat shirt pure ecru
  • Aiayu Sweat shirt pure ecru
Aiayu Sweat shirt pure ecru

Reference 26270-ec

Aiayu Sweat shirt pure ecru

1.300,00 kr.
Inkl. moms

Aiayu Sweat shirt pure ecru.

Sweatshirt af økologisk bomuld i sin reneste form, helt urørt af kemikalier eller andre skadelige stoffer. 100% ufarvet og naturlige. Sweatshirten er designet med klassisk crewneck og brede ribkanter, samt et behageligt, oversize snit. 

  • Størrelser: XS - L
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Pasform: Oversize
  • Vaskeanvisning: Vaskes ved 30 - 40 grader
Størrelse
  • * *
Beskrivelse

Skal jeg vaske mit nye Aiayu tøj inden jeg tager det i brug?

Aiayu støtter Miljøministeriets initiativ, der vil skabe opmærksomhed omkring vores tøjs kemiske fodspor. Målet har fra begyndelsen været aktivt at reducere og undgå kemiske tilsætninger af hensyn til planeten, kunder og de mennesker, der fremstiller tøjet. Aiayu bestræber sig på at holde sine produkter så rene og tæt på naturen som muligt. Aiayus bomuldsstyles er alle økologiske og GOTS-certificerede, hvilket betyder, at hvert trin i forsyningskæden bliver nøje kontrolleret af miljømæssige og sociale hensyn. At have GOTS-certificering sætter strenge krav til al brug af kemikalier, såsom farvestoffer, hjælpestoffer og øvrige kemikalier. En stor del af Aiayus strik er ufarvet, da de foretrækker de naturlige farver. Når Aiayus produkter er farvede, er det altid med AZO-fri og EU REACH standardfarver, for at sikre sikkerheden for kunder og produktionspartnere. Netop derfor mener Aiayu heller ikke at det er nødvendigt at vaske dit nye Aiayu tøj, inden du tager det i brug. Aiayu går ind for at reducere antal vaske, da hvert vaskecyklus kræver en betydelig mængde vand. Prøv i stedet at lufte dit tøj for at give det en frisk duft, og vent med vask til det er en absolut nødvendighed, f.eks. ved synligt snavs eller andre gener.

Aiayu
26270-ec-001

Specielle referencer

Kunder, der købte denne vare, købte også

Aiayu Sweat pants pure ecru

Pris 1.300,00 kr.
Aiayu Sweat pants pure ecru. Sweatpants i økologisk bomuld i sin reneste form, helt urørt af kemikalier eller andre skadelige stoffer. 100% ufarvede og naturlige. Designet med klassisk elastisk...
Vis her