Støvler

Aktive filtre

4.300,00 kr.
4.500,00 kr.
1.700,00 kr.
2.200,00 kr.
5.800,00 kr.
4.000,00 kr.
4.400,00 kr.
2.000,00 kr.
4.300,00 kr.
4.900,00 kr.
4.400,00 kr.
4.500,00 kr.
1.500,00 kr.
1.500,00 kr.
1.700,00 kr.
1.300,00 kr.
1.700,00 kr.
1.700,00 kr.
1.700,00 kr.
1.700,00 kr.
1.700,00 kr.
4.500,00 kr.

Støvler med feminine detaljer

Hos Abelone Holte brænder vi for håndplukket mode, fra top til tå. Derfor har vi samlet et stærkt udvalg af støvler, der kan komplimentere din personlige stil. Gå på opdagelse i et bredt udvalg af mærker, designs og materialer. Vi har alt fra flade støvler i det blødeste ruskind til de rå læderstøvler med hæl.

Dine sko skal ikke bare være veldesignede. De skal give dine fødder optimal komfort og støtte. Med de helt rigtige støvler kan du fortsætte dagen ubesværet fra arbejde til drinks med veninderne. Vores samling af fodtøj fra både danske og internationale designere giver dig vores bud på sæsonens smukkeste støvler, som nemt kan bruges til både hverdag og fest. Alle vores mærker og designs er nøje udvalgte og håndplukkede af os hos Abelone Holte.

Find dit næste par støvler hos Abelone Holte

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde dit næste par støvler. I vores webshop kan du nemt sortere din søgning ud fra faktorer som:

- Designere
- Lagerstatus
- Pris

Hvis du er i tvivl om størrelser og pasform, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med råd og vejledning.

Støvler til alle anledninger

Er du forelsket i både komforten fra sneakers og stiletternes feminine elegance? Så er støvlen et rigtig godt bud på en sko, der kan omfavne det bedste fra begge verdener. Fra chunky og edgy designs til tidløse Chelsea støvler. Fra læder til ruskind. Fra sort til hvid. De flade støvler giver ligesom de velkendte sneakers ekstra komfort til hverdagen, dog med en kant af elegance og en mere minimalistisk silhuet. Læder - eller ruskindsstøvler med afrundede snuder og mellemhøj hæl er også et stærkt alternativ til de højhælede pumps og stiletter.

Hos Abelone Holte har vi støvler med og uden for. Til de koldere måneder vil dine fødder blive glade for et par støvler, der giver ekstra varme. Støvler med for og en lidt tykkere sål hjælper med at holde dine fødder komfortable og varme dagen lang.

Vi har støvler til enhver kvinde og stil. Designs med en tykkere sål, store spænder og nitter tilføjer en rå kant dit look. Er du forelsket i de mere klassiske farver og silhuetter, så vil din garderobe helt sikkert klæde vores ruskindsstøvler med stilrene detaljer og en mere afrundet profil.

Hvilken støvle skal jeg vælge?

Fra de klassiske ankelstøvler til de knæhøje versioner, samt de forede vinterstøvler. Vi opdaterer hele tiden vores udvalg, så du kan få fingrene i sæsonens smukkeste designs. Hvis du er i tvivl om, hvilken type støvle din skohylde savner, så kan du danne dig et overblik over nogle af dem her:

- Ankelstøvler
- Langskaftede støvler
- Støvler med kilehæl
- Chelsea støvler
- Bikerstøvler
- Vinterstøvler

Chelsea støvlerne er en form form ankelstøvle, der går helt tilbage til victorianske tider. De er tætsiddende og kommer med deres velkendte, elastiske paneler på begge sider. Traditionelt er de flade, men du finder også designs med hæl, der giver disse klassiske sko en mere feminin kant.

Fuldend din skohylde med et par alsidige ankelstøvler

Skohylden gøres komplet med et par ankelstøvler. Denne alsidige støvle kommer i et væld af udtryk, materialer, pasformer og farvekombinationer. Ankelstøvlerne er kendt for deres alsidighed, og vi har samlet et stort udvalg til både hverdag og fest.

Du kan sætte dem sammen med dine yndlingsjeans og en skjorte for et stilrent hverdagslook. For et ubesværet boheme-inspireret outfit kan du til sommerens fester kombinere ankelstøvler med behagelig hæl med en lang nederdel og top. Vælg gerne et par i sort eller brunt læder for en tidløs støvle, der passer til det meste.

Støvlen er en perfekt hverdagssko, især til overgangs årstiderne eller vinteren. Når du vælger et par sko til arbejdsdagen, kan du med fordel gå efter et par i jordnære og afdæmpede farver. Så er de nemmere at sammensætte med både hverdagsgarderoben og de festlige kjoler.

Få støvler fra Abelone Holte døgnet rundt

Er du lige så vild med veldesignede og elegante sko, som vi er? Så kan du bestille dem online, præcist når det passer dig. Vi sørger for levering lige til din dør.

Ønsker du efter prøvning en anden størrelse eller stil? Hos Abelone Holte kan du altid benytte dig af vores fordelagtige returordning. Det skal være nemt og bekvemt at få fingrene i sæsonens lækreste støvler.

Hold kontakten med os

Vi brænder for veldesignet mode og håndplukket design. I vores nyhedsbrev bliver du opdateret på alle sæsonens nye og spændende fund. Hvis du vil have en finger på pulsen inden for alt, der rør sig i vores modeunivers kan du tilmelde dig lige her. Så modtager du som en af de første informationer om nyheder og spændende events, både online og i vores fysiske butik.