Proenza Schouler

Aktive filtre

6.000,00 kr.
5.700,00 kr.
5.700,00 kr.

PROENZA SCHOULER

Shop cool støvler fra det amerikanske brand Proenza Schouler her hos Abelone. Vi har et mindre, men godt udvalg af de eksklusive støvler, hvor du bl.a. kan vælge mellem den populære Chelsea støvle og den mere maskuline og rå Combat snørestøvle. Leder du efter støvler i et enkelt og råt look af sublim kvalitet, som også er gode at gå i, så kan vi varmt anbefale støvlerne fra Proenza Schouler.

Designerne bag Proenza Schouler

Proenza Schoular blev lanceret tilbage 2002 af designerne ved navn Jack McCollough og Lazaro Hernandez. Makkerparret mødtes på Parsons School of Design i New York. Her arbejdede de sammen på deres kandidatspeciale, som senere blev til deres første kollektion af Proenza Schouler.

Navnet Proenza Schouler fandt de anerkendte designere på skulle være en fusion af deres mødres pigenavne. En elegant hyldest til moderskab, deres egen fortid og kvindelighed. Proenza Schouler har specialiseret sig i konfektion til kvinder, og heldigvis fandt de også på at skulle designe både sko, støvler og accessories. Hos Abelone tilbyder som allerede nævnt et mindre, men nøje håndplukket udvalg af de eksklusive støvler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Er du lige så vild med vores mange styles, som vi er? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og se vores lækre nye styles før alle andre. Her bliver du informeret om nye designs og kollektioner fra blandt andre Proenza Schouler og mange andre eksklusive brands.

Er du samtidig nysgerrig på, hvad vores tidligere nyhedsbreve har budt på? Vi har en oversigt over nogle af vores tidligere nyhedsbreve fra i år, som du kan finde inspiration i. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, holder du dig hele tiden opdateret om de nyeste styles hos Abelone Holte.