Aktive filtre

Marie Monin Jane blue brown

Pris 3.575,00 kr.
Marie Monin Jane blue brown. Open-toe signatur modellen Jane i blå og brun ruskind med guldfarvet spænde ved anklen. En sandal med en skøn pasform og behagelig hælhøjde. Den perfekte sommer...
Vis her

Marie Monin Evelyn wedge-heel sandal suede...

Pris 3.550,00 kr.
Marie Monin Evelyn wedge-heel sandal suede patent black. Størrelser: 36 - 41 Materiale: 100% ruskind & lak Pasform: Almindelig i størrelsen Hæl: Wedge 8,5 cm
Vis her

Marie Monin Vera crunchy patent black

Pris 3.550,00 kr.
Marie Monin Vera crunchy patent black. Sandal i sort lak med sløjfe foran, samme gode pasform som signatur modellen Jane, og med samme hælhøjde. Størrelser: 36 - 41 Materiale: 100% skind...
Vis her

Marie Monin Jane army taupe

Pris 3.550,00 kr.
Marie Monin Jane army taupe. Open-toe signatur modellen Jane i army og taupe ruskind med guldfarvet spænde ved anklen. En sandal med en skøn pasform og behagelig hælhøjde. Den perfekte sommer...
Vis her

Marie Monin Jane sort

Pris 3.550,00 kr.
Marie Monin Jane sort. Open-toe signatur modellen Jane i sort lak og ruskind med sølvfarvet spænde ved anklen. En sandal med en skøn pasform og behagelig hælhøjde. Den perfekte sommer sandal,...
Vis her

Marie Monin Jane guld

Pris 3.550,00 kr.
Marie Monin Jane guld. Open-toe signatur modellen Jane i guldfarvet med guldfarvet spænde ved anklen. En sandal med en skøn pasform og behagelig hælhøjde. Den perfekte sommer sandal, som også er...
Vis her

Marie Monin

Leder du efter et par eksklusive og smukke sko, er du landet det helt rette sted. Marie Monin tilbyder nemlig dig smukke sko i høj kvalitet, der især er rettet mod den stilbevidste kvinde. Udforsk vores udvalg af sko fra Marie Monin, og lær mere om det eksklusive, danske brand her.

Klassiske og elegante sko

Det nye, danske brand finder nemt sin plads hos Abelone. Det er nemlig et eksklusivt skomærke, der forener klassisk og elegant design i et par sko. Brandet henvender sig især til stilbevidste kvinder, der værdsætter tidløst design og specielle detaljer. Marie Monin sko smyger sig også let på dit fod og fremhæver din skønhed yderligere. Med et par sko fra Marie Monin har du altid et par smukke sko til enhver lejlighed. 

Derfor er det også en rigtig fornuftig investering i dig selv, fordi du får meget brug ud af ét par sko. Det klassiske og elegante design er nemlig universelt og matcher både til en kjole, nederdel eller et par stilrene bukser. Mulighederne er mange, når du vælger sko fra Marie Monin. Find dit favoritpar hos Abelone i dag, og få gjort din investering i dig selv.

Den mørkeblå sål - Marie Monins signatur kendetegn 

Et fællestræk, som du oplever på alle sko fra Marie Monin, er den karakteristiske mørkeblå sål. Det er Marie Monins signatur kendetegn, der er inspireret af farven på den fortryllende, nordiske nattehimmel. Denne smukke detalje adskiller Marie Monin fra mange andre brands, hvor den smukke tankegang med nattehimlen er uimodståelig. Der er nemlig ikke en detalje, som er tilfældig med sko fra Marie Monin. 

Det danske brand gør nemlig en dyd i de små detaljer, som skaber hele forskellen. Det er alt fra design, materialer til produktion. Dyk ned i det inspirerende udvalg af sko fra Marie Monin her på siden, og udvælg dit par i dag. Par også dine nye sko med en skøn taske eller nye smykker, og fuldend looket.

Integritet, passion og solidt håndværk 

Disse tre ord beskriver bedst, hvor Marie Monin håndterer hele deres værdikæde. I familievirksomheden arbejdes der via integritet, klassisk design og fokus på kvalitet i alle aspekter af produktets værdikæde. Med passion er brandet stolt af det solide håndværk og æstetiske design, der definerer eksklusiviteten på Marie Monin-sko. Ønsket er at skabe elegante og tidløse sko til stilfulde kvinder, der værdsætter den unikke detalje.

Denne passion fornemmes let gennem deres slutprodukt, hvor du står med et par smukke sko i den højeste kvalitet. Forkæl dig selv med et par pumps eller stilletter fra eksklusive Marie Monin, og glæd dig til at modtage dem.

Historien bag Marie Monin

Bag det danske brand gemmer sig en smuk historie, om hvordan brandet fandt deres navn. Navnet 'Marie Monin' stammer fra Frankrig og er inspireret af den kvindelige spion Virginia Hall, der støttede den franske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig. Hun havde flere kodenavne, og et af dem var 'Marie Monin'. Med hjerte, visdom og stort mod gjorde hun en betydelig forskel. 

Brandet valgte navnet 'Marie Monin' på baggrund af deres store beundring for hendes bestræbelser. Mærk for dig selv, hvordan den smukke sko komplementerer din fod og føles fantastisk at have på. Hvilken sko fra Marie Monin skal tilføjes til din garderobe?

Shop sko fra Marie Monin hos Abelone 

Når du har fundet din favorit blandt vores udvalg af Marie Monin sko, kan du let bestille dem her på siden i dag. Du kan også slå et smut forbi vores butik i Holte, hvor vi står klar til hjælpe og rådgive dig. Her finder du et stort udvalg af sko og støvler, du bare må eje. Vi glæder os til at betjene dig. God shopping!