Modtag nyheder og tilbud fra AbeloneModtag nyheder og tilbud fra Abelone


 SE HVAD VORE KUNDER SIGER:

Jeg har i dag modtaget en kjole fra Heartmade, som jeg har bestilt via Jeres webshop. Den er så smuk og passer fint. Jeg har siden I åbnede Jeres webshop handlet en del hos Jer. Jeg har været fuldt ud tilfreds med alle de varer, som jeg har købt hos Jer. De er pakket fint ind, leveres hurtigt. Det synes jeg, at I skal vide - tusind tak for den fine service fra Jer.

De bedste hilsener og god weekend
Else Marie Thomsen

Tilbud

Designere

Abelone har et bredt udvalg af de bedste designere, danske som internationale. Fra USA er Phillip Lim et af vores stærkeste brands og da vi elsker alt hvad der er fransk, er Frankrig godt repræsenteret med både Etoile Isabel Marant, IRO, Vanessa Bruno og Barbara Bui. Dertil kommer italienske Alberto Fasciani og No21. Herhjemmefra har vi både Custommade, Baum und Pferdgarten, Designers Remix, Heartmade, Graumann og mange flere. Vi er altid på udkig efter nye stærke designs så hold altid øje med Abelone :-)

Designere 

Der er ingen varer i denne kategori

Underkategorier

 • 3.1 Phillip Lim

  Phillip Lim debuterede med sin egen 3.1 kollektion i 2005, og vandt allerede i 2006 awarden: WOMEN’S DESIGNER ‘RISING STAR’ af fashion Group International. Hans snit er cool, enkelt med fine detaljer, det er designer tøj som tydeligt bærer præg af gennemtænkte detaljer, smukt udført. Phillip Lim forener det grafiske med det feminine, hans kjoler har det fineste snit, samtidig med at de er grafisk smukke, og altid komplimentere den kvindelige krop. Phillip Lim's valg er materialer er altid spændende og er nøje udtænkt efter hvordan tøjet skal falde.

 • Alberto Fasciani

  Klassiske smukke støvler og støvletter, italienske og legendariske. De er især kendt for deres galoche inspirerede støvlet samt de lange smukke ridestøvler.

 • Angulus

  Angulus er dansk udviklede sko i bedste kvalitet og komfort, vi kender nok mest Angulus for deres sunde og gode børnesko men med deres seneste dame kollektion har de lavet lækre støvler der i høj grad kan være med blandt de bedste italienske designs i deres udtryk, og dertil kommer den ultimative komfort og de gode materialer som der aldrig gås på kompromis med. Blødt og lækkert skind og gode rågummisåler.

 • Anni Lu

  Anni Lu er fine håndlavede armbånd med perler og kvaster. Armbåndene fås i et hav af farver og har en justerbar lukning så de passer til alle.

 • Ba&sh
 • Baum und Pferdgarten

  Den danske design duo Helle Hestehave og Rikke Baumgarten startede brandet i 1999. Deres kendetegn i designet er kontraster, maskulint møder feminint, og der er plads til leg, både med print og mix af materialer.

 • Billi Bi

  Billibi er et af Danmarks førende brand inden for damesko, og er karakteristisk for deres elegante og sofistikerede designs. Dertil kommer den ultimative komfort og de gode materialer. Billibi er dansk design og produceret primært i Spanien. Hos Abelone finder du et bredt udvalg af Billibi sko, -støvler, -stiletter og -sandaler. Skoene er moderigtige og fås i forskellige slags skind og udformning – nogle med høj hæl, andre med lav hæl. 

 • Birkenstock

  Birkenstock er skaberne af verdens første fleksible kork sål. Kun de bedste råvarer anvendes til ægte Birkenstock såler, nemlig: lys naturkork , jutegarn og høj kvalitet naturlatex. Birkenstocks revolutionerende sål er baseret på anatomien af foden på en sådan måde , at kroppen `s vægt fordeles jævnt og naturligt på hele fodsålen.

 • C More than cashmere

  C More than cashmere er klassisk strik i det lækreste cashmere.

 • Cala & Jade

  Cala & Jade er skønne tasker i det lækreste skind

 • Castaner

  Castaner er et spansk familie drevet skofirma. Castaner gårhelt tilbage til 1960'erne og har specialiseret sig i produktion af espadrillos - deres kendsskab til håndværket at lave den perfekte sivsålede sko, gør at deres espadrillos er de bedste i verden. Castaner fik for alvor fodfæste som anerkendt skoproducent da de i 1970'erne startede et samarbejde med Yves Saint Laurent. Vi har udvalgt de klassiske espadrillos til dig i sæsonens farver.

 • Classic

  Classic er højkvalitets vaskemiddel som har special udviklede enzymer tilsat, som bevarer og rekonstruere farve i forvasket tøj.

 • Custommade

  Christian Dam er manden bag Custommade, brandet blev skabt af hans drøm om at kreere tøj der definerer en trend. Custommade blev etableret i 2002, og levere sofistikeret tøj til storby pigen der gerne vil understrege sit look og give det lidt kant.

 • Darlings by Scharling
 • Dear Denier

  Dansk designede, italiensk producerede strømper. Skøn kvalitet for kvinder som værdsætter et lækkert par strømper.

 • Designers Remix

  Danske Charlotte Eskildsen blev ansvarlig for en ny linie under IC Companys for ca. 10 år siden, brandet fik navnet Designers Remix og skulle som udgangspunkt redesigne ældre In Wear styles, og få dem reproduceret med et twist. Brandet nød stor succes og Charlotte Eskildsen blev hyldet med flere priser. Siden har Designers Remix vokset sig kæmpe stort og er med til at sætte dagsordenen på den danske modescene. I dag ejer Charlotte Eskildsen Designers Remix sammen med sin mand, og der er kommet bl.a. en børne linie, Little Remix til også. Hos Abelone finder du Designers Remix' cool styles, vi har både bukser, kjoler, bluser, t-shirts og sweatshirts fra Designers Remix.

 • Dorothee Schumacher

  Designeren Dorothee Schumacher er bag brandet - som byder på skønne feminine styles i høj kvalitet, med hovedsæde i Mannheim designes kollektionerne med inspiration fra hele verden.

 • Elia Maurizi

  Elia Maurizi is a brand full of irony and fun.

  Innovation, linearity, freshness and a sense of humour are the distinctive features of his designs that always include a touch of eclectic experimentalism. A love of tradition is the starting point of all his collection, and the quality product and craftmanship is a true representation of the famous Marche region.

 • Elise Gug

  Elise Gug is a Danish designer of timeless luxury ready-to-wear, exquisite evening dresses, wedding dresses, shoes and accessories. The elegant, aesthetic and extremely beautiful designs, the carefully selected and exclusive materials combined with excellent craftsmanship, are her trademarks.

  The Elise Gug collections are 100 % made in Italy with the finest Italian fabrics and produced with an eye for quality and tradition, but also with the Italian love for informal elegance in mind. She greatly appreciates having a close collaboration with the workrooms and therefore often travels back and forth between her two homes - Denmark and northern Italy.

  Elise Gug's designs are classic with a modern-chic touch, and famous for their immaculate fitting. The designer is always at the forefront of fashion with new details and silhouettes, while always being true to her own timeless and elegant style.

 • Ellyr Copenhagen

  Ellyr Copenhagen er et smykke-brand med oprindelse i København. Inspirationen bag smykkerne findes i det enkle danske design og den afslappede boheme livsstil. De to stilarter kombineres for at opnå et råt og feminint udtryk.

  Det brede udvalg af halskæder og armbånd kan kombineres eller bruges enkeltvis for et stilrent look. Alle smykkerne sammensættes af de bedste materialer, og består af sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. Diamantvedhængene importeres fra forskellige steder i verden, og der bliver kun valgt den bedste kvalitet. Visionen bag Ellyr Copenhagen er at skabe smykker af god kvalitet, der skiller sig ud på design og sammensætning.

  Ellyr er kombinationen af perler, ædelmetaller og sten for at skabe rå og feminine undertoner i kollektionen. Det er i denne kontrast at et smykke fra Ellyr Copenhagen får æstetik og et unikt udtryk.

 • Faliero Sarti

  Faliero Sarti er italienske tørklæder i højeste kvalitet, siden 1949 har fabrikken produceret de mest eksklusive metervarer til alle de store modehuse, og sideløbende har de lavet de smukkeste tørklæder. Alle materialer er naturlige såsom cashmere, linen, angora og silke.

 • Fauzian Jeunesse

  The man behind the brand is Fabrizio Mandolesi. He was taught by his father, Vittorio, a talented craftman of footwear since 1970. An intense apprenticeship faced with great passion, creating the brand Fauzian Jeunesse, considered synonymous with quality, creative flair, aesthetic provocation.

  The choice of the best leathers of the highest quality, made entirely by hand with complex processes. Fauzian Jeunesse produces shoes of high-level, rigorously Made in Italy.

 • FNUG

  Dansk neglelak mærke som udover at have et hav af innovative farver og nuancer, er produceret uden Formaldehyde, Toulene og Dibutyl Phthalate (DBP). De har en fantastisk holdbarhed og flaskerne ser indbydende og eksklusive ud.

 • Gardenia

  Gardenia er dansk designede, spansk producerede sko.

 • Garment Project

  Garment Project er cool klassiske sneakers i skind.

 • Graumann

  Dansk design af Hanne Graumann. Det er fine snit i lækre kvaliteter som silke, cashmere og god bomuld. Pasformen er i top og designet er feminint og nemt at kombinere, afhængig af om du skal bruge det i hverdagen eller til fest. Tøjet er lavet luksuriøst, komfortabelt, elegant, let og kvindeligt. Designet er en blanding af kvindelig elegance, råt, men stadig klassisk og tidsløst. Hanne vil kunne designe tøj til kvinder der både kan bruges til hverdag og fest. Hvis man er særligt glad for gode naturlige kvalitetsvarer er Graumann det mærke man skal gå efter.

 • Heartmade by Julie...

  Heartmade by Julie Fagerholt blev grundlagt i 1998, hvor det primært var bestillingsvarer. Men fra 2000 var de klar med en ready-to-wear kollektion. julie Fagerholt har bl.a. vundet Guldknappen for hendes smukke designs, og hendes kollektioner fås i dag langt ud over Danmarks grænser.

 • Helmut Lang
 • Hestra

  Hestra er specialister i at holde vores fingre varme, med et bredt udvalg af vanter og luffer samt handsker i både strik og skind.

 • Intropia

  HOSS Intropia - hedder nu kun Intropia - er et spansk designerbrand, der blev etableret i 1997 i Madrid. Intropia har den filosofi, at mode skal hjælpe den enkelte kvinde til at vise, hvem hun er. En kjole er eksempelvis ikke blot en beklædningstilstand men et statement, der viser, hvem hun er. Hos Abelone finder du alt fra smukke kjoler og bluser til eksklusive jakker – alt sammen fra det spanske brand Intropia. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere. 

 • Inverni

  Siden 1892 har Inverni familiens generationer dedikeret deres liv til at skabe smukke hatte og huer. Som udgangspunkt var det stråhatte, men med tiden er skønne uld hatte og huer også kommet til. Det er familietradition og kvalitet fra italien.

 • IRO

  De franske brødre Arik Bitton og Laurent lancerede i 2004 den første IRO kollektion. De to brødre har en baggrund inden for musikkens verden, og med dette ønskede de at udforske deres kærlighed til musikken igennem modetøj. De bragte derfor deres musikalske baggrund ind i deres minimalistiske mode. IRO er i dag et stort og eftertragtet brand, som er kendt for at skabe en personlig stil. Hos Abelone finder du alt fra sko og bælter til jakker og shorts. Tag et kig rundt på siden her, og lad dig inspirere af vores udvalg af tøj fra IRO.

 • Kokoon

  Kokoon blev etableret i 2009 og er designet af Nanna Søbirk. Der ligger en enkel ideologi bag Kokoon, silke er skåret, elsket og skabes derpå til skønne designs med et tidsløst feel. Kokoon silke er elegant og klassisk.

 • Lempelius

  Bettina Lempelius er tyskfødt og har arbejdet flere år i New York, før hun i 2004 vendte tilbage til Tyskland og etablerede LEMPELIUS i Berlin. Det er skænt varmt overtøj i cool design, der er tænkt på at det skal være varmt men også brugbart i storbyen.

 • Lollys Laundry

  Lollys Laundry er et dansk brand skabt af Kamilla Byriel - Lollys Laundry er fashion items til rigtig gode priser. Lollys Laundry udmærker sig ved det statement, som kvinden med en stærk personlighed ønsker at fremhæve med sit udseende. Lollys Laundry forhandler skjorter, shorts, bukser og tørklæder i høj kvalitet, lige fra det sort/hvide til det stribede og farvede. Lollys Laundry er med andre ord underspillet luksus, alle har råd til. Tag et kig her, og bliv inspireret.  

 • Malene Hocke

  Malene Hocke startede i 2010 med en smykkekollektion, og udvidende efterfølgende med tørklæder, skjorter, bukser og tunikaer. Produkterne fra Malene Hocke er fremstillet i høj kvalitet, og der er kræset for detaljerne. De smukke produkter udstråler personlighed og passer til den modebevidste kvinde, der ved, hvad hun vil. Tag et kig her på siden, og fordyb dig i vores flotte sortiment af produkter fra Malene Hocke til særdeles fornuftige priser. 

 • Mascaro

  Mascaro er spansk designede og producerede sko i høj kvalitet. Mascaro laver feminine pumps, og stilletter i den skønneste skindkvalitet, deres skindsåler er hot pink.

 • MSGM
 • NOME

  Nome er dansk designede sko og hjemmesko som er helt med fremme når det gælder om at fange de nyeste trends. Nome er sko til rigtig gode priser, og man finder alt fra sandaler og espadrillos til varme støvler med mink pels på. Nome producerer det meste af deres kollektion i Spanien og Italien så det er sko i høj kvalitet med god pasform.

 • Notabene

  NOTABENE HAR LEVERET ITALIENSK HÅNDVÆRK TIL DEN KRÆSNE SKO-ELSKENDE KVINDE I MERE END 15 ÅR. VORES SKO ER FREMSTILLET I ITALIEN, I DEN STOLTE OG HISTORISKE VENEDIG REGION, HJEM TIL VERDENS FØRENDE SKOPRODUCENTER. VI ARBEJDER MED FAMILIEJEDE FABRIKKER, HVOR SKOENE ER HÅNDLAVET MED VÆGT PÅ MATERIALER OG FINESSE. NOTABENE HAR SKO TIL ENHVER ANLEDNING - OG SÆSON. STØVLER, STØVLETTER, PUMPS, SNEAKERS OG SANDALER - TIL DINE BEHOV OG ØNSKER. 

 • No 21

  No21 er ultra feminint design af italienske Alessandro Dell'Acqua. Da han lancerede sin første kollektion under brandet # 21 i 2010 var det med øjeblikkelig succes. Hans rige erfaring, bevidsthed og frihed gør at han tør lege med snit og materialer og resultatet er altid ultra feminint. Mærket # 21 tilbyder en moderne garderobe, unikke og dybt feminin.

 • OH! by Kopenhagen Fur

  OH! by Kopenhagen Fur har fået revival med nye designer RikkeMai ved roret. Mød alle de skønne og finurlige Fluffy Friends, som er keyhangers og andre pels accessories.

 • Pedro Garcia
 • Pomandere
 • Pieszak

  Pieszak er dansk designede jeans med pasformen i højsædet. Alle former for cool jeans i forskellige vaske, med seje detaljer og det helt rigtige design. I vores Pieszak udvalg finder du stramme jeans, coatede jeans, farvede jeans og klassiske jeans. De fleste af modellerne har 5% elasthan i så der er god stretch og pasformen bevares. Man bliver afhængig, alle kommer igen efter et par Pieszak jeans mere...

 • Pretty Ballerinas

  Pretty Ballerinas er indbegrebet at de feminine ballerina sko, de spansk producerede sko er smukt håndværk med de fineste detaljer, og en unik kendskab til at blande skind med blonder, canvas, pels mm. Da Kate Moss gave alle sine brudepiger Pretty Ballerinas på til sit bryllup, kan der for alvor fokus på det spanske brand, som nu er verdenskendt for sine fine sko.

 • RAIINE

  Raiine er dansk designet skind, rå skindjakker, smukke nederdel altsammen i den blødeste lammeskind.

 • Raaw in a jar
 • Rough Studios
 • Royalties

  A MODERN MIX OF NOVELTY AND TRADITION.

  Emmanuelle Plescoff & Timothée Pic met in 2005 while working together at Christian Lacroix’s creative studio in Paris. Early 2010 they launch ROYALTIES, a socks brand merging British codes and French «savoir-faire».

  Inspiration of the brand comes from private notes researches, archives, sketches and old books collected over times.

  From Ivy League American campus culture to excentric Lords kingdoms, Royalties style combine traditions with a typical French touch, either inspired by David Bowie silk tie print or Norman Rockwell illustrations.

  According to Royalties philosophy, the making is entirely made in France by a company run by the same family since 1938.

  While maintaining some exclusivity appreciated by its clientele initiated to quality and uniqueness, Royalties is now available in 20 countries, from Japan to USA.

 • SONIA by Sonia Rykiel

  Sonia Rykiel ready-to-wear kollektion med et lækkert og tidsløst snit samt indslag af de kendetegnende striber. Farverigt, elegant og tidsløst.

 • Spektre
 • Stine A

  Stine A er dansk designede smykker lige fra hjertet, herunder deres populære øreringe. Smykkerne kombinerer hverdag med det luksuriøse, og fremhæver den skønhed, som kvinder i forvejen besidder. Smykkerne er feminine, med rå og klassiske undertoner. Stine elsker at kombinere det feminine med andre udtryk – det æstetiske, det sensuelle og det humoristiske.

 • The Steamery

  The Steamery er dampere til nemt og hurtigt at dampe dit tøj helt glat.

 • Toga Pulla

  De ikoniske rå støvler og sko med masser af spænder i cool design. TogaPulla støvlerne har taget alle med storm og de er et absolut musthave.

 • Toupy
 • Vanessa Bruno

  Vanessa Bruno er fransk design, med hovedsæde i Paris, og har et luksuriøst udtryk, men med feminint kant. Udvalget dækker over lækre basis designs, som kan bruges igen og igen i garderoben, kombineret med skønne nye snit, som overrasker hver sæson. Tøjet fra Vanessa Bruno har en exceptionel høj kvalitet, og der er virkelig kræset for produkterne. Udforsk Abelones spændende udvalg her. 

 • Weejun G.H. Bass
 • Wolford

  Tysk kvalitet i over 60 år. Har man først haft et par Wolford strømper er det svært at matche kvaliteten. Wolford strømper er høj kvalitet med de bedste råvarer.

 • Yves Salomon

  Yves Salomon er sofistikerede smukt udførte pelse

 • Yvonne Kone

  Yvonne Koné er et dansk brand, der blev etableret i 2011. Yvonne Kone er blandt Danmarks bedste designere af luksuriøse lædertasker, sko og accessories. Yvonne Koné kombinerer det rå look med det simple design, hvilket gør hendes produkter tidsløse. Yvonne Koné udmærker sig ved den superhøje kvalitet og holdbarhed, der ligger i produkterne. Når du vælger et produkt fra Yvonne Koné, vælger du også fremstillede varer, der er moderigtige i forhold til tidens trends. Tag et kig her på siden, og fordyb dig i vores spændende udvalg fra Yvonne Koné.